Mamici de septembrie-octombrie 2007 (93)
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Andries/Andries.jpg)
Andries spune:
Bravos Piciulika!! Sa-ti traiasca!!
Eu una sunt capsata rau de tot cu vremea asta, imi e somn, n-am chef de nimic...
Andries
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
sim_stoian spune:
Betty, cu placere. Si eu sper sa ai rezultate. De Andreea nu mai stii nimic?
Ieri nu prea am avut cand sa intru pe forum pt ca am fost o harnicuta, am facut ciorbita, lasagna, pulpite la cuptor si am prajit niste peste (pe care a trebuit sa il si curat ). Asa ca aseara eram rupta de somn.
Bebe al meu a inceput sa vada ursuletii de la carusel si sta de vorba cu ei dimineata, iar eu ma distrez de mor cand il vad cu gangureste la ei si face ochii mari.
Roxana, am fost ieri pe la Z si i-am luat niste body-uri de 6 luni lui Stefan pentru ca alea de 3 luni ii sunt fixe deja . Am vrut sa ii iau botosei de aia albastri de care cred ca i-ai luat si tu lui Andrei, dar marimea cea mai mare nu ii venea
. Vanzatoarea credea ca are vreo 3 luni si ceva si cand i-am zis ca are abia o luna juma, a facut niste ochi...
Am vazut ca s-a discutat despre servici si stat acasa. Eu vreau sa stau 2 ani pentru ca nu prea vreau sa imi las copilul cu bona si mai am de gand sa imi dau niste examene intre timp. Oricum nu cred ca mai pot sa ma intorc la vechiul job pentru ca lucram pana seara tarziu si nu mi-ar conveni sa plec dimineata devreme si sa il gasesc dormind seara...
Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste
sim_stoian spune:
Cand am fost sambata pe la socri, ne astepta o sacosica in care erau lucrusoare pentru bebe, fusese soacra la shopping . Ce credeti voi ca am gasit acolo? 18 (da, 18!!!!) perechi de pantalonasi si inca vreo cateva bluzite si salopetele. Partea buna este ca sunt din bumbac, sunt OK. Partea rea este ca nu cred ca are timp sa le imbrace pe toate avand in vedere ritmul in care creste. Le-am pus la spalat de dimineata, vedem cate apuca sa poarte. Dupa ce nu ii mai vin, le impachetam pt bb2. Si asa am pus deja cateva lucrusoare deoparte.
Poze
BB Stefan creste
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danielle02/danielle02.jpg)
danielle02 spune:
neata` si de la noi,tocmai ce am facut ochi felicitari piciulika,sa va traiasca bebelinul,sa fie sanatos si sa va bucurati de el !!!!!!!
yaia
jojo,betty,annisia am vazut pozele cu bebeii scumpei si dulcei.voi va mai saturati vreodata de ei?eu i-am zis la micuta mea ca o mananc si o bag inapoi in burtica ca asa draga imi e
betty si micuta mea mai are mucisori in nasuc dar ii scot cu pompita,apoi nu mai am treaba cu ea.incearca sa ii scoti si tu mucisorii din nasuc bine bine.
eu i-am cumparat infacol la bebelusha si am dat 3,50 lire.
urmy incearca sa tii bebele treaz mai mult ziua si ai sa vezi ce nopti linistite o sa ai.eu ii fac masaj,ma joc cu ea,orice numai sa nu doarma asa mult in timpul zilei,noaptea se trezeste doar de 2 ori sa pape si sa o schimb de kk.apoi doarme dusa cu bibe in gurita ca trebe sa o misc ca sa termine de mancat
annisia sa iti traiasca bebe Yannis.
eu sunt matinala,nu si bebe doarme dusa si ma plictisesc.
sa vezi ce mo astepta cand incep colicii nu o sa ma mai bucur eu de noptile astea.o sa am cearcanele pana la genunchi...
va pup,sa aveti o zi faina.
Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici
sim_stoian spune:
Annisia, lui Yannis. Sa fie sanatos si fericit!
