Gravidutze si mamici din CLUJ - 22

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Ramona-si eu am avut o scurgere mai abundenta in ultimele 2-3 saptamani. eu zic ca e absolut normal.
Ripley-Cum te simti?te lasa Ana sa mai respiri?cum afli ceva de Raluca sa ne spui si noua.ai dreptate, si eu cred ca scapa repede.mai ales ca e doua sarcina si contractyiile sunt asa de dese. nu stii cat e dilatata? saraca, sa scape cat mai repede!

pupici la mamici si burtici
Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

ramonella- si mie mi-ar place foarte mult sa nastem impreuna! si eu as prinde mai mult curaj! insa daca pleaca dr sper ca bebelina sa mai astepte!

meli - atunci m-am mai linistit un pic....

delia - pe tine ne bazam cu vestile! stau pe faza!

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

MELI deci se pare ca se apropie momentul...hihi-acuma fac si eu ca tine!!!

Am descoperit ca am doar 4 bodyuri si 5 salopete cu maneca lunga pt 0-3 luni.Oare imi ajung???N-ar trebui sa am macar 7???Pt 3-6 luni am o gramada.Voi ce ziceti????

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel36+ Beatrice Alessia
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Apelez si eu la voi cu o problema delicata.O buna prietena de-a mea e nevoita sa faca intrerupere de sarcina , motivele nu sunt eu in masura sa le judec , insa ar vrea sa apeleze la un ginecolog bun.Nefiind de loc din oras , e dezorientata si ar vrea sa fie indrumata cu un nume sau o adresa.Imi pare rau daca v-a deranjat mesajul meu , dar as vrea s-o ajut sa gaseasca un medic competent , sa nu aiba urmari in planul fertilitatii.

Mergi la inceput

Oana,Ramona-eu cred ca mai aveti 2 saptamani, 3 si va tineti si voi bebeii in brate. inca un pic. va apropiati si voi.
pupici
Meli

Mergi la inceput

meli - sper sa fie totul bine! deci este ok cu scurgerile pe care le avem eu si ramo? atunci m-am mai linistit!

OanaAlina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

noi nasol...ne-a internat ca Thea a vomat rau,+febra mare+scaune mirositoare.a avut perfuzie si a fost tare curajoasa ,ea care are fobie de medici.
a zis"mami mie nu-mi place sa dorm in spital dar daca trebe..."cand a venit Mihai sa ma schimbe primul lucru a intrebat ce face surioara ei, off e asa de dulce!
am fugit pina acasa, sa o alaptez pe Sofia sa dorm 2-3 ore si sa fug sa-l schimb pe Mihai care pleaca la Paris dimineata.
da nu ne lasam noi!

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

cristina - sper sa va faceti bine cat mai repede! e bine ca thea este asa de curajoasa!

OanaAlina

Mergi la inceput

denisabia-la gine 1 sunt multi medici competenti.Cruciat,Muresan Daniel, Puscas(doctorita).acum depinde la cine vrea, barbat sau femeie.
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

ANTONI multumesc de raspuns,acum m-am lamurit nu sunt singura pe care a durut-o sau ma rog care a simtit pensa de col.Dar in Ungaria de ce ti-au facut direct fiv si nu au mai incercat IA?sau tu zici ca nu aveai nici o sansa cu IA dar aici nu s-au prins de asta?tu stii pe cineva cu suucces dupa IA la dr.Cruciat?

Mergi la inceput