Mamici de noiembrie- decembrie ( 92 )
Raspunsuri - Pagina 5
RAMONELLA spune:
Multumesc fetelor de aprecieri!!!De abia astept s-o vad cu ei in urechiuse!!!hihi!!!Doamne ajuta sa fie totul bine!!!!!!!!!!
bb eu nu am vrut sa-i ia nasa,ca dupa aceea sa-mi reproseze ca cate mi-a luat...e o poveste lunga...niciodata nu stii ce-i poate capul la om...In fine,si tati a vrut ca fetita lui sa aiba cercelusi cu rubine.Si oricum nu puteam sa am pretentia de la nasi sa-mi ia cercei de 5 milioane,nu???
Noi azi lenevim,ca-mi face mami de mancare!!!Ma menajeaza,sa nu ma obosesc!!!!Am aspirat putin,mai bag hainute la spalat....Acuma ma duc sa-mi fac cafeluta si banane cu lapte.Vrea cineva???bb-ule hai ca tie stiu ca-ti plac bananele cu lapte!!!!Iti fac si tie un pahar!!!!
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel35+ Beatrice Alessia
AMR 5 saptamani
bb_yasmi spune:
ramo,, tocmai ce am baut de dimi, 2 cani de lapte cu banane....yamii ce bun a fost!!! acuma tot atac la branzica pana fac papa!!! multumesc oricum!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
35+ si bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 3-4 sapt!!!!
bb_yasmi spune:
offf la mine iarasi au inceput durerile ca la ciclu... simt ca si cum m-as rupe in doua de la mijloc... sper sa treaca !! ma pun in pat!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
35+ si bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 3-4 sapt!!!!
pussi spune:
bb, ramo si eu vreau sa cumpar singura cercelasii..i-am ales, dar mai astept cele 3 sapt! La noi nu-i de repros, dar vor fi nasi diferiti si nu vreau sa aiba discutii intre ei... asa ca voi lua eu cercelasii, vor fi diferiti! pt. cine nu le deosebeste pe Tuste sa se orienteze dupa cercei!
Stiti ca unii au un fir rosu la manuta...cred ca ati vazut si voi, azi am aflat ca cica nu mai e la moda si ca s-ar pune la fetite ceva bratari mici din aur cu ceva floricele rosiiiiiiii(speciale de BB), care trebuie sfintite inainte! A mai auzit cineva de asta?
gabitz felicitari.. deci incepem si noi sa avem programate primele nasteri
PUSSI 30+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 7 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
RAMONELLA spune:
bb si pe mine ma doare mijlocul,dar inca nu a incepu.Mai spre dupamasa incep durerile si si cele de spate.
pussi eu nu am auzit despre bratari,dar e o idee buna.Si arata si bine.
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel35+ Beatrice Alessia
AMR 5 saptamani
adinag spune:
Buna dimineata (?), ftelor!
Victo, si eu urasc dantalariile. Am fost in RO si am vrut sa cumpar ceva pentru bb si pentru Jasmina, dar toate lucrusoarele erau asa impopotonate, ca m-am lasat pagubasa (bine, la Suceava nu prea aveai ce alege, banuiesc ca sunt si magazine mai bune in alte orase).
Anca A, imi pare rau de streptococ. Dar cum de nu te-a anuntat dr ca nu e aici? Sincer, nu mi se pare corect...
Flory, desenul o voi pune sa-l repete, ea la inceput nu a inteles ca trebuie sa fim toti pe o foaie, si pe mai multe. Chiar, interesant ar fi fost, pe cine ar fi pus impreuna. Asa este omul meu maaaare in centru, ca a fost desenat primul. Ea intr-o parte, cu zambetul pana la urechi, eu in cealalta, la fel de mare ca ea, dar fara ochi, gura si brate/maini. Ea avand brate/maini. Amandoua suntem plasate simetric fata de Aswin. Iar bb, tot fara brate dar cu ochi si zambind intre Aswin si mine...
Ma bucur ca a fost FRUMOS la concert. Noi am fost la un local dragut, dar cam scumput, si mai tarziu l-am recuperat si pe Aswin.
Am fost ceva deceptionata ca noi am zis ca iesim noi doua, insa inainte de-a iesi sotul ei hop ca vrea si el, ca el u vrea sa stea singur blablabla... Si mi-a parut rau, ca m-as fi bucurat si eu sa mai vorbim de chestii femeiesti. Si ma enerveaza ca de cand il cunoaste (1,5 ani) nu ne-am mai vazut deloc singure, si cred ca si asta este totusi necesar intr-o prietenie. El e ok, nimic impotriva lui, dar...
Lala, imi pare rau, pe mine ma ajuta pastile de supt impotriva tusei, sunt si numai din plante.
Ana, nu numai sa ne citesti, sa ne mai si zici din cand in cand ca-ti merge bine, da?
Flory,tocineii se fac cum a zis Lala. Insa fff important este sa-i storci bine dupa ce i-ai dat pe razatoare. Se pot pne si verdeturi tocate marunt in compozitie, iar in Bucovina musai se face si mujdei de usturoi si se da pe deasupra. Si de la mama m-am invatat sa-i servesc neaparat cu lapte acru, sau macar iaurt, sunt deliciosi!
BB, Ramo, poate durerile voastre au de-a face cu coborarea burtii, care cam in perioada asta se poate intampla.
Mai revin,
Adina 28+ (maine 29)
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
pussi spune:
bb, ramo la mine incep seara durerile!
BURTICA ROZ
pussi spune:
de mijloc si de "pasa"
BURTICA ROZ
adinag spune:
Ai grija Pussi, treci la patut, lasa treburile! Ai grija!
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)