Viata in Germania (47)
Raspunsuri - Pagina 6
ardeiash spune:
merci helbi.. insa caut ceva mai ieftin. o ducem destul de prost cu banii!
nu aveti alte idei va rog? nici macar nu stiu germana .. deci nu pot cauta ...
merci inca 1 data
s-auzim numai de bine! si
zuzi.simona spune:
buna fetele,
panseluta, merci mult, am primit programul, si sper sa ma si apuc cat de curand. cu germana nu le am prea tare, dar o sa mai intreb eu cand nu inteleg ceva...
spor la treaba si vreme frumoasa va doresc la toate!
poza cu noi
poze diverse
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
tumpi spune:
Fetele ce ziceti de vremea asta?Deja pentru duminica astia anunta ninsoare, chiar daca nu va fi abundenta, totusi ninsoare in octombrie?brr, dupa cateva zile insorite sa vina vremea asta, mi se pare totusi prea devreme.
Anul asta parca a trecut prea repede,deja incep cu ornamentele de craciun, dulciuri si toate cele ce prevestesc sarbatorile de iarna.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Amonar spune:
Tumpi, a spus si unde va ninge? Adica in toata Germania? Aici a fost soare si cald toata luna octombrie. Si locuim la deal/munte....macar sa vina zapada si nu flescaiala...
tumpi spune:
quote:
Originally posted by Amonar
Tumpi, a spus si unde va ninge? Adica in toata Germania? Aici a fost soare si cald toata luna octombrie. Si locuim la deal/munte....macar sa vina zapada si nu flescaiala...
Amonar , ma refer la zona München.
Oricum nu va fi ninsoare precum iarna
herra spune:
buna, fetelor!
am sa fiu in Germania incepand de luni, cam 4 saptamani.
si m-am gandit sa va intreb pe voi cateva lucruri - pentru inceput ce cartela sa-mi iau la telefon, si cam de cati euro...am inteles ca e mai ieftin asa decat sa folosesc roaming-ul, si avand in vedere ca voi vorbi des, pentru ca Vlad are doar 3 ani si ramane cu tati si cu bona...
multumesc anticipat!
ps: din pacate nu stiu limba germana, so...sa nu-mi dati indicatii cu prea multi termeni...
herra spune:
tot eu: ce se poate vizita (in we) in zona Regensburg - Munchen?
si oare la hotel voi gasi internet?
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
tumpi spune:
quote:
Originally posted by herra
buna, fetelor!
am sa fiu in Germania incepand de luni, cam 4 saptamani.
si m-am gandit sa va intreb pe voi cateva lucruri - pentru inceput ce cartela sa-mi iau la telefon, si cam de cati euro...am inteles ca e mai ieftin asa decat sa folosesc roaming-ul, si avand in vedere ca voi vorbi des, pentru ca Vlad are doar 3 ani si ramane cu tati si cu bona...
multumesc anticipat!
ps: din pacate nu stiu limba germana, so...sa nu-mi dati indicatii cu prea multi termeni...
Herra, poti lua de pe la un internet cafe cartela "blue" sau "ortel".Eu am oretl si e convenabil de sunat in tara.
Sa suni pe fix este 0.09 centi iar pe mobil 0,29.Iti poti lua o cartelea de 15 sau 30 euro.
Drum bun si sa te simti bine la München.
PS:ai grija ca ai a inceput deja sa ninga
herra spune:
multumesc!
sper sa mearga cartela pe telefonul meu - sa nu fie codat sau ceva...
ps: vremea nu tine cu mine - deocamdata sunt blocata pe aeroport, am pierdut legatura din Viena...
Alina spune:
quote:
Originally posted by herra
multumesc!
sper sa mearga cartela pe telefonul meu - sa nu fie codat sau ceva...
ps: vremea nu tine cu mine - deocamdata sunt blocata pe aeroport, am pierdut legatura din Viena...
Cristina,
La ce hotel stai?
Majoritatea au internet.Cluburi de net cred ca nu-s prea multe,eu stiu 2.
Eu cred ca tumpi se referea la cartele telefonice care se folosesc in cabinele alea speciale...nu?Eu nu am sunat niciodata cu ele insa stiu de posibilitatea asta si cabine sunt prin Hauptbahnhof.
Eu sun de pe fix,e in jur de 2 c/min.
Alina