Poze
BB Stefan creste
luy spune:
Bine ai venit, Michael, s-o cunosti pe mami a ta cea frumoasa !
Felicitari, Piciulika si tatic de Michael, sa fiti fericiti alaturi de micul vostru print !
Asteptam poze cat de curand !
Roxana, uite de la noi niste sa-ti treaca supararea. Offf, ii dam bataita lui tati daca te mai enerveaza, Andrei si Alex au nevoie de o mamica linistita, calma, nu una nevrozata
Sa inteleg ca te-a razbunat piticul... hehehe, cum are el grija de mami inca de acum... Si daca inca nu te poate proteja, macar te razbuna
tzuc, bravo, de-acum sa speram ca situatia va intra in normal si ramane copilul cuminte
Andries, incearca un zambet, uite asa ca astia Daca nu merge asa, doar cand ii vezi pe ranjitii aia, te trimitem la mare, la soare, sa stai pe plaja
sau sa te plimbi pe apa
. Ia melancolia si alung-o departe, uite bag-o in
si sufla tareeeee, sa te destresezi. Dupa asta tre' sa rezulte un Andries happy :
Sim, furnicutza noastra... Ce sa mai comentez, m-ai terminat... Totusi cand reusesti sa le faci pe toate ? Ce face Stefan in timpul asta ?
Luy, fericita mamica de Maria Teodora
( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze
Mada28 spune:
fetelor eu am nascut prin cezariana pe 26 sept.La o sapt lohiile se oprisera si apoi mi-au revenit si sunt sangvinolente si in cantitate destul de mare.V-ati confruntat cu o astfel de problema?
Va pup
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by luy
Sim, furnicutza noastra... Ce sa mai comentez, m-ai terminat... Totusi cand reusesti sa le faci pe toate ? Ce face Stefan in timpul asta ?
Luy, fericita mamica deMaria Teodora
( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze
Stefan a stat de vorba cu tati. Au ras, au gangurit, s-au jucat. Iar eu am gatit ciorbita odata cu pulpitele, apoi am pus lasagna la cuptor si cat a stat la cuptor am prajit pestele. Am incercat sa fiu cat mai eficienta
![](icon_smile_big.gif)
Bine ai venit pe lume Michael! Piciulika si tati de Michael, felicitari!
Sim si
![](copilas.gif)
Poze
BB Stefan creste
sim_stoian spune:
Mada, mie mi s-au oprit lohiile aproape de 6 saptamani (cu vreo doua zile inainte sa ma duc la control). E drept, ultimele 2 saptamani nu a mai curs mare lucru, dar tot au fost. Tu ai abia o saptamana de la ceza, asa ca nu cred ca sunt probleme. Daca totusi, esti ingrijorata, du-te pana la spital sa te vada un medic.
Poze
BB Stefan creste
slippers76 spune:
Picio, sa va traiasca flacaul, sa creasca mare, sanatos si frumos ca mami!
Sim, bravo pentru excursie. 18 pantalonasi?!? Vorba ta, nu cred sa apuce sa-i poarte, nici macar jumatate din ei. Si noi am inceput sa ne iesim din haine, am deja o sacoshica cu hainute mici. Eu am o verisoara care naste luna viitoare, are o fetita, dar lucrusoarele astea de nou nascut oricum sunt universale. Nu cred sa o deranjeze un pic de bleu. Azi ne cantarim, abia astept, pentru ca am pus pariu cu taica-su ca a facut 5 kile. El zice ca nu, dar ce stie el, nu-l cara toata ziua in brate! In alta ordine de idei, furnicutzo, ma laud si eu ca am facut ieri o tarta cu fructe de padure, pe care au halit-o ai mei cat ai zice peste. Si mi-ai facut pohta de lasagna, asa ca voi presta si eu, probabil maine.
Tzuc, bine ca s-a rezolvat problema cu kk!
Annisia, sa va traiasca bebe Yannis!
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad