Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (39)
Raspunsuri - Pagina 12
AngeliquedeS spune:
Laura, da, sutienul este alb, din bumbac 100%. mai avea un model care avea si 5% elastan, care costa 40 RON, l-am probat si pe acela dar nu m-am simtit la fel de bine ca in cel de bumbac. In plus e si foarte frumos.
Sa stii ca ai spus bine cursa cu obstacole, mai greu o sa imi fie la noapte cand o sa ma trezesc sa merg la baie...
Pupici,
Angelique 28+ bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
irinouka spune:
quote:
Originally posted by laura_dimitris
Of, imi vine sa zic si eu ca Lala, "am terminat... am obosit" Numai ca eu am terminat in sensul ca s-a facut noapte... ca altminteri.. treaba de la mine din casa nu se sfarseste niciodata...Maine o iau de la capat. Pe cuvant de nu sunt mai obosita duminica seara decat vinerea pentru ca in cursul saptamanii nu fac nimic acasa si daca am norocul sa am o saptamana linistita la serviciu este chiar minunat. Asa,... sambata si duminica robotesc zi lumina.
Laura 22+ beba Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
asa-i ca parca zilele libere sunt cele mai aglomerate din saptamana??? de obicei am libera doar sambata (uichend full doar o data la 2-3 saptamani) si in ziua aia vreau sa fac tot: sa fac curat in casa, sa gatesc, sa fac piata, sa umblu si prin magazine, sa merg la film, sa ma vad cu mama, sa ma vad cu niste prietene, sa dom pana la 12, sa stau cu baiatu' meu, sa ma plimb pe jos, sa stau degeaba la televizor...absolut tot. evident, nu reusec mai nimic si la finalul zilei sunt mai frustrata si mai suparat decat dupa o zi normala la munca.
da' ia zi, printre picaturile programului tau de albinuta robititoare ai mai gasit timp pt serialul preferat? :-)
PUPAM!
irina 25+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
http://bd.lilypie.com/APump3.png
irinouka spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Laura, da, sutienul este alb, din bumbac 100%. mai avea un model care avea si 5% elastan, care costa 40 RON, l-am probat si pe acela dar nu m-am simtit la fel de bine ca in cel de bumbac. In plus e si foarte frumos.
Sa stii ca ai spus bine cursa cu obstacole, mai greu o sa imi fie la noapte cand o sa ma trezesc sa merg la baie...
Pupici,
Angelique 28+ bb Victor
Mare, Munte, Flori
am un singur mesaj pt tine: LANTERNA! sau, mult mai bine, o casca d'aia de miner cu bec in frunte!
irina 25+
laura_dimitris spune:
Angi, de abia astept maine sa merg la un magazin jolidon sa caut. Ceea ce ma enerveaza la produsele jolidon este faptul ca albul se ingalbeneste praca prea repede... Sau nu folosesc eu temperatura care trebuie la spalat... Clorul ala din reclama este adevarat ca nu-l folosesc...
Irinuka, bine ai venit.Buna pastrama ? Tare frumos trebuie sa fie la focsani. Aici a inceput sa ploua dar ma bucur ca mai se duce praful.... Cat priveste programul tau de sambata... Ia nu face si tu cum fac eu !!!! Nu e bine!! O sa tot fi nevoita sa faci toate astea dupa ce vine bebe!!Pana atunci... la plimbare cu sotul, la intalnire cu prietenele, la film, la cumparaturi !!!
Chiar mi-am adus aminte astazi cand incercam sa-mi indrept mijlocul dupa ce am frecat cada ce minunat era cand eram gravida cu dimitris... Stateam intr-o garsoniera deci, in 30 de minute nu mai aveam unde sa fac curat...barbatul era plecat in grecia... deci nu faceam mancare, zi de zi plimbari si intalniri cu prietenele...EEE,.... s-au dus zilele alea!!!
irinouka spune:
daca tot am ramas singurica pe aici, ma descarc un pic pe sb deschis de gugu, cu copilaria traita la calculator si imbuibata cu mcdonald's.
