Copiii din 2002! (38)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Mi-am adus aminte ca acum vreo 2 ani televizorul mergea aiurea (nu se uita nimeni) si fara sa imi dau seama au inceput stirile de la ora 5 si au prezentat un caz in care 2 copilasi au ramas singuri in casa ... s luat foc si au murit
Culmea e ca eu cu Emma ne jucam , iar eu nici nu eram atenta la stiri ... , dar Emma ... fetelor socata , repeta intruna "au muit" ... primul impuls a fost sa opresc televizorul , dar ... am zis hai sa vad ce mai zic astia ... norocul e ca au aratat o soba vai si amar si atunci am intors povestea impotriva mamei si a sobei si i-am explicat ca eu nu o las singura in casa si noi avem sobe zdravene si nu are de ce sa se sperie ca oricum nu le mai folosim

Of , sper din tot sufletul sa nu fie nimic. Cred totusi ca ar fi bine sa vorbesti tu cu cineva sa te indrume. Se poate sa fie afectat daca tot revine la poveste ... acum depinde si cum a fost prezentata.



Revin mai incolo ca vad ca la noi a iesit soarele si e momentul sa fugim afara



Aida - mama de pisica mica.


nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana

Fetelor vreau si eu un sfat...
David de 3-4 zile vorbeste in fiecare zi de moarte...
A murit mama uneia din educatoare si alta educatoare le-a spus ca oamenii cand sunt bolnavi sau batrani mor si devin una cu "universul"...
Eh...de atunci...David deseaneaza numai planete si "morti", ma intreaba cand o sa moara si el???
Ca lui o sa ii fie frica sa zboare in univers si sa nu fie intr-un avion...
Ca vrea sa vada si el cum zboara "mortul" prin univers...(cand ii spun ca de fapt sufletul "zboara" imi spune ca atunci sa ii cumpar un film unde poate sa vada sufletul)...
Ca noi cand vom muri?
Mi-a spus azi ca "numai oamenii din Germania mor" (asta pentru ca educatoarea este nemtoaica, si cand a murit mama ei a plecat in Germania)...
Acum ii e teama sa fie bolnav...si ii e teama ca noi suntem destul de batrani...
Eu nu fac mare caz de asta, ii raspund ca si cum ar fi ceva normal...dar el tot insista...
Ai vostrii vorbesc de moarte??? Si ii obsedeaza atat????



It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania






Sanziana,
Anul trecut,prin primavara,si fiica-mea m-a intrebat serios despre moarte,dupa ce am fost impreuna si am vazut Bambi2.
Am postat pe forum,subiectul nu-l mai gasesc(nu stiu cum accesez arhiva)dar s-a scris ceva interesant,pornind de la subiectul meu,www.supereva.ro/info.asp?id=941" target="_blank">aici.

Aseara,in timp ce ii citeam "Punguta cu 2 bani",suna telefonul,mama mea m-a anuntat ca a murit tatal celei mai bune prietene.Fiica-mea a fost si ea putin trista dar mi-a zis ca "asta inseamna ca nu o sa-l mai vada niciodata dar e bine ca nu a murit tatal tau(adica bunicul ei)".
Stiu ca si eu am avut o perioada pe la 6 ani cind ma temeam de moarte si cind imi aminteam,respiram asa zgomots sa verific daca traiesc .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Fetelor ce copii curajosi aveti ! Eu aseara mi-am pus Aloe first in nas (intotdeauna verificam pe noi medicamentele, mai putin antibioticele) si mai aveam putin si ma urcam pe pereti. Au inceput sa-mi curga lacrimile instantaneu. Ai vostrii nu zic nimic? Eu sincer n-am curaj sa-i pun asa ceva in nas. Pe el de fapt scrie uz extern, n-o fi vreo problema?

Nicole, nici nu stiu ce sa-ti urez, doar sa se stinga cit mai repede focurile alea. Julian ce face, cum suporta ? Sper sa treceti cit mai repede si fara probleme de aceasta perioada.

Elena, multumesc de sfat, am sa ma uit si pe la Metro. Imi pare rau ca ai probleme la gradi. Ma intreb uneori daca nu cumva n-o fi buna gradinita la care-l ducem noi pe Bogdan, ca desi numai plinge cind il lasam, nici nu se bucura. In schimb daca ramine acasa e f. fericit. Si daca-l intrebi ce face la gradi nu e prea vorbaret, mai mult cu clestele scoti de la el ce se intimpla pe acolo.

