Am fost agresata fizic pe strada
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
cosmi1975 spune:
eu...ziua in amiaza mare , duminica ora 13 ma cobor sa iau paine la 5 min de bloc ..un tip trece pe langa mine in aceeasi directie si se uita insistent, nu l bag in seama
dupa 20 m intru in bloc apas butonul sa vina liftu dar cand sa targ de usa aud pasi si ma intorc ....langa mine tipul care uita fix in ochii mei , primul impuls a fost as nu mai urc cu liftu si trec pe langa el dar ma prinde de brat ...ma injura si mi zice sa nu scot un sunet ca mi ia gatu......ma impinge intr un colt si duce mana la spate , cand imi dau seama ca vrea as scoata ceva tip. tip. urlu ....el se intoarce calm si pleaca , eu deschid usa si apas la 3 intru in casa si cad jos la usa .......vine sotu ii explic fuge sa l caute dar nu mai e........nu ami urc cu nimeni in lift , cum aud pasi tresar , iar fetiza mea nu mai coboara singura
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Marilena12 spune:
Claujro, trebuie doar sa-i identifici agresorului fogura, sa te asiguri ca este el, apoi sa afli cum se numeste si sa te gandesti daca ai ceva martori la agresiune si sa depui o plangere in instanta.
Ar fi fost bun un CML, chiar si a doua zi facut, macar se evidentia spaima pe care ti-a produs-o...Nu castigi mare lucru in instanta insa poate mai apare cineva care a trecut prin fata lui vreodata si s-a ales cu vreo palma aiurea, si poate ramane cu cazier.
www.flickr.com/photos/pisicuta/" target="_blank">Mari
ladyJ spune:
Imi pare rau pentru fiecare femeie care a trecut prin asemenea ´´tratamente´´ venite din partea barbatilor complexati,nebuni,etc.
Mi s-a intamplat de 2 ori sa fiu atacata de perversi,pe unul chiar l-am zgariat pe fata,era sa-i scot ochii,in scara bloculi,intr-o incercare disperata de a scapa din mainile lui.Ma prinsese in brate,ma tinea strans,incercand sa ma dezbrace.S-a speriat cand am inceput sa-l lovesc peste ochi(aveam o mana libera) si a fugit,cu
pantalonii in vine.Mama lui de taratura,imi pare rau ca nu i-am scos ochii cu cheile pe care le aveam in mana.
Admir femeile care au curaj,bravo OLGUTA!
Am vazut o faza intr-o statie de autobus,de toata frumusetea: un idiot a incercat sa-i fure geanta unei tinere.Tipa,foarte calma,tinea de geanta si se uita fix la el.Agresorul a lasat geanta si i-a dat un pumn fetei,de i s-a intors capul.Tipa,luata oarecum prin surprindere de pumn,si-a aruncat geanta pe jos,a ridicat piciorul si cand i-a tras una exact in cap tipului,a cazut ala cat era de lung!Faza de filme,ce sa mai zic.Cand era la pamant,i-a mai tras vreo doua in mecla,tot cu piciorul.Ala incepuse sa planga.
Apoi tipa si-a luat geanta de pe jos si a plecat.Cei de fata ramasesera cu gura cascata.A durat maxim 20 de secunde.Efectul surpriza a fost maxim.
Cel mai tare ma dezgusta lasitatea barbatilor agresivi,cand dau peste o femeie care riposteaza,si-i bate de le suna apa in cap.
Auzi tu...sa inceapa sa planga,ca un imbecil ce e!Vai de capul lor.
ladyJ
O palma data la timp face mai mult decat o mangaiere.
olguta12 spune:
Agresorii lashi, ca agresorii lashi. Ce urasc cu PASIUNE sint cei care stau "pe gard", se uita ca la Circ, si nu fac nimic sa ajute.
Am vazut si de-astea.
In masina cu mama, acum vreo 14 ani, mergeam acasa de la cumparaturi.
La o intersectie, o imbulzeala si o nebunie, statea pe loc de vreo 10 minute. Nu reuseam sa inteleg ce se intampla. Am lasat-o pe mama cu cumparaturile in masina, cheia in contact, si m-am dat jos, In plina intersectie, un cuplu. Ea (cam la 22 de ani, la 1,50-1,55m,cu tot cu bocanci si sac in spate nu cred ca avea mai mult de 45 kg)cu un copil in brate, el (la vreo 28-30 ani, 1,75m-deci putin mai scund decat mine- 70-75 kg), cu un copil de mina. O umpluse de sange. Copiii urlau, ea saraca nu mai putea nici sa suspine. Plangea in hohote, si el ii dadea pumni si picioare, pe unde apuca, iar ea incerca sa apere copilul pe care il avea in bratze.
Stateau ZECI de oameni- femei, barbati, copii, pusti, tineri, batrani..si se uitau la ei ca la un meci de box.
HMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.
Nu i-am zis nimic decat cand am ajuns langa el."Pick on someone your own size"- Ia-te de cineva pe masura ta". Raspunsul lui? "What the f*** do YOU care???She's MY wife. I can do whatever I want to her!!!". Un fel de "Ce ***** mamei tale iti pasa tie? E nevasta-mea, si pot sa-i fac ce vreau!!!" Daca am vazut eu ca nu intelege omul de vorba buna, l-am luat si eu la picioare cu bocancii mei Doc Martens, care aveau ciocul "blindat" cu otzel. "Steel-toed boots". Si tacticos- in timp ce-l masuram cu bocancii mei bengosi- i-am explicat ca asa ti se intampla cand nu te iei de cineva "mai pe masura ta".Mama saraca, deja fugise intr-o agentie de turism romaneasca, a urlat la damele de-acolo sa dea telefon la politie, si a venit val-virtej dupa mine. Tipa mama ca din gura de sarpe. "LASA-L MAMAAAAAAAAAAAAa, CA-L OMORI!!!! LASA-L ROXANA, CA TE DUCI LA PUSCARIE, MAMAAAAAAAAAAA!!!" Prefer sa ma duc la puscarie cu constiintza impacata ca am scapat lumea de un nenorocit, decat sa stau sa ma uit ca o idioata cum isi omoara nevasta in plina strada.
