Gravidutze si mamici din CLUJ - 22

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Raluca, ma gandesc la tine!

Cristiana, tare rau imi pare ! Sanatate multa!

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Neata!

SMS dela Raluca, la 3.30:

"Am sosit: 3kg, 52cm, urlu tare. Bebe MIHAI"

Mai primisem un sms pe la 11 dupa ce s-a internat, ca avea contractii puternice dar nu era dilatata, am zis ca nu va stresez :)

Ripley 38+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Draga Cristiana, ii doresc multa sanatate micutei Thea, sa-si revina rapid curajoasa mica! Probabil a facut ceva viroza cu manifestari stomacale sau o mica intoxicatie, dar astea sunt tare pacatoase.
Tu ai ajutor cu Sofi? Te descurci?
Te asteptam cu vesti bune.

Ripley 38+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

raluca - felicitari pentru bebe mihai! sa fie sanatos, vionic si mancacios! iar tie refacere cat mai rapida!

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Raluca felicitari.sa va lumineze viata alturi de Ilinca.Tlai ca ma ia cu emotii.Chiar bine i-ai ales numele ca-i 8 si in 8 noiembrie e sf Gavril si Mihail.
Felicitari inca o data

Mergi la inceput

Acum m-am trezit si am vazut sms-ul de la Raluca. Bine ai venit pe lume bebe Mihai!
Ce emotii! Draga de Raluca, sper ca a trecut usor peste nastere!
Sa te bucuri mami de comoara ta si sa creasca bebe mare, sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Raluca - FELICITARI!!! RECUPERARE USOARA, BEBE SANATOS SI CUMINTE!!!

Mami 12+ si Vladic (17.10.2006)
aproape major
barza

Mergi la inceput

Loredana, mi-am trecut in address book, ID-ul tau, cand ai timp si chef si ne coordonam sa pove! Ieri a fost mai nasol, ca a regurgitat Sara aproape la fiecare masa si uneori mai mult, iar noaptea a si varsat! Am vrut sa o duc la dr! Am sunat-o pe pediatra si mi-a dat niste sfaturi bune, le-am aplicat si de-atunci e bine fata mea. Sper sa o tina tot asa! In primul rand, incerc sa mentin completarea de laptic la 60 ml. Ea suge la fiecare masa de la sani si primeste completare. Nu-i mai ajungeau cei 60, si ii dadeam 90, dar se pare ca era prea mult, probabil. Si i-am inclinat salteluta de la patut la 45 de grade si e bine acum. Dar pove noi mai multe pe mess, poate ma mai ajuti tu cu sfaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Raluca-sincere felicitari, sa aveti parte numai de bucurii alaturi de piti. sa fie papacios si cumintel , cum vrea mami, hihi.
Ginamaria-stiu persoane care din prima au reusit cu Cruciat la IA.dar vezi ca la mine faceam degeaba, ca daca as fi facut niste analize, as fi stiut ca degeaba e IA.noi fara FIV n-am fi reusit.
pupici la toate si va doresc o zi frumoasa
Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Neata!!!

Raluca - FELICITARIIIIIIIIII!!!!! Sa traiasca voinicelul Mihai, sa fie sanatos, mancacios si norocos!!!

Carrie - sanatate printesei tale!!! Uff ce rau e cand sunt bolnavi...si Ana mi-a varsat aseara, nu stiu de la ce, de vreo 2 zile nu vrea sa manance, aseara am insistat eu prea mult cred...si ...asta a fost. Sper sa fi fost un episod izolat, ca de atunci nu a mai vomat, s-a trezit mai devreme cerand cereale cu iaurt, a papat si s-a culcat la loc. SPER sa nu fie nimik grav.

Delia - ma tot gandesc la tine!!! Se apropie clipa cand o vei tine in bratic pe zana cea mica...ce fain...

Natalia 29+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput