FIV138

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

merdan sun-o direct pe d-na Matei,ca sa nu mai pierzi timpul si fixeaza o intalnire cu dansa,dr. T nu stiu cand isi va relua consultatiile....si sa nu mai pierzi timpul.

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Fetelor...........cate fiole de Menogon se fac intr-o zi ? Dr. mi-a dat pentru inceput 10 fiole de Dipherelin si dupa aceea 30 de fiole de Menogon .Pe acestea inca nu le-am luat si nici nu mi-a zis cate se fac .....dar mi se pare cam mult 30 de fiole .....voi ce ziceti ?

Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Merdan ti-am trimis PM cu lista de analize.Bafta!
ela nu sunt multe,iti va spune dr. cate vei face,probabil 3 menogon /zi; oricum intreaba dr.Bafta!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Ella nu cred ca sunt multe , eu de exemplu am facut vreo 55 de fiole

Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Merdan asa cum ti-a spus si Kora sun-o pe dr.Matei si stabileste o zi k sa te vezi cu dansa.Tutu tot la ea te va trimite, nu-ti va spune prea multe la prima intalnire.Cu dansa vei colabora mai mult pana faci analizele.
Kora maine dimineata la 8:30 ma duc la CFR2 sa ma intalnesc cu dr.Matei.Maine seara iti dau mai multe detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Va multumesc mult fetelor.....
Eu am crezut ca voi face 1/zi ....ma gandeam ca ma apuca 2008 si eu n-am inceput FIV .....sa nu radeti de mine........

Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Ella, cu siguranta nu sunt multe! Em am facut doar 2 pe zi, si tot s-au adunat paroape 30! Probabil iti va da 3 pe zi, combinat cu diphereline. Cand incepi? Protocolul scurt, din z2? (am dedus asta din faptul ca ti-a dat doar 10 fiole de dipherelin). Pupici si sa fie intr-un ceas bun startul!
Merdan, te iei repede de manuta cu Ysa, Kora, Ladyexe, LauraVoinicu, Madlen (am uitat pe cineva din gasca?) si faceti o super gasca de gravidute ale dr T! Vom fi si noi, celelalte la odisee, bineinteles!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

ZOUZOUNAKI, ANTOSIT, DARIELA, KORAPOP, NUSY, CELLU, LUCK, FLORI76, FELICIA va multumesc la toate ptr. galerie.

Eu sunt acasa la repaus, nu reusesc sa stau doar in pat ca inebunesc, dar ma foiesc de la calc. la televizor fara sa fac efort. Azi sunt in a 3-a zi de la ET, nu prea am simptome doar un pic de dureri de burta din cand in cand si suportabile. Am in burtica 1 embrion de gradul 2 de 4 celule. Aici embrionii se clasifica de la gradul 1 la gradul 5. Sper sa fie bine si tin pumnii la toate fetele care sunt in focuri.

toate FIV-oasele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Felicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

BUNA ziua fetelor,azi sunt in ziua 3 de stimulare cu GONAL,inca nu mi-sa oprit CM de tot,o fii normal ,o fii de la raceala de care numai scap,si ma enerveaza gangionul inflamat,de la gat,am o intrebare :la ce ajuta DIPHERELINUL,ajuta in caz de endometrioza,si cumva la ingrosarea endometrului sau nu?

Mergi la inceput