Gravidutze si mamici din CLUJ - 22

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Servus fetele.cu intarziere Oana la multi ani,sanatate si bb sanatos.
Cafa merge si la mine..
Codruta si fiu-mio cel mare a patit la fel sapt trecuta..habar nu am de la ce...
Raluca tinem pumnii..
Meli nu te mai stresa atata...
Si noi avem tetite tot Nuk....asa s-o potrivit sa-i placa astea ca oricum am colectie de vreo 20 pana le-a acceptat.
No va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Meli - daca vrei sa mergi la soacra, sun-o si intreab-o daca nu este nimeni racit pe-acolo. Ca nu ti-are trebui o alta infectie virala sau bacteriana. In rest, faza cu caldura nu prea conteaza, dimpotriva, virusii se inmultesc mult mai bine la caldurica, decat la racoare. Plus ca daca are copilul febra, iarasi caldura ii poate face mai mult rau, decat bine, pentru ca inspirand aer mai rece (copilul se presupune ca e bine imbracat) mai pierde din caldura, dar daca e cald in casa, copilul inspira aer cald si organismul acestuia nu reuseste sa piarda caldura, iar febra nu cedeaza.

Mami 12+ si Vladic (17.10.2006)
aproape major
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Monica,Cristina-
MUSAI MAI INCOLO S-O PUNEM DE O INTALNIRE SA VA CUNOSC SI EU.
cu totii cand vom fi cu piticii.la o plimbare paote!
pupici
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

buna dimineata si de la noi!

ioi tu fetelor, cateodata va invidiez ca beti cafea! nu eram eu mare amatoare nici inainte, insa dupa ce am aflat ca sunt insarcinata am scos-o total din viata mea... cateodata mai as avea si eu chef, insa acum mi-e frica sa nu cad pe jos daca beau vreuna dupa atata timp...

va multumesc inca o data de urari!

raluca - tinem pumnii! sa fie bine! si te asteptam cu vesti bune! sau poate chiar cu mihai in brate???

de alex, nu mai stie nimeni, nimic?

codruta - nasoala faza cu sotul tau.. sper ca e mai bine acum... cred ca e la paine prajita, meniul zilei...

gabriela - apoi si eu m-am gandit la facturi cum vor creste... si eu am avut o gramada de spalat si calcat... bine inca nu chiar in ritmul tau, dar asta ma asteapta...

meli - insanatosire cat mai grabnica piticei! asteptam pozici de ieri!

redai - mi-am permis sa te adaug si eu pe lista de mess...

o duminica frumoasa la toata lumea!

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

Multumesc mult la toate!Asta stiu ca parerile sunt impartite despre toti medicii,la fiecare cum i-a fost norocul,dar nu ma intereseaza atata cum se poarta, ca am acasa un barbat care se poarta frumos,important e sa stie ce trebuie facut.......pana acum nu ma plang de interes,nu stiu cum va fi mai incolo,doar ca nu stiam daca stie sa faca IA ca de facut mi-a facut IA
ANTONI tu ce probleme ai avut de a trebuit IA?Eu am o endometrioza descoperita doar dupa ce m-a operat clasic ca ma suspectau de altceva(am fost la 5 medici).Pana la urma m-am hotarat pe Dr.Cruciat,si dupa ce m-am trezit din anestezie mi-a zis ca am endometrioza(habar nu aveam ce e aia).Si de atunci tot el mi-a ramas medic,dar nu am avut multe intalniri ca am facut ceva tratament 6 luniin care nu ne-am vazut.Deabia luna trecuta cu monitorizarile ce ne-am mai vazut.......Antoni te pot intreba mai multe daca si tu ai trecut prin asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Ginamaria-noi am incercat timp de un an jumatate sa facem bebe si nu ne-a iesit.dupa care medicul ne-a spus sa faca sotul o speremograma de unde a iesit ca el are oligoastenospermie(putini la nr si lenesi).am incercat prin inseminare dar n-a iesit, dupa care optiunea a ramas numai FIV-ul.eu am optat pt strainatate ca totusi sigur stiu mai bine, am auzit si numai de bine la clinica din Budapesta si Cruciat mi-a spus sincer ca daca ar fi el in aceeasi situatie si si-ar permite tot acolo s-ar duce pt FIV.am avut mare noroc ca ne-a iesit din prima.orica poti sa ma intrebi linistita, daca pot , te ajut cu cea mai mare placere.
Oana-daca ti-e pofta de o cafeluta, parerea mea ca poti sa bei una mica, fa-o cu lapte[yam]e tare buna, si bei putin, nu face rau la bebe sigur.
pupici la toate
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

ANTONI asa mi-a facut si mie impresia ca daca l-ar depasi situatia mi-ar spune subtil sa facem altceva.......dar pe tine te-a durut la IA?pe mine tare.......nu am idee de ce.Dar tu de 6 ori ai incercat?Ai avut nervi nu alta.........tu stii pe cineva cu reusita la IA la Dr.Cruciat?la tine cum a decurs o luna cu IA?Cand te-ai dus in ziua cu IA ti-a mai facut eco?alte analize ti-a mai dat sa faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

neata fetelor

noi ne "distram " azi!
Sofia de 3 zile are scaune apoase, am diversificat-o umpic fortat cu supa de morcovi...eu nu-mi dau seama daca sunt ok sau nu scaunele, pana acum au fost pastoase, scuzati descrierea minunata, acum nici nu ramane pe scutec, intra in el de lichid ce e, ramane doar colorat galben si greu scutecul...si are cam 3/zi de unde ea la inceput avea unul la 2-3 zile apoi unul pe zi...

azi mi s-a trezit si Theodora cu febra 38,5, a vomat si plange ca o doare burta dar scaun nu a avut...am trimis-o la dr cu Mihai acum.binenteles ca duminica avem baiuri cand toti medicii trag pe drapta!

Oana eu am baut toata sarcina si acum zilnic cafea si bb e linistita si ok.nici eu nu as folosi la bb produse Oriflameau multe chimicale, eventual Yves Rocher sunt mai naturale.dar cele mai sigure sunt Mustela si Klorane.

Raluca, asteptam vesti!

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Lavinia d-soara mea nu accepta decat tetinele Chicco, cu Nuk se ineaca rau, la fel era si theodora.
si nici de la Chicco nu oricare ci alea care aduc cel mai bine a tzitzi

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

cristina - tocmai de aia intrebam si eu de produsele oriflame... le-am primit, insa nu am prea mare incredere in ele... imi pare rau pentru fetitele voastre... sper sa le treaca cat mai repede... si deci din decembrie incepi munca sau te mai gandesti???

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput