Opinii gradinita 272
Dragi parinti,
as dori sa va solicit cateva opinii despre gradinita 272, de pe B-dul Timisoara din Dr Taberii. Din cate stiu are program saptamanal. Imi poate da cineva cateva detalii despre aceasta gradinita? (daca sunt bune educatoarele, ce progr au copiii, cat costa pe luna, cati copii sunt in grupa, etc).
Multumesc anticipat.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885830356/" target="_blank">Botez Bogdanel
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885892902/" target="_blank">Poze din August&Sept
Raspunsuri
ronin spune:
Buna, ia uite cine iti raspunde!...
Stiri de anu` trecut, cand si eu orbecaiam prin gradinite...
Program avantajos, da nu mai stiu care era, aveau grupa sapt. da mi-a zis ca "nu se stie daca o sa mai facem la anu", iar de la parinti am aflat ca nu ar fo o gradi rea...
Toate bune si succes in cautari si, poate, de la alti parinti, impresii mai complete.
lbelciug spune:
Iulia, multumesc pt raspuns. Profilul acestei gradinite e programul saptamanal si nu cred ca vor renunta la el in curand.
Ma intereseaza opinia parintilor care au copii acolo, daca sunt multumiti de conditii, de educatoare, etc.
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885830356/" target="_blank">Botez Bogdanel
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885892902/" target="_blank">Poze din August&Sept
lbelciug spune:
Chiar nu are nimeni copilul inscris la aceasta gradinita?? ![]()
julyjuly spune:
Eu stau in blocul de linga gradnita 272; am incercat, fara succes, sa-mi inscriu copilul acolo - nu s-a putut - face 3 anisori in noiembrie acum; am mers sa vizitez gradinita si mi s-a parut curata, doamnele erau si ele ok; am remarcat ca in zilele insorite copii sunt scosi afara; exista asistenta; dnadirectoare se ocupa vara trecuta de grupa mica, au diferite activitati si expun pe holuri desenele copiilor; in ce priveste programul, vad ca sunt parinti, bunici care-si iau copilasii si la 19h30; de asta as fi dorit sa-l pot inscrie pe alex...dar poate in primavara am mai mult noroc; nu i-am dus nimic directoarei ca nu prea am fost sigura ca alex va rezista in toamna asta (inca nu face la wc si dnele mi-au zis ca e obligatoriu sa manince singurel si sa stea pe wc); iar alex face inca pipi si treaba mare la olita. Tu de cind vrei sa-l duci pe copoilul tau la aceasta gradinita ? Ai lasat deja cerere de inscriere ?
lbelciug spune:
July, multumesc tare mult pt detaliile oferite.
Matei al meu merge acum la cresa, are 2,7 ani si vreau sa-l dau la gradi in sept 2008. Mai e mult pana atunci insa vroiam sa abordez probl asta din timp. Tu de ce zici ca nu l-al putut inscrie pe Alex acolo? Pt ca nu avea inca 3 ani? Matei mananca singur la cresa, dar acasa nu prea vrea. Nevoile le face la olita, insa nici nu am incercat sa-l punem pe WC sau pe un reductor....
Stii cumva cati copii sunt in grupa ?
julyjuly spune:
cind am mers sa depun cererea de inscriere era ora 6 seara si la acea ora la grupa mijlocie mai erau 5-6 copii; la grupa mica la care dna directoare avea "ora" de lectura erau vreo 10 copii.
eu zic ca ' ca peste tot ' la inceput de an grupele sunt mari dar pe masura ce "avansezi" in anul scolar grupele se restring din motive de abandonuri diverse si au cam 15 copii/grupa.
Oricum e bine s-o intrebi pe dna directoare; eu nu i-am dat nimic, cred ca asta e un motiv pentru care nu l-a acceptat; stiu ca la gradi de stat nu se primesc copii sub 3 ani si nu am insisitat sa fie admis stiind ca nu face deloc la wc (nici pipi, nici caca).
am mai scris pe aici despre asta, era o mamica la avizier care avea copil de 3 ani si jumatate si cunoastea pe un copil "admis" care locuia in cotroceni...acum ca era in familie monoparentala sau ca a avut mai mult "noroc" decat mine care stau in blocul de linga gradinita, cine stie...
tu ai "pile" la dna directoare sau la vreo educatoare ?
la ce cresa merge puiul tau ?
al meu a mers citeva zile la cresa de pe aleea craiesti - cresa nr. 13 - si dupa viroza complicata cu enteroviroza tratate in 1,5 luni, ne-am lecuit de cresa.
lbelciug spune:
Matei merge la cresa de pe Compozitorilor. A avut si el enterocolita, raceli, gripe, dar am trecut cu brio peste toate. Incet incet isi formeaza imunitatea...
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie
Lacrima_n spune:
Eu am copilul la gradinita 272, e in grupa mare. E ok gradinita. Ma bucura foarte mult ca il pot lua si dupa ora 6-7. Sunt cam multi in clasa, in jur de 28-30, de aceea am inteles de la d-na directoare ca a fost nevoita sa refuze multi copii.Contributia pe zi e 7,5 ron. Anul trecut a fost 6,5ron.Se duc la spectacole, au si activitati optionale:dans modern, calculator, pictura, limba engleza. Au activitati zilnice, tot ceea ce fac in cursul zilei se afiseaza pe un panou care se afla expus langa fiecare grupa. Mancarea e buna,de sarbatori au fost diferite donatii:hainute, dulciuri, etc, de ziua copilului la fel... Se cere fondul clasei si fondul gradinitei. In general e o gradinita buna, ce nu mi s-a parut ok iarna e foarte cald acolo, un aer irespirabil, nu prea se aeriseste.Copilul meu ar fi trebuit sa fie in grupa pregatitoare, cand l-am inscris , acum 2 ani nu aveau locuri decat la grupa mica, desi el era de mijlocie si uite asa e cu un an in urma. Am intrebat daca poate fi mutat la grupa pregatitoare si mi s-a spus ca nu, pentru ca sunt multi deja in grupe, ceea ce nu mi s-a parut normal.
lbelciug spune:
Lacrima, multumesc mult pt raspuns. 
Si la cresa e f cald iarna, cred ca nu au posibilitatea sa micsoreze temperatura si fiind atat de multi copii in grupa se incinge aerul... Ce varsta avea baiatul cand l-ai dat la gradi?
Te rog activeaza-ti PM-ul ca sa te pot contacta si pe privat.
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie
Lacrima_n spune:
L-am dat la 4 ani, pentru ca pana atunci avea cine sa stea cu el. A fost ok, el foarte dornic de a fi inconjurat de copii, in week-end era suparat ca nu merge la gradi. La grupa mare unde e acum are o d-na educatoare exigenta, cu experienta, cam tipa la ei, dar ii tine in frau. Nu imi convine, ti-am spus , ca nu e la grupa pregatitoare cum ar fi trebuit. Asta e. Si ce m-a mai deranjat a fost faptul ca la inceputul fiecarui an la sedinta cu parintiii ti se cere fondul gradinitei, anul trecut a fost 50 lei, anul asta 70, si desi se spune ca nu e obligatoriu, la reinscrierea din vara te intreaba daca ai platit si se uita cam stramb sau zice ca nu il reinscrie daca nu platesti. Asta e, am auzit altele si mai si. Cine stie ce ne-o astepta la scoala.....