Sinzi, multumesc de urari. Si Bogdan a intrebat cite ceva de moarte, noroc ca el nu prea ramine fixat pe ceva. Intreaba, dar chiar daca nu-i dai un raspuns clar, uita. Ma gindesc ca inca e mic si nu prea intelege mare lucru. Ma bucur ca nu trebuie sa-i dau detalii.
Te invidiez pt. finut. Asa as mai vrea si eu unul (macar un finut, daca nu ...)

Ruxij, la scoala lui Bogdan i se spune Matthew? Scuze daca ai mai scris, am pierdut faza.
Si Bogdan al meu e fan cars, desi n-a vazut inca filmul. Are un tricou pe tema asta si ii place tare mult.

Cristina22, ce bine ca face Andrei tenis. Si eu as fi vrut sa-l dau la un sport, dar taica-su a zis ca dupa ce face 5 ani.
N-ai putea sa-i faci niste manusi cu degetele taiate (tai niste manusi mai subtiri si le surfilezi). Zic si eu asa, ca nu cred ca gasesti.

Nicoleta, habar n-avea ca trebuie sa tin Aloe First la frigider. L-am desfacut deja de un an cred, poate de aia pisca asa tare. O mai fi bun?

Gabi mami de Bogdanel, asa este. Copii nostrii pentru noi sint cei mai, cei mai. Ma bucur de bucuria ta si-ti doresc in continuare numai progrese. Doar stii ca baietii nostri sint un dar de la Dumnezeu (asta inseamna Bogdan in bulgareste )

Aida, ma bucur ca totul a fost bine la echo. Daca nu gasesti cizme de cauciuc, scrie-mi un mail cu nr. Emei si incerc eu sa-ti trimit.

Alina, e bine ca s-a activat spiritul de conservare... Asa e mai usor.


Sanatate multa tuturor


Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Karina, eu nu l-am incercat pe mine, insa stiu ca a dat rezultate. La Stefan :). Probabil ca ustura putin, ca este cu extracte din plante... n-o fi ca apa... si Stefan se stramba, dar Olinthul spre exemplu e si mai rau... si asa mai departe. Asta se recomanda in sinuzite, rinite de diverse feluri... Stefan se stramba, insa putin, am incercat multe variante pana sa ajung aici (Vibrocil, Olinth si altele, apa de mare simpla si in diverse combinatii: cu argila, cu echinaceea, cu propolis, cu toate cele). Deci daca a dat rezultate, nu mai tin cont asa de mult de putin strambat de nas... eu am cautat pe net, ce-i drept (asa-i sistemul asta la ei... medicii alopati nu le cunosc...). Asa ca tu, fireste, vei face cum crezi.

Ditamai pledoaria mai sus... voi incerca si eu acasa produsul pe nasul meu... Dar vorba cuiva, pentru nas infundat asa de mult timp ne-a fost recomandat antibiotic puternic (Augmentin, Klacid...), ce mi-e o strambatura de nas, daca se repara?

Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Gabriela, bine ca sunteti OK si sper sa treaca cat mai repede nenorocirea cu focurile. Eu nu prea am urmarit TV in ultima vreme si nu prea stiam de aceste focuri. Bine ca nu va poate fi afectata casa.

Elena, imi pare f. rau ca aveti probleme la gradinita. Te inteleg f. bine, stiu prin ce treci, nopti nedormite, nervi samd Ce s-a intamplat de fapt?

Karina, da, lui Bogdan i se spune Matthew in afara casei. Doar noi ii spunem Bogdan. Primul lui nume din "buletin" este Matthew, Bogdan e al doilea nume. Ah, popa cand l-a botezat a zis "se boteaza fiul lui Dzeu Matei Bogdan" :)) - a tradus.

O sa incercam sa facem poze de Halloween. Sincer, mie nu imi prea place sarbatoarea asta, cu vrajitoare, cu tot felul de uratenii. Dar e dragut sa mergem la "colindat" , e singura ocazie, dc. aici nu putem merge la Mos Ajun ca pe vremea mea:))

Va pup,
Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

La multi ani mirakluker!!sa fii sanatoasa si sa te bucuri de cei dragi!
va pup mamici!

