Copiii din 2002! (38)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Sinzi_ana felicitari pt performer;din vara sper sa putem sa-l dam si noi la inot dar pt intretinerea si dezvoltarea muschilor.
Cristina cam cat costa plombele(si noi avem 2-3 maselute cariate),desi sunt convinsa ca al meu doar sedat ar sta.
Azi e o zi importanta pt noi,prima fara mama la gradi.
El a trecut cu brio si nici nu a"chirait"dupa mine.Chiar nu dorea sa mai plece ar fi stat,cred sa plece ultimul.Eu am avut emotii si nu-mi gaseam locul fara el...sper sa-mi treaca.
Pupici tuturor

Invata de la toate ca toate-ti sunt surori
Cum treci frumos prin viata,cum poti frumos sa mori.(R Kipling)
Gabi mami de Bogdanel(29.10.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Felicitari David!! Wow!!
Si noi s-ar putea sa ramanem pe la jumatatea lui noiembrie o saptamana fara tati, care o sa plece tocmai in Texas! Pacat ca nu ne poate lua si pe noi. Ar fi a doua oara cand ramanem singuriin Germania, s-a mai intamplat o data cand avea Robert cateva luni si sotul a plecat in Singapore.




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

felicitari David

Sanatate si numai bine


Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Rares si Mariuca sa se distreze bine in excursie si voi mamici sa stati linistite ca aveti copii mari domn'e, wow, pleaca deja in excursii singuri!! Parca ieri erau bebelusi.

Cristina, hai ca o saptamana nu e mult, trece repede. Eu una nu stiu, acum e luni, acum e vineri, voua nu vi se pare ca trece timpul f.f.f.f repede? O fi de la varsta la mine.

Noi am fost in sfarsit la sedinta cu parintii. La noi e separat cu fiecare parinte, nu e in fata clasei cum era la noi in Romania. A lasat-o mai moale educatoarea, dar Bogdan intr-adevar nu e prea ascultator. Si asta si pt. ca ea nu stie sa se poarte cu el si cu copiii in general, iar fi-miu dc. nu place pe cineva, nu te intelegi cu el, ori ea mi se pare ca foloseste o metoda aiurea cu ei si e f. distanta si rece, chiar dc. nu tipa. Ieri l-a pus la o masa separata pt. ca zice Bogdan ca a vorbit cu colega, iar el s-a enervat si cica "mami si atunci eu m-am enervat si mi-am spus: o sa stau aici si n-o sa fac nimic!!!" Si a refuzat sa faca orice lucru care i s-a cerut. Asa ca a pierdut pauza, adica l-au pedepsit. Am primit si report cardul, la academic are totul f. bine (ca oricum e mai nimic, practic sa stie literele si cifrele). Nu stie sa se lege la sireturi si asta pt. ca noi nu i-am cumparat niciodata pantofi cu sireturi, din lenea noastra de a-i lega. Doar din cei cu arici. Copiii vostri au invatat sa isi lege sireturile? Scria acolo ca nu stie sa se lege la sireturi (eu ma intrebam cum de a aflat ca doar Bogdan n-are pantofi cu sireturi-mi-a zis el ca pur si simplu l-a intrebat si el i-a zis ca nu stie). Mai scria ca cica "nu isi asuma responsabilitatea pt. faptele sale-adica el niciodata nu recunoaste ca e vina lui, se cearta cu invatatoarea si ii zice ca ea e de vina pt. tot ce face el si are intotdeauna si argumente Si nu mai stiu ce critica scria acolo, tot la din astea mai era una. Ne-a mai zis ca Bogdan nu suporta sa fie galagie in clasa, ca o critica la adresa lui Bogdan, dar eu nu inteleg cum de e galagie in clasa, ca eu din Romania stiu ca in clasa tb sa fie liniste, la astia cum naiba e? Oricum, eu consider ca nu stie sa se poarte cu el si nu numai (de fapt e vestita ca e ciudata si nu se intelege deloc cu baietii).
De invatat nu ne-a zis mai nimic, parca nu conteaza. Ne-a aratat niste caiete pe acolo, niste desene (bogdan-antitalent ca noi), scriu ceva cuvinte, dar f.f. putine mi s-au parut. Ieri i-a dat lui Bogdan si niste scaderi si le-a facut bine. Nu prea se joaca cu copiii, e cam retras. Cam asta. Eu una abia astept sa treaca anul si sa mergem la alta invatatoare (aici se schimba in fiecare an). Sper sa rezistam cu babornita asta pe care nu o pot suferi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

ruxij poti cere de acuma sa il schimbe in alta clasa la alta invatatoare.. mergi la birou si faci cerere.. motiv... i'm not happy with her... my son is not happy with her... 99% din cazur da rezultate si schimba copilul de la ea.. ea nu are cum sa afle de aceasta cerinta ca totul trebuie sa ramana intre tine si cei de la birou.
- ciudat sistem are tipa din ce povestesti tu...
- ador sedintele cu parintii aici.. asa e si la noi la scoala.. avem si noi vineri, abea astept sa merg sa vad ce si cum cu piciu.

distractie placuta la pici calatori si sanatate la toata lumea


Sanatate si numai bine


Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
Dodo-pui si Bogdan, sunteti si voi pe lista, acum. Scuze pentru intarziere !
Sanatate si putere lui Bogdan, sa invinga boala !
Trebuie sa ies, dar revin mai tarziu cu un mesaj.






Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

***Printesa Ema din castel !***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

La scoala la noi de abia in kinder vor merge in field-trips...Si eu de abia astept!!!!
Felicitari pentru copilasii mari care merg deja!!!!!!

Eu sunt tare obosita...tati e inca in NY, eu lucrez pana la 16.00(pentru ca o colega e in Germania, mama ei e ff bonlava)...apoi avem fie inot, fie kung-fu (ieri prima lectie) si ajungem dupa 20.00 acasa in fiecare zi...
Picam amandoi ca mustele...




It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, din nou !
khristin, multumesc pentru vorbele frumoase !
Sunt o zambareata si iubesc armonia, ceea ce se vede probabil si din felul in care scriu.
Apropo, de patinaj artistic, ca am vazut-o pe Yasmine in poze ! Mi-ar fi placut sa poata faca si Cristina mea, chiar ii pusesem la 3 ani patinele in picioare, dar cu diabetul zaharat....e mai greu. Iar, aici, antrenamentele sunt dimineata devreme sau la pranz, cand Cristina are programul ei de insulina si masa.
Iar pentru public, orele de patinaj sunt intre 18 si 20, cand, iarasi, Cristina are programul ei de seara.
In schimb, merge pe role....ca la concurs. E vitezomana. Are si trotineta pe care o conduce ca....un baiat. Si a inceput sa se descurce si pe bicicleta cu 2 roti. E mai greu la pornire si la oprire, ca bicicleta este ceva mai inalta si abia atinge pamantul cu varfurile picioruselor. Iar scaunul nu se poate lasa mai jos, e prea inalta bicicleta. Dar ii va fi numai buna la primavara.
E genul sportiv si asta ii face bine la echilibrarea glicemiilor. Doar sa nu fie prea sportiva, sa scada prea tare glicemia.
ruxij, Cristina a schimbat 2 dintisori(incisivii centrali inferiori), imediat dupa implinirea a 5 anisori(ian.). I se miscau de 2 luni si au cazut foarte usor. Unul in timp ce vroia sa vada cum ii misca si pt. ca abia se mai tinea, i-a ramas in manuta. Iar al 2-lea cand a dat sa muste din ceva mancare(nu mai stiu, ce).
Acum, la 5 ani si 9 luni ii misca 3 dintisori de vreo 1 luna, dar doar unul ii misca mai tare. Cred ca o vom serba stirbuta, anul viitor, in ianuarie.
Stiind ca o deranjeaza dintisorii, mai ales cel care misca mai tare, ii taiem marul feliutze si asa nu o deranjeaza, plus ca se fereste si ea sa muste cu partea aceea.
Ei i-au si aparut repede dintisorii(la 4 luni), astfel ca nu ne-am mirat ca a inceput sa-i schimbe mai repede, dar tot am fost emotionati, mai ales ca mi se parea atat de mica sa-si schimbe deja, dintisorii. Are si maselute definitive, deja. In primavara au inceput sa-i apara. Mi-a zis ca o tot deranjeaza ceva pe gingie in spate si cand ma uit....ii iesea maselutza definitiva. Si de atunci, abia acum le are pe toate 4 complete.
Despre sedintele cu parintii.....chiar daca se tin cu toti parintii, despre fiecare copil in parte se discuta in particular. La sedinta se discuta despre ei, in general.
A fost mama mea la 2 sedinte, la nepotelele noastre.
Tot e ceva, ca mai avansam si noi la ceva in sistemul de invatamant.
Si eu cred ca o invatatoare trebuie sa fie calda, sa stie cum sa vorbeasca unui copil de 5-6 ani, sa stie sa se faca placuta de copii.
Elena, multumesc pt. oferta cu acele caiete pt. gradinita. Am vazut pe net, de la editura Diana, dar as vrea sa stiu cum ti se par ca si continut.
Anul trecut, Cristina a avut de la editura Delta si mi s-au parut tare bune.
Am sa vad cum sunt astea de la Aramis, ce se gasesc la noi si apoi ma orientez care sa le cumpar.
Ma bucur ca George a scapat cu bine de oreion ! Sanatate si insanatosire grabnica si in gatutz !
Nicole, sa ne scrii despre Julian !
Sinzi, bravo micului inotator !
Nicoleta, cum e Stefan ? Merge la gradi ?
Cred ca e frig tare si la voi dimineata.
Cornelia si Cristina, dupa ce scapati de emotii, sa ne scrieti cum a fost in excursie, daca le-a placut piticilor vostri.
Cristina_C, katty, mai scrieti si voi despre baietii vostri.
Va doresc o zi cat mai frumoasa in continuare si o seara si mai faina, acasa, in familie !




Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

***Printesa Ema din castel !***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Nina, Stefan sta acasa si saptamana asta, sa se refaca dupa perioada asta urata... speram sa fie bíne si sa nu mai raceasca muuult timp de acum inainte! In rest merge la engleza (unde ii place), mai iesim in parc... ne mai jucam si in casa, nimic spectaculos. Si este fan patinaj, iarna trecuta mergea destul de bine si fara cadru! Sa vedem in iarna asta cum va fi, stateam aproape 2 ore pe patinoar, amandoi. Eu cum nu mai pot, va merge mai rar, in functie de cum e tati acasa, sau il duc si eu stau sa ma uit la el... insa 2 ore...brrrr.

Eu sunt incantata ca vine imediat week-endul, imi plac zilele astea faine, caldute (desi seara si dimineata e frig... nu stiu cum o fi noaptea...), as vrea sa tina pana in decembrie!

Ieri am avut o migrena de zile maaaari, dar am dormt si azi sunt ok, am dormit aproape 11 ore!!! Ce bine a fost!

Va doresc o dupa-amiaza faina si sanatate!

Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna seara!
George e bine, adica am scapat de uratul oreion, analiza a iesit f bine, el e cel mai fericit ca iese afara, ca are iar voie dulciuri, adica biscuitii preferati si jeleurile! Acum trebuie sa ajungem la orl pentru a vedea cum sterilizam microbii. Doctora noastra a zis ca nu e nevoie, pai nu fac altceva decat sa ii port de colo-colo si apoi devine rezistent la antibiotoce si... ma mai consult cu orl-istul, sa vedem cum facem si cu operatia... pfii, ce as amana-o, mi-e groaza de ea. Am gasit un kinetoterapeut, adica am reusit sa dau de fostul meu coleg de munca, o sa vina de sapt. viitoare sa lucreze cu spatele lui George, a zis ca e ok, isi va reveni repede daca asculta si lucreaza cu noi dupa! Acum pazesc buburuza sa nu faca vreo "minune", sperrr sa nu faca!
Ruxi, ciudata invatatoare frate, iar baiatul reactioneaza ca atare! Sunt convinsa ca Bogdan e un copil fain si un profesor bun si mai ales apropiat de ei ar face minuni. Eram anul trecut intanplator la usa grupei lui George, si educatoarea cea tanara zbiera efectiv la copii, astia se uitau la ea... era o harmalaie de nepotolit... si ea zbiera mai departe! Cand m-a vazut a tacut instant, copiii s-au potolit si m-am abtinut sa ii zic ceva, era suficient ca ma vazuse asistand la manifestarea ei! Cred ca sunt persoane care nu au de a face cu educatia, pentru ca aici e nevoie de har si nervi tari, pe langa altele!
Nico, dormi, atat iti pot spune... dormi cand poti ca e super! Eu nu am putut dormi de la probleme, acum tot asa... inca un strop si scrie ceva pe fruntea mea!
Nina, caietele astea cica sunt agreate de inspectiratul de aici, nu stiu daca si Tamyra are la fel, sau doar ni le-a aruncat in ochi, fiindca eu nu merg sa verific la inspectorat daca e asacun spun dansele! Eu zic ca sunt ok, trebuie sa le caut pe cele de anul trecut sa vad alea de la ce editura sunt, daca vrei, iti fac poze la astea 3 care sunt acasa, mai sunt la camin restul, si daca pot sa fac rost ti le trimit. In mare, a inceput sa faca puncte la camin, linii oblice... bastonase inca nu, dar al meu fiind stangaci, fff greu merge cu dreapta si tot are semne facute cu rosu de doamne. Din gr. mica tot le-am zis sa il lase cu stanga, si... l-au zapacit de tot. Acum coloreaza f incet, in pozitie incorecta, iar eu nu sunt acolo sa ma ocup de el. Imi pare rau ca nu l-am mutat anul trecut!
Sanzi, felicitari! Super fain va ocupati de sporturi... Ce iti face finutul?
Cristina (Crig), Cornelia... au fost puii in excursie?
Gabbriela succes la prima sedinta!
Cristina_C... se face texan tati? Sper sa va treaca repede timpul fara el!
va pup pe toate, scuzati-mi incoerenta, sunt super-obosita!
Noapte buna si sanatate maxima!

Mergi la inceput