Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (39)
Raspunsuri - Pagina 9
gattasalvaje spune:
Neatza' Zuzelor!
Am intrat si eu un pic sa va salut si sa va urez un weekend placut !
Eu plec acum la mama mea la Campulung unde vom sarbatori un an de casatorie. Pe 7 oct.2006 deveneam o "duamna" si trebuie sa marcam cumva evenimentul , asa ca ne vom reuni tot familionul , cu catzel si cu purcel si vom sarbatori cu tort si cu sampanie.
Imi doream ceva mai intim , doar cu sotzul ...dar asa a fost sa fie, sper sa ne simtim bine.
Pupici la toate
26+ cu Sara - Eliza
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
viezurila spune:
gatta felicitari si la multi ani fericiti impreuna! noi facuram 4 pe 4.10
+20
Tweety
honey79 spune:
Drum bun Gatta.
La Multi Ani!!! fericiti impreuna,plini de iubire,respect si intelegere.
Distractie placuta si te-asteptam cu drag inapoi.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 20+
docdecap spune:
'neata fetele, active de dimineata!!
Gatta, sarbatoare frumoasa, sa te simti bine, e tare frumos la campulung!!
Gabritza, o vacanta reusita, te asteptam cu povesti!!
fetele, mie ieri mi-a fost rau de n-am stiut de mine, nu stiu de la ce, a trebuit sa trag pe dreapta ca sa decartez micul dejun- care nici nu fusese vreo exagerare, branza proaspata de vaci cu miere si cereale!!- si nu mi-a trecut pana seara, deci la muraturi am fost mai mult consultant la distanta, au muncit maica-mea cu una dintre fete, dar am pus doar o parte, azi mergem sa facem partea a doua...
ce ma surpride, si va spun voua, stiti ca nu am obsesii legate de asta, ieri dimineata aveam 70.3 kg (am cantar cu zecimala, m-am dat naibii) si azi aveam 68.6! poate daca era cu crestere apropae 2 kg ziceam de mine ca am fost cam purcica, dar nu inteleg cum sa scad atata intr-o zi in care, e adevarat, nu am prea mancat, dar nici flamanda n-am stat! sa vad cum se mai prezinta treaba azi peste zi si maine. oricum, am fost zombie complet, iar asta micu' mi-a bagat niste suturi ascutite in vezica si in jos de ma indoiam de durere! vreo 5 reprize de-astea am avut ieri.
de dimineata am mai avut un pic rau, acum parca imi reiau starea buna, dar am mancat ceva si iar incepe stomacul sa se faca pietroi
va pupic si o sa va trimit poze cu sesiunea de muraturi!
Monica 26+ (maine 27!)
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
roli25 spune:
Gatta la multi ani fericiti alaturi de sotul tau si de bb
Honey am vazut ca iti pui problema vopsitului parului. Eu stiu ca vopselele care nu contin amoniac pot fi folosite in sarcina, dupa ce trecem de trim I.
Darene nu te ingrijora ca iti curge colostru. E foarte bine, inseamna ca vei avea lapte si canale desfundate.
Roli 24+ cu si Marc (9 iunie 2006)
Lala_D spune:
Monica sanatate multa !
Si eu am sesiune de muraturi azi .
Gatta aniversare fericita si la multi ani
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
viezurila spune:
Monica sper sa te simti mai bine.. cam ciudat intr-adevar sa scazi in greutate asa mult intr-o zi
+20
Tweety
iulia82 spune:
Fetelor....eu de ieri de cand mi-a zis dr. ca vede coitze la eco nu mai am stare...stiu ca intr-un capitol anterior s-a postat un link cu poze cu putzulici la ecograf,dar nu m-a dus capul sa-l salvez.Daca careva il are...plz,plz,plz sa mi-l dea si mie
Gatta felicitari pt aniversare,sa aveti distractie placuta.
In legatura cu toxoplasmoza nici eu nu am anticorpi desa am avut 2 matze cu care 'ma pupam'toata ziua
Iulia 26+ IRIS
ne pregatim...pt bb Iris
uite cum crestem
AngeliquedeS spune:
Iulia, uite aici putzulica "noastra" http://family.webshots.com/photo/2155944410065968642hnOQvt
Nici eu nu am imunitate nici la toxo nici la rubella
Gatta, aniversare fericita!!!
Pupici,
Angelique 28+ bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
grati.ela spune:
revin si eu cu intrebarea: UNDE IL POT GASI PE HERGHELEGIU IN AFARA DE EUROCLINIC, MEDSANA SI SANADOR?
23+