smecherii la apometru

smecherii la apometru | Autor: andrath

Link direct la acest mesaj

Suspectez ca unul din vecini a montat vreo smecherie pe conducta de apa calda. De ce? Simplu!
Stau la etajul 9, dimineata in jur de 6 se aude in baie un zgomot ca de pickamer, evident mult mai scazut ca intensitate dar la fel de sacadat. In timpul asta, apometrul meu de apa calda se invarte usurel desi nici un robinet nu este deschis.D-aia zic ca este facuta vreo smecherie.
As vrea sa stiu daca este posibil si daca da, ce sa caut in caz ca fac scandal, ca banuiesc ca nu e la vedere. Nu-i vorba de pierdere in sine ci de principiu: unii sunt prosti, altii destepti.

Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
www.flickr.com/photos/andrath/1202034620/" target="_blank">Stefan
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

mai exista o posibilitate...zic eu...
sa fie defact apometrul tau. numai dimineata face asa? cam cat se pierde, sa zicem asa, pe ora? ca daca abia se duc 5l sau asa, nu cred ca se complica cineva sa fure 5 l apa calda pe ora...
de facut jmecherii, cred ca e destul de greu cum zici tu, practic e o coloana de apa calda care merge de jos pana sus, si din ea pleaca ramificatii catre fiecare apartament. acum, si daca sa zicem are cumva acces la taeva care vine la tine, el fura apa inainte de a trece de apometru, nu dupa, si in eventualitatea asta, apa pe care sa zicem ca ar fura-o n-ar fi inregistrata de apometrul tau ci doar de apometrul de scara, sau cum i-o zice. si diferenta s-ar vedea adunand consumul tuuturor apartamentelor de pe scara si confrumtandu-l cu cel de la apometrul general.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

zgomotul acela il face bateria vecinului... producand si "ceva "vibratzii...
De aceea inregistreaza apometru tau (din cauza vibratziilor).
Incearca sa vb. cu vecinul. Spune-i ca te deranjaza zgomotul bateriei lui. Si sa remedieze situatia.
SIGUR problema este bateria defecta a vecinuli.
Daca nu vrea , vb. cu administratorul.

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

nu cred ca era cazul de quote...
Scuze... dar ma racaie curiozitatea!! De ce crezi ca nu era cazul de un quote ????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Un contor in buna stare de functionare NU inregistreaza daca prin el nu trece nimic (in speta, apa). Smecherii ar putea face vecinul la apometrul lui, insa la al tau... Si da, subscriu la ideea ca zgomotul si vibratiile sunt rezultatul unei armaturi defecte (robinet de trecere sau baterie).

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrath spune:

Multumesc pentru raspunsuri!
Asa zice si barbata-miu, dar io-s mai paranoica. Acum ca si voi ii dati dreptate e oficial: sunt cu pluta! Inca o data va multumesc ca m-ati scapat de 'cei pitici de pe creier.

Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
www.flickr.com/photos/andrath/1202034620/" target="_blank">Stefan
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."

Mergi la inceput