Gravidutze si mamici din CLUJ - 22
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/antoni/antoni.jpg)
antoni spune:
Monica-mersi mult, ma duc si eu imediat prin farmacii sa caut vitamina c. daca i-as da cateva picaturi de zeama de lamaie?sau e prea acida? nu ti le iau pe ale tale ca-Doamne fereste-dar o sa ai si tu nevoie. ma duc si caut.poate gasesc.iti multumesc pt toate, scuze cu stresul meu fetelor, dar as vrea sa fiu eu de 100 de ori mai racita decat ea sa aiba ceva.
pupici
Meli
mai revin
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
OanaAlina spune:
buna dimineata si de la noi! noi suntem bine... ieri am avut o contractie de nu am avut nici respiratie pe moment asa ca incep sa imi dau seama cam in ce constau durerile nasterii... am spalat si lenjeria de pat a bebelinei insa nu stiu cand se va usca cu vremea asta urata de afara...
meli - sper sa se refaca cat mai repede bebelina ta mai ales ca aveti asa evenimente importante in familie!
o zi frumoasa la toata lumea!OanaAlina
bebele nostru scump si drag
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Morgano/Morgano.jpg)
Morgano spune:
Meli, e prea devreme pt vitamina C si oscillo. Picatura mica de lamaie eu i-am dat de la primul sughit, dar efectiv simbolic, pt constructia mucoasei, nu ca tratament pt ceva la asa varsta mica. Idem stiu ca NUROFEN de la 3 luni. Srie pe cutie mare.
Daca ti se pare fara exagerare ca nu e bine fetita, mergi la UPU pe Motilor (deis Moni are dreptate ca-s si multi cretini acolo) sau la Pedi 3 pe Horea, dar nu sta cu fetita asa.
Repet, noi folosim de la 2 luni gama KLORANE, si e perfecta pt pielea celor mici. Nu contine parfum, detergenti, etc. Nu as schimba-o pt nimic.
Eu fusei ieri la control la Dicu, ca era de garda, dureri difuze am, insa fiind continue nu au legatura cu vreun debut de travaliu, asa ca stam cuminti pana miercuri, sper sa nu cumva sa ma apuce. NAsol e ca apasa bb fix pe vechea cicatrice, si de aia am disconfortul asta, da'i suportabil.
Ghiciti cum ma odihnesc: ciorbica de curcan cu multe legume, snitel natur de purcel cu piure... Apoi cica ma pun in pat, adica asta pe la 2 cand e si fata hranita si la nani. Simt cum ma trage burta in jos cu presiune, da' nu ma las
Diseara mergem la un chef, ma rog e la restaurant, asa ca e de stat jos si baut... ape minerale Desigur ca as putea bea 1 pahar de bere sau un sprit, insa nu risc sa ma apuce durerile si sa duhnesc pe coridoare la Stanca a alcool
Fug la curatat cartofi, revin.
Meli, dc mai ai intrebari, baga si pe mess ca trec pe langa pc des.
Ripley 38+
Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Raluca spune:
Buna dimineata,
Meli, imi pare tare rau de raceala bebitzei, e atat de mica si bolnavioara.important e sa nu faca febra!sanantae multa!
Sa va povestesc despre o imagine "placuta" din gine I: ieri cat asteptam sa-mi faca internarea ptr. monitorizare in camera de garda au fost consultate 3 persoane, doua gravide in prag de nastere si o urgentza....faza dragutza e ca toate au fost urcate pe aceeasi masa, fara schimbat cearceaf sau dezinfectat ...imi venea sa urlu! sa mai zic ca una din paciente era de etnie roma si lasa un miros.......
Mi-am zis ca imi duc la internare spirt cu mine si pana nu curat masa aia nenorocita nu ma urc pe ea.....tare dezamagita am fost, parca traim in papua gunieea
Raluca , mami de Ilinca si...Mihai - in asteptare
http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RAMONELLA/RAMONELLA.jpg)
RAMONELLA spune:
Neata si de la noi!!!!
Ne-am trezit,ma duc sa pap ceva.
Meli imi pare rau ca e racita piti.Eu am zis ca daca va fii racita o sa-i dau oscillo.Pt bebe se dizolva in apa.Scrie in prospect.Eu sunt cu homeopatele.N-am luat medicamente de ani de zile.Toata lumea a fost racita in jurul meu,eu am luat cateva doze de oscillo,iar cand incepea sa ma piste gatul,Homeogene,si nu mk-am racit deloc.Nici de la sotul n-am luat.
Botoseii i-am luat de la Alabala,de la Central,dar au si in Sora.
Raluca nasoala faza cu masa.Si eu cred ca o sa-mi duc spirt cu mine.Nu e posibil asa ceva.Dupa ce iesi din spital te trezesti cu nu stiu ce boli!!!Doamne fereste!!!
Aseara am fost dupa cercelusi.Le-am facut poza,dar nu se vede prea bine,ca sunt micuti....
Aici poze cu cercelusii!!!
http://community.webshots.com/album/560950991jTYcbG?vhost=community
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel35+
Beatrice Alessia
AMR 5 saptamani
Gabriela77 spune:
Meli, tare rau imi pare de beleaua cu raceala. Si taman azi cand e marele evenimrnt. Eu una te inteleg ca asa stresata sint sa nu raceasca Sara. Tin pumnii sa se faca bine si vb Deliei, daca vezi ca nu e bine, ami bine fugi cu ea la urgenta, macar pt linistea ta!
Raluca, ce nasol...Sa stiti ca si eu am avut aceeasi senzatie acolo, de mizerie....Mi-era o groaza sa ating orice, din pacate, de la un moment dat nu mai poti controla situatia si dezinfecta si esti cam la mana lor...Ce situatie. In secolul asta. Jur ca daca ar fi o clinica particulara civilizata, cu medici buni, indiferent de costuri, acolo as naste.
Ramo, ce superbe lucrusoare! O sa fie o rasfatata Bea!
Oana, au inceput contractiile? Te apropii vertiginos...Ia termina tu listuta aia ca nu se stie niciodata!
Redai, am luat-o pe urmele tale...Mai nou, Sara regurgiteaza aproape dupa fiecare masa, e drept ca si-a suplimentat si portia de mancare, parca nu se mai satura si mananca cu o pofta...Ce sa fac? Tie ce ti-a zis doctorul?
Ripley, ce haioasa ai fost cu duhnitul pe coridoarele Stancai...Desi poate ca nu e o idee rea, sa te amortesti un pik...hihihi
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Morgano/Morgano.jpg)
Morgano spune:
Inca ceva, pt. Gabi, Redai, Meli: nu suplimentati portia recomandata, chiar daca vi se pare ca e foame, ideal e sa respectati pe cat posibil cantitatile de pe cutia de lapte praf, si orarul de masa la 3 ore, pt. a da timp stomacelului sa digere vechea masa. Eu cred ca si asta ne-a salvat de colici sau episoade refluxuri cu Ana.
Ripley 38+
Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)
CristinaGoji spune:
Nu stiu Ripley, dar din experienta mea cu Vladut, am respectat tot ce se putea respecta, interval intre mese, cantitati, tinut sa eructeze si nimic nu ne-a salvat de colici. Mai mult, a avut colici pana aproape de 6 luni. Asa ca sunt convinsa ca daca ii sa faca, face colici. Am o cunostinta care niciodata nu a respectat nici o regula in alimentatia proprie sau a copilului (ceva de gen diversificare de la 2 luni, ca la 5 luni copilul sa manance deja mezeluri si ciocolata si suc Santal de la cutie) si copilul n-a avut niciodata dureri de burtica. Asa ca eu raman convinsa ca aici e o loterie la faza asta, cum ti-i norocul. Si inca ceva - sper din tot sufletul sa se adevereasca in cazul meu teoria asta cu "legea compensatiei" ca eu nu stiu daca mai ies o data intreaga dintro astfel de experienta
Mami 12+ si Vladic (17.10.2006)
aproape major
barza
OanaAlina spune:
raluca - total de acord cu tine... aceeasi senzatie am avut-o si eu cand am fost ultima data... v-am povestit atunci ca trebuia sa merg la baie si nu stiu cum am ajuns pe la etajul mamicilor... cand am iesit de acolo mi-am zis ca mare lucru sa nu fac vreo hepatita pe acolo! apoi cu masa sunt tare dezamagita... va intrebam o data (mai tineti minte???) daca este cearceaf curat ca sunt crizata la faza asta! uffff! deci maine mergi la tanti dr? ai zis ca e de garda, asa-i?
gabriela - mai am de bifat putine chestii pe listuta, insa le mai am... dreptate ai tu ca ar trebui sa o finalizez, insa sotul meu are mult de lucru si numai dupa-amiaza daca ne ajuta Dumnezeu finalizam.... ma bucur ca sara e o mancacioasa! sa ii mai pui pozici sa o mai vedem, ca sunt convinsa ca deja incep sa va ramana hainutele mici!
ramonella - foarte frumosi cercelusii d-rei! si eu vroiam sa merg saptamana viitoare ca sa ii cumpar bebitei noastre cercelusi insa m-a sunat viitoarea ei nasa sa imi spuna ca deja i-a cumparat! abia astept sa ii vad!
delia - sunt sigura ca bebelina voastra asteapta cuminte pana miercuri... pai nu de alta dar si pentru ea cezariana este o cale mult mai comoda!
in alta ordine de idei... care sunt semnele care imi arata ca ar trebui sa merg urgent la spital? daca sotul meu este plecat si sun la 112 vine repede salvarea? ioi fetelor, deja incep sa am emotii....
daca vine frigul cum ii imbracati pe bebiti cand ii scoateti afara? salopetuta graoasa si paturica sunt suficiente???OanaAlina
OanaAlina spune:
revin cu intrebari... am fost distrasa cateva momente...
am primit produse de bebe din gama bubchen si oriflame... ce parere aveti despre ele?
in apa de baie se pune altceva decat apa??? ceai sau habar nu am ce? sper ca e buna apa calda de la robinet... sau nu?
cam cat timp sa mai tin geamul deschis dupa ce a montat mobila si patutul in camera la bebe? pana acum l-am tinut si noaptea...
in camera bebitilor este voie sa fie flori? avand in vedere ca mie imi plac foarte mult florile am cateva... acum ce sa zic, sincera sa fiu nu le pot muta pe toate in camera mare... vreo doua as lasa si in camera la bebe... ce parere aveti? Da sau NU?
eu sunt ferm horata sa nu folosesc pudra! din cate am vazut ca ati scris aici pe forum... ce ne-am face noi cele neexperimentate fara voi??? sunteti o adevarata comoara la casa omului???
am citit multe articole despre posibilitatea pierderii lichidului amniotic si sincer m-a cam pus pe ganduri acest lucru... cum ne pudem da seama care este este diferenta intre lichidul amniotic si scurgerile normale din timpul sarcinii?OanaAlina