Mamici de septembrie-octombrie 2007 (93)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Pai daca-i ordin, cu placere! Le punem la treaba.

Piciulika

Bebe Michael, mami a ta frumoasa si printese din 4 zari
asteapta sa te cunoasca!

Ups! fix 39
Alinus cu Iulius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Acu m-am apucat si eu de citit din urma, ca am avut niscaiva musafiri.

Roxali, moaaama ce scoruri aveti la bone! Cunosc foooarte bine problema cu intorsul la servici si cu faptul ca desi sunt in concediu, de fapt nu sunt in concediu si muncesc de acasa.

Rox, ce ziceai tu de Miruna? Coloreaza? A fost linistea dinaintea furtunii. Mai bine zis faptul ca era sa de linistita a fost semn rau de fapt: fata mea a facut febra 39 si habar n-am de la ce. Acu e bleaga ca o momaie si se miorlaie. Dar naiba sa ma ia daca stiu de la ce e febra: nu are muci, nu tuseste, nu pare sa fie de la stomac. Astept sa vad ce se intampla. I-am dat nurofen si i-a scazut febra deocamdata. Imi amintesc de problemele tale de serviciu, mai ales de alea din iunie. E mai mult decat frustrant cand se intampla asa. E revoltator!

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Fetelor, nu mi-ati zis ce parere aveti de 6 mese pe zi? E prea putin? Il las asa sau il fortez?

Eu zic ca nu e putin. De fapt, 6/zi mi-a zis si mie pediatra.

Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Lia, mie mi se pare ca Miruna ta are o greutate buna pentru 7 saptamani. Poate e faptul ca s-a nascut mai "grea", si practic nu are nevoie sa ia asa de mult in greutate. Dar oricum, doctorul iti poate confirma sau infirma daca totul e ok.

Tzuc, eu zic sa-i scoti ceaiul, sau cel putin sa-i schimbi tetina biberonului cu una care imita sanul, ca sa nu mai traga atat de usor din bibe. Eu zic ca isi va reveni daca i se va face foame si va vedea ca nu are incotro. Sa stii ca la bebelusi senzatia de satietate e data de faptul ca stomacul le e plin, indiferent ce e in stomac. Suna la o clinica privata si fa-ti o programare la pediatrie pentru maine. Medicover are si pediatru la urgenta, chiar si astazi. Restul clinicilor nu stiu...

Miruna
Vlad

Mergi la inceput

Alinush mama, bag seama ca se va adeveri prima mea profetie: bebe Iulius se va naste la 40 saptamani!

Mandarinutza, sa stii ca la noi chiar s-au rarit colicile! Mai are o data la trei -patru zile, reprize scurte.

Bee, ai si tu nevoie de majorete? Uite, preventiv: [majorete][majorete][majorete][majorete].

Miruna
Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by Roxali

Andries cum de te-ai indurat sa nu cumperi ceva si dupa sa lasi la vreo prietena sau ruda lucrurile pana cand nasti...macar erai asigurata cu ceva.

Ali37si Enrico 7ani
poze

cum m-am indurat? pai nu a fost vorba de mine, ci de scandalul pe care l-am avut...

Sa va spun la bb1, tot asa, nu cumparam nimic!! Pana am nimerit eu intr-o zi la prisma la sectiunea bebei (cautam un carutz pe care sa il cumpere sotul DUPA ce nasc), am ales carutzul si eu am pretins ca mai cumpar si cate ceva pentru fina-mea si nepotii mei (Victor are 3 veri mai mari ca el dar nu cu mult si cat eram eu gravida am botezat) si am STRECURAT si doua camasute cu caciulita, doua bodyuri si doua sau trei salopete cand s-a prins al meu ce facusem, erau deja platite la casa si nu mai puteam sa le dau inapoi. Ei bine, scandal mare, altceva n-am mai luat si cu alea l-am scos din maternitate. Cat am fost eu in maternitate mi-a luat mama un vraf de haine care nici nu pot sa spun ca mi-au placut, nici nu le-am purtat, am dat o carutza de bani pe ele si pana la urma au fost date de pomana. Si dupa ce am ajuns acasa, pe la 2 saptamani eu bateam Bucur Obor sa iau haine la copil, ca alt magazin mai aproape nu aveam.

La bb2: am exact aceleasi hainutze de la Victor, pe alea care le-am cumparat atunci in 2004 din prisma, nu m-am indurat sa ma despart de ele, mai am si un costumas mai gros tricotat de mama si vreo doua paturici. Altceva nu am si nici nu-mi cumpar ca nu ma pun cu superstitiosul meu de acasa, dar totusi am patutul, am asternuturile, am un carutz imens, am sterilizator, am pompa Avent nefolosita din 2004 si biberoane noi tot de la Avent, am inteles ca vata am voie sa-mi iau si o sa mai iau eu pe sest perie de biberoane, vreo patru biberoane, creme si alte alea absolut necesare.

Dar cu carutzul ala de 6 kile pe care-l doream acum doua zile chiar ca m-am enervat!!

Andries

Mergi la inceput

Maruntziko, ce poze sexy aveti! Sa va traiasca minunea!

Gata. Fug ca s-a trezit haplea cel mic. Sigur ii e foame!

Miruna
Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

piciulika

hai mey Michael iesi odata de-acolo, ce te tot codesti??

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Maruntzika, multumesc de raspuns. De vreo 2 zile vrea doar 6 mese, il mai las putin si il cantaresc sa vad daca ia in greutate.

Ali, numai cine are bani multi de aruncat lasa afacerea pe mainile altora si aici. Nimeni nu munceste la fel ca tine daca nu e banul lui, oricat l-ai stimula. Sa stii ca eu sunt patita cu salonul meu...faliment si 2 rate la banca. De ce? M-am apucat de el in timp ce lucram, ca nu imi permiteam sa peird si salariul fix. Asa ca nu a mers nimic, acolo m-au furat angajatii, nu se ocupau, chiuleau, etc. Nu are sens sa mai spun. Cat despre tine am inteles acum care e problema, sa stii ca si in familie si intre prieteni apar discutii cand e vorba de bani si afaceri. Asta alta lectie invatata. Eu zic sa iti vezi interesul tau si al puilor tai.

Lia, am vazut ce scrie pe NAN, dar e cam ciudat. Am cautat caietul Alexandrei si ea abia dupa 2 luni a avut 6 mese pe zi. Cum naiba sa ii dau doar 5? Pe NAN scria doar 6 mese si in primele saptamani.

Ramona, s-ar putea sa nu fie nevoie sa luati. Mai auzisem de mamici care spuneau ca la ele in tara nu este nevoie de vit D datorita faptului ca e mereu soare si se sintetizeaza mai usor.

Apropos de tari, unde spuneati ca gasesc Infacol? Ca al meu sot a intrebat in Franta acum ultima data si a fost repezit ca acolo nu se dau picaturi la copii.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Maruntzica, ce-ati facut, ati vrut sa papati fata ? Ce cauta in cratita ? Ce v-ati zis voi : "Manca-o-ar mama/tata de printesa!" si ati vrut sa treceti la fapte ?

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze

Mergi la inceput