Gravidutze si mamici din CLUJ - 22

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

OanaAlina - apai tu nu dai nimic azi de baut si de mancat? LA MULTI ANI!!!

Mami 12+ si Vladic (17.10.2006)
aproape major
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

cristina - multumesc mult de tot! dau de baut cum sa nu, dar dupa ce vine si bebe ca sa pot bea si eu!

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

no aparui si eu...ne-am super distrat la banchet, am dansat si barfit pina mi s-o intors gura
reintalnirea a fost neasteptat de emotionanta si placuta, chiar si pe cei care nu-i sufeream in facultate i-am simpatizat si mi-au fost dragi.si ne-am amintit cate tampenii am facut...

acuma ne chinuim cu disperare sa sincronizam somnul fetelor, cele care vor avea doi copii ma vor inteleg in curand.

azi ne-am petrecut toti 4 dimineata in Cora desi urasc sa merg in we la cumparaturi cand putem face altceva nu mai aveam nimik in frigider.

Meli felicitari ptr frumoasele evenimente si din partea mea, sa fiti fericiti si sa va iubiti toata viata!
Linistete-te cu raceala , Sofi a racit la fix 2 luni exact la fel.scoate-I mucii cat de des , e f ok Batista bebelusului, umezeste-I aerul in camera cu ceai de musetel fiert in oala si pus pe calorifer, iar seara poti sa-I pui cate o pic de vibrocil in fiecare nara ca sa doarma noaptea.luni ar fi bine sa o vada un dr sa o asculte san u coboare la plamani raceala.daca face febra poti merge la urgente daca nu, nu-I maid a paracetamol ca nu are rost.
Poti sa-I dizolvi in lapte un sfert de doza de oscillococcinum.

Si eu folosesc produse Mustela si sunt f multumita de ele, si mai folosesc si Chicco si Yves Rocher Bebe.

LAvinia Debriatul poti sa-l dai deja linistita e f greu sa aiba copilul colici si frustrant pt parinti.mai e si Calma Baby un siropel natural care poti sa-l dai seara pt linistite si Colic Baby toate din plante.

Victo cel mai sigur e sa iei Batista bebelusului.i-am luat nepotelului meu din Mihai Viteazu cu 39 roni

Si noi stam in Andrei Muresanu, f aproape de Buna Ziua, pe Trifoiului.

Oana La multi ani!!!!!!!!!!!!sa fii fericita si iubita sa I un bebe sanatos si mancacios.
Nu te stressa cu ruptul apei garantat iti dai seama!

Raluca nasoala faza cu masa, mi se cam intoarce stomacul…tin pumnii maine

Va pup

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Carrie-mersi, m-am mai linistit daca o luati voi asa mai lejer, inseamna ca va fi bine.sper. luni oricum aveam programare la medic, abia astept s-o duc.
Oana-La multi ani!
eu folosesc pudra si chiar ma bucur de ea, ca daca n-o dau cu pudra sub gatut,se irita.daca ai grija, n-are ce sa pateasca. parerea mea.
Ramo-foarte dragutei cercelusii, va fi o adevarata printesa...hihi.
fetelor-mersi la toate de ajutor, ce m-as face fara voi?
deocamdata nu avem febra. sper sa nici nu apara.
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

noi ne pregatim incet la biserica, am niste emotii...va pupic pe toate, va mai scriu seara, sa vad si piti cum se simte pana atunci.va iubi pe toate, asa ma bucur ca va am si ...hihi, gata cu sentimentalismele,nu?

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Oana,LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!Sa fii fericita si iubita!!!!Si tot ce-ti doresti sa ti se indeplineasca!!!!!!!!!!!Si sa ai o nastere usoara si o bebita sanatoasa!!!!!!!!!!!!

Meli distractie placuta!!!Sper sa fie bine piti!!!!!!

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel35+ Beatrice Alessia
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

OANA, la multi ani cu multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi

Cristina, ai perfecta dreptate, uneori nu merg anumite chestii, oricat de corect ai fi. Eu recunosc ca am avut parte de un bebelus cuminte, fara colici, care a dormit noaptea intreaga de la nici 1 luna. Dar asta nu inseamna ca se va repeta si de data astam, desi eu tare sper

Raluca, e de groaza ce e pe la noi in toate spitalele, insa cred ca Gine I le intrece din mers pe celelalte, asa mi s-a parut de murdar, deprimant etc. incat am cautat medic din Stanca si nu de acolo tocmai din cauza conditiilor. Insa atat timp cat tu respecti regulile de igiena, totul va fi ok. La Stanca e parca mai ok, dar nu se stie cat inseala sau nu aparentele.

quote:
Originally posted by OanaAlina
1. am primit produse de bebe din gama bubchen si oriflame... ce parere aveti despre ele?

