Mamici de noiembrie- decembrie ( 92 )
Raspunsuri - Pagina 6
RAMONELLA spune:
Ce slaba miscare pe aici...
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel35+ Beatrice Alessia
AMR 5 saptamani
ralucis spune:
salutare! va citesc cand pot, sunteti extrem de harnicute la scris, sper sa fie la fel si dupa ce o sa nastem, chiar daca ne vor ocupa bebelusii tot timpul. noi suntem bine, la 32 de sapt aveam aproximativ 1800 de grame, in limitele normalului, deci, ne mai cheama pe 24 oct pt culturile col si pe urma cred ca ma va chea mai des, tinand cont ca eu cred ca de-atunci in maxim 3 saptamani nasc.
vreau sa ma apuc sa imi fac si eu bagajul pt spital sa fiu pregatita, am o lista de anul trecut de la ilinca si ma orientez dupa ea. eu sincer de-abia astept sa nasc, sunt din ce in ce mai greoaie, am probleme cu coloana si respiratia, transpir, ma misc ca o balena si nu prea ma pot odihni noaptea din cauza burtii.
parca prima sarcina nu mi s-a parut asa, nu stiu de ce e altfel acum.
pt. cele care vor sa nasca natural, o sugestie: incepeti din sapt 36 sa beti ceai de frunze de zmeur, ajuta la dilatatie, pe mine cel putin m-a ajutat, am ajuns la spital cu dilatatie 4; se bea cate 3 cesti pe zi, nu e groaznic la gust.
va pun un link spre cateva poze de la botezul unde am fost nasi, daca vreti sa le vedeti.
http://www.flickr.com/photos/20241237@N00/
RAMONELLA spune:
Ralu multumim de sfaturi!!!Chiar eu intrebam de ceaiul de frunze de zmeur.N-a stiut nimeni sa-mi raspunda.Eu ma apuc de baut,ca mi-am cumparat,dar n-am folosit pana acuma.Maine am 36 saptamani,e numai bine.
Tare draguta fetita ta.E a ta,nu???Ce marisoara.
bebelina
poze
AMR 5 saptamani
simonicutza spune:
ralucis sa stii ca si eu am aceleasi stari, tranpir,ma misc greu si nu prea pot dormi noaptea, doar ca eu sunt la prima sarcina laaceasta varstra si nu prea am termen de comparatie.
multumim de sfaturi, sunt foarte utile si vroiam eu sa adaug ceva apropos de ceaiuri, e bine de evitat ceaiul de menta ptr. ca are ceea mai mare concentratie de teina (mult mai tare decat cofeina din cafea).
Simona 33+ TOBIA
AMR 7 SAPTAMANI !!!
http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/show/
simonicutza spune:
ah, era sa uit..........
ralucis BINE AI VENIT PRINTRE NOI !!!! site asteptam mai des....
Simona 33+ TOBIA
AMR 7 SAPTAMANI !!!
http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/show/
adinag spune:
pai cum n-a stiut nimeni, Ramonella, ca doar si eu ti-am zis ca stiu de ceaiul asta si ca se bea in ultimele saptamani?
:-((
Adina 28+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
ralucis spune:
ramo, a mea, a mea, are 1 an si 4 luni, e micuuuta, sper sa nu-i scoata ochii surorii ei, ca tocmai imi povestea cineva ca o fetita de 3 ani l-a luat pe fratele ei nou-nascut intr-o punga sa-l arunce pe rau, cum a avazut ea ca facea bunica ei cu pisoii, ca i s-a parut ca plange la fel ca animalutele si o fi zis ca e in plus pe acolo prin casa...
si mie imi pare bine ca nu sunt inca nasteri aici, sa dea Domulu sa ajungem, cat mai aproape de termen toate, anul trecut la mamicile de mai-iunie, unde eram si eu cu ilinca, au inceput nasterile din aprilie, sper sa nu inceapa prea curand aici...
ralucis spune:
si inca ceva, si ungerea sfarcurilor cu garmastan e recomandata acum, poate ati si vorbit in capitolele trecute despre asta, eu m-am dat si pot zice ca a fost cat de cat suportabila perioada de inceput dupa nastere, am vazut mamici carora le curgea sange literalmente din sfarcuri cand sugea copilul, si plangeau si ele in acelasi timp. eu am avut ceva dureri si disconfort, dar a fost suportabil.
ceva ce iarasi mi s-a parut fff bun pt sani, ragade, etc, a fost gama Bioclin, MULTI-MAM BALM si MULTI-MAM LANOLIN.
RAMONELLA spune:
quote:
Originally posted by adinag
pai cum n-a stiut nimeni, Ramonella, ca doar si eu ti-am zis ca stiu de ceaiul asta si ca se bea in ultimele saptamani?
:-((
Adina 28+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Da,tu mi-ai spus.Scuze,am uitat.Ma ierti,asa-i?????Sunt uituca...
Ralu nu cred ca se vor certa.Mai ales ca sunt fetite!
bebelina
poze
AMR 5 saptamani
pufulet74 spune:
Salutam burticile
Noi avem week-end de curatenie generala, asta insemnind inclusiv spalat geamuri, covoare, perdele, uff.... pina la 5 de dimineata am terminat camerele, au ramas pe miine baia si bucataria ...
Sunt happy ca am facut deja asa mult dar ma simt de zici ca m-a batut cu bota cineva, ma dor miinile si picioarele ingrozitor...
Acuma nu mai fac nimic, fac 2 pizza si lenevim la tv ca suntem rupti de oboseala amindoi
O sa citesc si ce ati scris
------------------------
Flory 34+ Joshua Raphael
AMR 6 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk