Albinute si bondari de martie-aprilie'07 (37)
Raspunsuri - Pagina 20
lauramar spune:
Si Arianna e interesata de tastatura ,mouse dar nu o prea las cu ele ca le tranteste jos si de ciuda da din picioare pana imi impinge tastatura inauntru( e biruo din acela care are o placa pe sine unde se pune tastatura) eu o trag afara si ea iar o impinge e tare scumpa.
De televizor ce sa mai zic ochi si urechi nici nu misca la stiri.
ane2200 spune:
Buna stup.
La multi ani sarbatoritilor zilei. Sa cresteti mari, voiosi si mai ales sanatosi. De restul se ocupa mami si tati.
Am si eu o nedumerire. Imi poate explica cineva care este rolul ceaiului in alimentatia copilului? Ca eu sincer nu inteleg. Cu exceptia celor care au rol medicinal, sa zic asa - impotriva constipatiei, impotriva raceli. etc... Dar asa, in loc de apa ce rost are? Ca am inteles ca supa chiaoara nu are nici un aport caloric, si nici sucul de fructe. Deci, la ce serveste ceaiul?
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Zadi spune:
Dragelor, lamuriti-ma si pe mine va rog: DE CE le dati copiilor ceai sau apa?
Eu am invatat asa: daca papa titi lapte nu are nevoie de apa sau ceai. Laptele de mama tine si de foame si de sete.
Voi nu alaptati? le dati doar lapte formula?
Eu lui Ingrid nu i-am dat pana la 1 an nici un gram de apa sau ceai.Nici lui Ian nu ii dau.
Ce am observat eu este ca depinde foarte mult de locul unde nasti. De ex. am colege si prietene care au nascut in Buc. dar la alte maternitati cum ar fi Filantropia sau CFR 2 si unde in loc sa aduca copilul mamei sa ii dea colostru in primele ore de viata le bagau repede lapte formula in biberon sau le dadeau glucoza. Ce pacat!!!Am o colega care a nascut prin cezariana la Filantropia si si-a alaptat bebele dupa 24 de ore din neglijenta asistentelor.
La Municipal e alta treaba. Aici bebeii stau cu mama in salon cam dupa 2-4 ore dupa nastere, sunt pusi la san si chiar se insista ca mamele sa isi alapteze copii. Una dintre dr. neonatolog a fost si dr. noastra o vreme si am invatat o multime de chestii de la ea.Ea e pro alaptat pana pe la 2 ani.E foarte bine asa!!! E mult mai sanatos.
Am tot citit, ma repet
, dar nu ma pot abtine, ca sunteti avansate rau de tot la capitolul diversificare: am citit de rosie, cartof, ceapa. Da cum frate sa ii dai rosie la 6-7 luni si ceapa? Poate praz dar ceapa se scoate din supa.Rosie nu e voie, la fel cartof, conopida, mazare, usturoi, samd.
Sper ca nu va suparati !
Zadi
gabdyd spune:
Roxanici
, asta e de pus la afis pentru mai tarziu
, vorba Iunitei.
Carmenfr , carevasazica ai o tastatura numai pentru ea... hm, buna ideea.
elpower spune:
quote:
Originally posted by ane2200
Buna stup.
La multi ani sarbatoritilor zilei. Sa cresteti mari, voiosi si mai ales sanatosi. De restul se ocupa mami si tati.
Am si eu o nedumerire. Imi poate explica cineva care este rolul ceaiului in alimentatia copilului? Ca eu sincer nu inteleg. Cu exceptia celor care au rol medicinal, sa zic asa - impotriva constipatiei, impotriva raceli. etc... Dar asa, in loc de apa ce rost are? Ca am inteles ca supa chiaoara nu are nici un aport caloric, si nici sucul de fructe. Deci, la ce serveste ceaiul?
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
La astampararea setei. Cel putin eu una, d-asta i-l dau.
pentru tot 

!Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
Zadi spune:
Tocmai l-am alaptat pe Ian si cat de fericit a adormit!!!
Pai eu nu as da pentru nimic in lume momentele in care il tin in brate si il alaptez.Poate sunt egoista, insa stiu si simt cat de mult ma iubeste si cat de mult asteapta sa il iau in brate. Macar o vreme sa simt ca e doar al meu si ca ma prefera pe mine, ca dupa aia ...
Zadi
Amma23 spune:
Zadi, daca esti egoista din cauza asta, inseamna ca toate mamelele sunt egoiste.
Toate adoram asta, unele insa nu reusesc, din mai multe motive. Stiu ca-i groaznic sa vrei sa alaptezi si sa nu poti.Da' uneori chiar nu ai de ales.Asa ca, pupam tare, tare fetele care n-au reusit
Ama si Lucas 12 Martie 2007
madmat spune:
hop si noi.
acuma am adormit pe MOUSA.
despre som al meu se trezeste la ora 6 simineata papa la san si ne jucam pana la 9 adoarme pana la 10 mancam piureul de fructe si stam ne jucam papam supica la 2 2.30 si dormim pe la 3 inca jumate de ora si gata dormitul ziua.seara adoarme pe la 10 /11 se trezeste de 2 ora sa papa si gata.
BABY DRING este indulcit cu glucoza la mousa i place foarte multa dar i dau numai cand este tare constipat in rest i dau apa plata sau baby calm care nu prea i place.
acuma o sa votez si eu vedetele noastre.
ROXANICI tare dulce este fetita raresi:))
matilda http://good-times.webshots.com/album/560938572DbBmOk
flopici spune:
Salutam stupul!
Bilant de 7 luni - 6.700 si 69 cm. Ne mentinem forma :))
Nu are dintzisori inca. Si am sarbatorit cu prima raceala ( guturai s-a exprimat doctorul) adica rosu si muci in gat, combinate cu tuse. Tratament stodal pentru tuse, panadol si vitamina c picaturi . Si batista bebelusului. Nu a facut febra. Acum nu mai tuseste aproape deloc...dat muci tot mai ies cu batista bebelusului.
A zis tata...asa soptit...tocmai cand tata lipsea de acasa pentru 5 zile. I-am interzis sa mai zica. :)
Lauramar...e bine sa vada bebele un doctor...ca si a mea tusea si nu avea muci...si cand a venit dr a vazut si rosu in gat. Sa nu se agraveze...
Pupam stupul ca p-lecam la treaba...