2. in apa de baie se pune altceva decat apa??? ceai sau habar nu am ce? sper ca e buna apa calda de la robinet... sau nu?

3. cam cat timp sa mai tin geamul deschis dupa ce a montat mobila si patutul in camera la bebe? pana acum l-am tinut si noaptea...

4. in camera bebitilor este voie sa fie flori? avand in vedere ca mie imi plac foarte mult florile am cateva... acum ce sa zic, sincera sa fiu nu le pot muta pe toate in camera mare... vreo doua as lasa si in camera la bebe... ce parere aveti? Da sau NU?

5. eu sunt ferm horata sa nu folosesc pudra! din cate am vazut ca ati scris aici pe forum... ce ne-am face noi cele neexperimentate fara voi??? sunteti o adevarata comoara la casa omului???

6. am citit multe articole despre posibilitatea pierderii lichidului amniotic si sincer m-a cam pus pe ganduri acest lucru... cum ne pudem da seama care este este diferenta intre lichidul amniotic si scurgerile normale din timpul sarcinii?

1. Bubchen crmea de kuruletz in cutie rotunda e fte buna, cea in tub nu prea. De Oriflame nu stiu, dar sincer nici nu as incerca, nu am incredere.

2. Sigur ca e ok apa de la robinet. Se poate pune ceai de musetel o data la cateva seri, iar dc imediat dupa nastere se descuameaza pielea lui bb, e fte sanatos sa pui taratze fierte, cu tot cu apa in care au fiert, fac minuni cu pielea bb.

3. ce are montatul mobilei cu geamul deschis? E cumva cu ceva adeziv periculos? Oricum deja sigur s-au dus vaporii.

4. 2 plante sunt suficiente, cica sa nu ia din oxigenul din aerul copilului, asa am citit. Noi le-am scos din zona fetei cand a inceput sa umble si sa traga de ele.

5. fte bine

6. daca pierzi lichid, fie si cate putin, e lichid ca pishu, secretia chiar si abundenta nu are aceeasi consistenta si ramane pe chilot, deci poti face lejer diferenta.

Carrie, bine ca te-ai distrat si ca a trecut cu bine. Ma gandesc oare cum va fi cu 2 fete in Cora, ca Ana e inca lafaza sta calare pe carucior cuminte :))

Ripley 38+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Oana -LA MULTI ANI FERICITI!!!!
eu am aerisist zilnic camera in care am montat mobila de bb pana cand mi s-a parut ca a disparut mirosul de nou, lemn, vopsea....cred ca vreo saptamana!Da, maine ma duc la clinica...sa ma mai oripilez de ceva, Doamne fereste ca voi ajunge sa nasc acasa. Barbatu-mi-o zice ca-s paranoica

Ramona, frumosi tare cercelusii printesei....

Gabriela, din pacate asa e, esti la mana lor....da' cum puii mei pot fi asa neglijenti intr-un spital? De acolo ar trebui sa plece educatia in igiena...numa' bine ca acum mai am o frica pe creier: sa nu pescuiesc ceva infectii de acolo!

Delia, acum app. 6 ani cand am nascut-o pe Ilinca mi s-a parut mai civilizat in gine 1. vad ca ne ducem pe rapa......

O seara frumoasa!

Raluca , mami de Ilinca si...Mihai - in asteptare

http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Oana, scumpa, La Multi Ani! Sa dea Domnul sa ai o nastere uoara, o bebita sanatoasa, ca frumoasa sigur va fi! Sa fiti fericiti!La intrebari ti-a raspuns asa frumos Delia ca nu mai am ce spune.

Raluca, asa e, mare tiganie la noi in spitale...

Meli, petrecere frumoasa!

Cristiana, ce bine ca v-ati distrat! O meritati!

Delia, eu nu ii dau cat scrie pe cutia Nan, pt ca nu ii dau exclusiv lapte praf, ci doar completare la san. Cred ca de-asta e mai dificil. Pana acum ii dadeam, in completare 60 ml, dar acum nu se mai satura,si am suplimentat la 90, si vad ca si asa uneori mai cere.

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

Buna seara fetelor,am si eu cateva intrebari?Care ati fost pe la dr.Cruciat ce parere aveti despre dansul?Cum e asa pe perioada mai lunga?ati facut careva inseminare cu dansul?a avut succes?
Multumesc.....

Mergi la inceput