A sosit si politia... zmeul "nostru" era deja pe caldarim, in suferintze. Mi-a fost teama ca saraca nu v-a depune plangere impotriva lui, deoarece multe femei abuzate fac asta. Le e frica de urmare, se gandesc la ce se va intampla cand iese animalul de la arest, sau din puscarie. Dar aici,in multe state sint deja legi care nu mai lasa la alegerea femeii daca sa depuna plangere sau nu. Politia are dreptul sa-l si aresteze, sa il si acuze in instantza, atunci cand au dovezi fizice.
Acum vreo 2 ani si jumatate, cand eram cu burtica "la gura", insarcinata in 7 luni, m-a oprit o tipa intr-un magazin. Avea un flacau cat ea de mare linga ea, si o frumusete de fata, care o ajuta cu cumparaturile. A inceput sa planga, si eu habar nu aveam cine e si de ce plange. Si apoi i-am vazut ochii, si cicatricele de pe fatza. Am recunoscut-o, si ne-am pus amandoua pe plans. "thank you for giving me my life back. And for giving my children a chance to survive".
Zmeul primise 15 ani de puscarie pt abuz domestic si atentat de omor. In puscarie nu s-a lecuit. A incercat sa fie si acolo zmeu. Si i-au mai adaugat de-a lungul anilor inca vreo 15-16 ani la sentintza. Asa CA...DACA mai vede vreodata lumina zilei, va fi cand probabil proprii lui copii vor fi parinti, daca nu bunici.
Abuzul n-ar fi nimic. Mai grave sint nepasarea totala, rautatea gratuita, si lashitatea deplina a oamenilor care decid ca "nu e treaba mea". Rusine lor. Rusine noua ca societate,ca am devenit nepasatori,egoisti si lashi...
olguta12
"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours." www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT
Florentina Roman spune:
Doamne, ce grozavii povestiti!...Am vazut o faza identica cu ce povesteste Liliana, in tramvaiul 21...si NIMENI n-a zis nimic. Parca m-a durut pe mine palma data acelei femei si tare as fi zis ceva, dar...eram gravida in 3 luni si-mi era greata de nu mai puteam.
Din pacate legile noastre parca mai mult ii apara pe agresori...iar despre lasitatea oamenilor... ce sa mai zicem?
Eu am patit-o cu unul prin luna martie, eram in masina pe o strada cu sens unic si in fata mea a oprit un nebun cica sa ma dau la o parte din drumul lui, ca trebuia sa opresc in capatul strazii sa-l las pe el sa treaca...Bineinteles ca nu m-am dat, doar el era pe interzis, am stat in mijlocul strazii pana a dat cu spatele si a trecut pe langa mine. Insa tare m-au enervat si m-au durut injuraturile lui... Din fericire, a fost doar agrsiune verbala, nu stiu cum as fi reactionat daca sarea la bataie.
Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)
kiki1970 spune:
Olguta12 ma bucur sa constat ca cineva este de acord cu mine. Si eu sunt adepta frazei: MAI BINE SA PLANGA MAMA LUI DECAT MAMA MEA! Femeile nici nu isi dau seama ce important este sa stii cat de cat sa te aperi. Ma intristeaza ca in afara de tine nici uneia nu i sa parut interesant ca ar putea invata sa se apere.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
... vai fetelor ce intamplari. Am si eu povestile mele , dar pana acum nu s-a trecut mai departe de agresiune verbala ... pe care le-am stins cu multa ironie ...
Multa putere si sanatate!
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/felicia74/felicia74.jpg)
felicia74 spune:
claujro nu, nu spray paralizant! Daca omul are probleme cu inima sau altceva poate muri. Crede-ma stiu un caz concret! Si tot tu intri la belea. Mai bine unul cu piper. Si eu as vrea sa am unul, ca locuiesc intr-un bloc mai laturalnic.
Imi pare rau de ce ti s-a intamplat, dar asta e lumea in care traim
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Lorenza spune:
Dar daca am tine o punga cu sare undeva in apropiere si fleosc in ochii agresorului.Nu e o idee?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/claujro/claujro.jpg)
claujro spune:
quote:
Originally posted by felicia74
claujro nu, nu spray paralizant! Daca omul are probleme cu inima sau altceva poate muri. Crede-ma stiu un caz concret! Si tot tu intri la belea. Mai bine unul cu piper. Si eu as vrea sa am unul, ca locuiesc intr-un bloc mai laturalnic.
Imi pare rau de ce ti s-a intamplat, dar asta e lumea in care traim
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Dar daca e legitima aparare?
Cat priveste cursurile de autoaparare, e o idee excelenta. Nu m-am gandit niciodaa la asa ceva pentru ca nu am fost agresata niciodata, nici fizic , nici verbal...pana vineri seara...La scoala mea se fac cursuri de karate, cu si pentru copii..dar nu cred ca se supara cineva daca ma voi duce si eu.