Mariuca la 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Mamicilor, sunteti ocupate... eu am o stare de somnolenta... sper sa nu ma loveasca raceala... Stefan este inca ok, sper sa il tina muuult (zic asta fiindca merge la gradi, experienta de la inceputul anului astuia ne-a spus ca dupa 4 (prima data)-5(a doua oara) zile la gradi urmeaza ceva nu prea grozav...). Eu sper ca de data asta vor fi cel putin 6 zile fara probleme, sa apucam sa intram in week-end si sa ne ocoleasca...

Karina, mi-am dat cu First nu in nas, ci in gat, de 2 ori... prima data a fost mai naspa, dar a trecut in 2 secunde, a doua oara a fost ok, ideea este ca mi-a mai alinat durerea de gat.

Elena, ati rezolvat ceva la gradi?

O zi buna,

Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna!
Nicoleta, somnorici, ca somnorici, dar greturi n-ai? Sau ai scapate de ele? Cand afli ce detii in burtica?
N-am mai scris fiindca intre timp Andrei a facut o laringita si l-am tinut acasa, 2 zile, o zi cu mine, una cu tati, azi l-am luat cu mine la serviciu, si daca nu-mi da ok doctorita nu-l duc nici maine! In noaptea de luni spre marti mi-a facut febra, venise cu tuse de la gradinita, tuse magareasca de care aproape ca acum a si scapat, aproape se sufoca, iari am vorbit cu mama unui prieten de la gradi de-al lui Andrei care s-a imbolnavit ca si Andrei dar mult mai urat, ea a dat si antibiotic, noi l-am tratat doar cu Nurofen, Eurespal, Peritol seara si ceaiuri de cimbrisor la greu cu lamaie si miere.
Acum e bine, de fapt e bine de marti, dar mi-a fost frica sa-l duc, asa inca tusitor!
Elena, ce grozavii povestesti tu de la gradinita, stiu ca ati platit o gramada de bani pentru pat si alte cele acolo, dar decat asa, daca ai cum si unde sa-l muti, muta-l pe George!
Karina, ce bine ca ai revenit, multa sanatate lui Bogdanel, acum cred ca e mai bine, nu? Ti-am adoptat metoda ptr. tuse cu ceaiul de cimbrisor, si ma bucur ca-i face bine lui Andrei, chiar mai bine decat siropul de brad, pe care ma bazam pana acum!
Nicole, cum mai stati cu incendiile? Le-au stins? Sunteti ok, sper!!! Julian cum se suporta?
Sinzi, si Andrei vorbeste despre moarte natural, dar nu intreaba ce si cum, nu se intristeaza! La modul: uite mami catelul a "morit", dar fara sa fie afectat! Nu intreaba de ce a murit, cum a murit? Vorbeste de bunicii lui care au "morit" (asa zice el), stie ca sunt in cimitir sub pamant, dar vad ca nu-l preocupa ca vom muri noi sau el sau buni!!
Cristina22, pup manutele micului tenisman!! Sper ca s-au vindecat deja! Cum a fost teatrul de papusi? L-au distrat?
Aida, Dodo, ce fac puiutii vostri curajosi???


Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Mira, la multi ani si multa sanatate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Nicoleta si eu cand eram cu Emma in burta ... asa bine dormeam ... bine ca nu trebuie sa merg nicaieri ca as fi adormit la volan. Tin minte ca am avut o perioada cand acum statea Laci de vorba cu mine ... acum eram dusa pe taramul viselor

ruxij nici mie nu imi place de Halloween , dar Emma adora sa scobim dovleacul si sa punem lumanare in el ... munca in echipa

sanzi ne mai spui ceva de David? A trecut perioada ? ...

Elena cam incordata situatia ...

crig ce mai face Mariuca frumoasa.

Eu sunt suparata azi , ca am iesit la plimbare si am fost la Expo Ind. Textila. Fara cap din partea mea , avand in vedere aglomeratia ... sper ca nu s-a lipit nimic de Emma ... Sa nu mai zic ca am mers si cu speranta sa ne cumparam pt iarna de imbracat ce ne trebuie si clar la pret de producator ..... dar ... nici vorba. Nu ne-a placut nimic , nimic , nimic.
Of , si Emma e asa pretentioasa ... in afara de o caciula + fular + manusi si o pisicuta (clar) nu am putut sa ii cumpar nimic.

Va si va doresc multa sanatate!



Aida - mama de pisica mica.


nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput