unde gasesc produse de curatenie non-toxice?
Buna!
Stie cineva unde pot gasi produse de curatenie non-toxice sau hipoalergenice? De cateva luni imi este imposibil sa folosesc produse gen Cillit, Domestos, Cif, Mr. Musculo, Mr. Proper...mi se declanseaza cred o alergie - arsuri pe gat, senzatie ca nu pot respira, amortirea limbii, a fetei...Nici sprayuri de geam sau solutii de spalat pe jos nu mai pot folosi. Nu mi-e totdeauna la indemana sa chem pe cineva sa ma ajute, sunt chestii imprevizibile pe care trebuie sa le fac pe loc, asa ca sunt in cautare de produse mai prietenoase.
Mi-au fost recomandate produsele de la Amway, dar pe site-ul lor nu scrie nimic referitor la eventualele proprietati hipoalergenice. Voi ce stiti despre asta?
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
Raspunsuri
ligurda spune:
Incerca aici.Eu am facut comanda acum o saptamana,pretul nu e prea piperat si sunt f multumita de detergenul lor de vase.Banuiesc ca fiind produse ecologice nu creeaza alergii dar nu ai decat sa intrebi.Pretul de livrare per colet e destul de mare cca 10 lei dar depinde si de distanta banuiesc.Multa bafta si daca mai gasesti ceva interesant scrie-ne.
http://elemental.ro/produse.html?pageNo=2
mamamirunei spune:
Produsele de la Amway sunt foarte bune, eu numai de la ei folosesc. Poti comanda cu incredere, sunt un pic cam scumpincele, dar sunt foarte bune.
Victoria spune:
quote:
Originally posted by mamamirunei
Produsele de la Amway sunt foarte bune, eu numai de la ei folosesc. Poti comanda cu incredere, sunt un pic cam scumpincele, dar sunt foarte bune.
Si eu am luat de la ei pt. mama mea...se sufoca si ii e foarte rau de la mirosul de Domestos, clor, etc. I-am luat LOC Universal si nu mai are probleme.
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
IreneCAM spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri.
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
b.nica spune:
cum pot cumpara produse Amway?pe vremuri am avut ceva de la ei pe care l-am cumparat de la o cunostinta;era f.bun si nu mai pot apela la aceeasi persoana.
emaaimee spune:
Irene, uite unde gasesti, chiar la indemana tuturor:
http://www.channel4.com/4homes/style/eco_cleaning.html
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
IreneCAM spune:
Am comandat LOC plus pt baie de la Amway, o sa va spun rezultatul cand il primesc.
EMAAIMEE, m-am uitat pe linkul trimis de tine si, complet neincrezatoare, m-am hotarat sa incerc "puterile" anticalcar ale otetului pe chiuveta de inox din bucatarie. A functionat! Multam de sugestie!
emaaimee spune:
Irene,eu am folosit otet/lamaie/sare lamaie si bicarbonat la curatat de f multe ori. de la bunica mea stiu de ele
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
Vivi spune:
Buna, si eu recomand tot produsele Amway. Eu am fost putin "Toma necredinciosul" si cand mi s-a spus ca sunt ecologice si pot incerca sa pun detergent la flori, chiar am incercat si acum ii cred. Florile nu mi s-au uscat desi le-am "tratat" cu detergent de vase, detergent de rufe, LOC. Detergentii lor nu contin fosfati, care sunt f toxici pt piele. Cred ca mai sunt si produsele pt bebelusi mai naturiste, dar nu stiu sa va spun despre ele, doar ce am folosit eu.
O seara minunata, pa, Vivi