Gravidutze si mamici din CLUJ - 22
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Morgano/Morgano.jpg)
Morgano spune:
Meli si Carrie, sanatate printeselor.
Am emotii pt Raluca, oare ce rezolva azi?
Noi am folosit doar Nuk, le-a acceptat cu drag, insa bem cu aceeasi gaurica de cand era piciulika, nu am reusit nicicum sa i-o schimbam, nu vrea. Desi bea fte bine apa din pahar ca o fetita mare.
Eu lucrez ceva, sa nu las neterminate 2 lucrari, desi nu am nici chef nici spor, tati e cu fata in Gradina Botanica.
Sigur a luat in greutate Iris pt ca ma apasa fte tare jos, simt ca-mi crapa cezariana si nu sunt in apele mele. Mai am 3 zile si o vad si eu. N-am inteles de ce Alex nu si-a vazut fetita din prima zi, asa e la spitalele de stat? Pai io mituiesc unde pot numai sa mi-o aduca 1 minut macar.
Ripley 38+
Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
carrie spune:
m-a sunat Mihai ca i-a retinut sa-i puna perfuzie gagalicii.au fost f amabili dr de garda si i-au cazat in corpul nou construit in salon f elegant de 2 paturi, si-s singuri.D-soara mea a fost curajoasa si m-a intrebat la tel ce face asta mica.cred ca am luat ceva microb intestinal...e cam 6 ore perfuzia, o sa merg sa-l schimb ,off de un an si jumate nu a mai fost bolnava, ce bine a fost...
Delia, ei tu ca mine, lucrezi pina in ultima zi, io era sa nasc cu laptopu in brate
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
Raluca spune:
Dragelor, se pare ca azi, la noapte, cel tarziu maine am intalnire cu bb. Au inceput contractiile dupa controlul de dimineatza, bb e la iesire......tineti-ne pumnii si Doamne ajuta, atat mai pot spune! Trimit mesaj cand ma internez, deocamdata ma plimb prin casa iar bazinul meu se...rupe!
Cristiana tare rau imi pare de Thea, si noi am avut un episod similar in aprilie...
La ce ora se schimba moasele la gine I, cine-mi zice?
Raluca , mami de Ilinca si...Mihai - in asteptare
http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png
soanso spune:
Raluca,Doamne ajuta sa scapi cu bine iar inlnirea cu bb sa fie cat mai repede ,nastere usoara !
eu stiu ca se schimba seara la 19 cand intra tura de noapte!
Carrie ,sanatate printesei tale ,unde e la Pediatrie 2 ?acolo si eu am fost internata cu Sorana si intradevar in corpul nou sunt conditii decente.
Gabriela ,mersi de sfat ,mi-a trecut durerea de cap am luat si algocalmin, nu stiu de la ce ma apuca durerile astea crunte de cap!
pupici Sarei !
SOSO (20 dec 2005)
ginamaria spune:
raluca astea sunt pentru tine sa fii curajoasa si sa stii ca ne gandim la tine.Eu una m-am trezit cu lacrimi in ochi dupa ce am citit ce ai scris......dar poate pentru ca sunt eu mai emotionata acum........iar tura se schimba la 19 sau 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/codruta_grg/codruta_grg.jpg)
codruta_grg spune:
Raluca, tinem pumnii. Cel mai important e sa fi relaxata. Marea intalnire e aproape
Anca, ne vedem in parc azi? sau nu-i Soso acasa? Dureri de cap pot sa fie de la ochi, tensiune, oboseala...
Sanatate la puiutii bolnaviori
Nu stiti daca la Medstar fac bariu-pasaj sau endosocpie?
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
carrie spune:
Raluca o Doamne ajuta-ti sa scapi repede si sa-ti vezi flacaul sanatos!sunt sigura ca asa va fi!nu gasesc majoretele nici cum!
astept si eu sms -ul tau!
ti-am trimis PM!
plec si eu catre spital acuma sa-l schimb pe MIhai, sper sa nu fie nimik grav la iubita mea.
va pup
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
Morgano spune:
RALUCA, tin pumnii sa fie o intalnire cat mai usoara si mai rapida!!!
Ai sa vezi ca va trece repede travaliul, esti la a2a nastere si deja stii ce si cum. Astept de la tine sms oricand, si te pup cu drag! suntem alaturi de tine.Ripley
38+
Cristiana, multa sanatate! Ai sa vezi ca hidratarea va face minuni, in plus copiii se refac fte rapid.
Morgano spune:
Tot io, pt Raluca: stiu ca e greu sa stai pe loc cand ai durerile, insa incearca sa nu faci efort prea mult, sa nu te obosesti cand e mai multa nevoie de putere pt impins.
Ripley 38+
arghirmonica spune:
Raluca tinem pumnii si Doamne ajuta.
Carrie ce nasol asa am fost si eu acu cateva saptamani cu amndoi.Viteaza fatuca