MI-E GROAZA DE SCENARIUL ASTA!!! totul risca sa devina atat de...altfel pt copiii nostri, in comparatie cu felul in care am copilarit noi. privesc rolul calculatorului in viata lui ca pe o mare belea. nu imi dau seama cum o sa fac sa ma fofilez in asa fel incat sa n-am acasa un dependent de jocuri si de retele dar, in acelasi timp, sa nu aiba un handicap fata de ceilalti copii intr-o perioada in care cunostiintele care implica si computerul au devenit esentiale cam in orice domeniu. mi se pare aiurea tare totul. cred ca ce vom incerca noi, ca parinit, va fi sa-l facem sa prefere sa isi petreaca timpul altfel decat in retea. o sa-l purtam cat de mult posibil prin plimbari, o sa-l urcam pe munte, pe la cabane, o sa il ducem pe stadion si la bazin, sa vada daca il tenteaza sa faca vreun sport. daca se va dovedi, prin absurd, singurul exemplar antisport dintr-o familie cu pedigree bun de tot in domeniul asta, atunci o sa-l incercam pe partea de muzica, de desen, de ce i-o placea lui. n-o sa-l oblige nimeni sa faca ceva anume, important e sa vada cat mai multe si sa aleaga ce il atrage mai mult.
iar de chestia cu ce va manca o sa am grija cat pot, atat prin exemplul personal (adica nu o sa mai mananc crispy strips decat pe ascuns, hihihi) cat si miscandu-mi fundul la bucatarie si gatind, frate.
uffffff!!! cand nu sunt contractiile sau scurgerile sau sexul dupa nastere sau caderea parului, iara ca ne ingrijoreaza cata fanta o sa bea copiii nostri. asta e. de-acum suntem condamnate la grija pt toata viata!
pupam
irina 25+
irinouka spune:
quote:
Originally posted by laura_dimitris
Irinuka, bine ai venit.Buna pastrama ? Tare frumos trebuie sa fie la focsani. Aici a inceput sa ploua dar ma bucur ca mai se duce praful.... Cat priveste programul tau de sambata... Ia nu face si tu cum fac eu !!!! Nu e bine!! O sa tot fi nevoita sa faci toate astea dupa ce vine bebe!!Pana atunci... la plimbare cu sotul, la intalnire cu prietenele, la film, la cumparaturi !!!
Chiar mi-am adus aminte astazi cand incercam sa-mi indrept mijlocul dupa ce am frecat cada ce minunat era cand eram gravida cu dimitris... Stateam intr-o garsoniera deci, in 30 de minute nu mai aveam unde sa fac curat...barbatul era plecat in grecia... deci nu faceam mancare, zi de zi plimbari si intalniri cu prietenele...EEE,.... s-au dus zilele alea!!!
hehe! bun sfat!
mai, nici apartamentul nostru nu-i vreo mosie. in unele monente mi se pare mai mic decat o garsoniera unde am stat cu o prietena, acum cativa ani. daca ma pun pe el, il rezolv repede. dar gandul ca trebuie sa ma apuc e atat de apasator incat aman momentul de fiecare data si pe urma, cand in sfarsit pun osu' la treaba, sunt bosumflata si parca totul dureaza o eternitate. dar am retinut, sa traiti! film, plimbare si cafele cu fetele. nici nu-i greu!!!
la focsani e cam innorat dar am facut o plimbare undeva la vreo 80 de km, spre munte, si acolo era un senin de toamna si niste culori, ceva de nedescris! ma intorc maine la bucuresti nou-nouta, jur!
irina 25+
AngeliquedeS spune:
Irinouka, foarte bine spus, mami!
Pupici,
Angelique 28+ bb Victor
Mare, Munte, Flori
nemary spune:
Miri, haioasa ca de obicei. mai e putin si vine si ziua sotului, sper ca libi al tau a mai crescut intre timp. Petrecere frumoasa
Ereena, tardyferon fol iau si eu de la 18 sapt. Cu unghiile chiar nu am nicio problema, sunt mai frumoase si rezistente ca niciodata.
Mari 23+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
grati.ela spune:
eu i-am povestit Ozanei cum ne jucam ascunsa cate 15-20 copii si ne ascundeam in jurul blocului, cum jucam tara tara vrem ostasi, cum aveam campionat de shotron...ne jucam de-a alimentara...aduceam fiecare cate o papusha si faceam teatru...si toate astea de la ora 17 pana se lasa noaptea de strigau parintii dupa noi. Este atat de fascinata de povestile astea incat vine si-mi zice @mami, mai spune de pe vremea ta@
I-am povestit si partea cu cozile la portocale dar nu realizeaza cat de tragic era...
23+
docdecap spune:
as vrea sa spun si eu ca LalaD ca am terminat, dar m-a mancat undeva sa imi vina tot felul de idei, si mai am treaba si maine!! plus ca mama pune castraveti cu vanturare, 3 zile tot scoti zeama si o pui la loc, adica pana marti nu se incheie ostilitatile!
oricum, azi mi-a fost mai putin rau, am fost mai functionala.
Laura_dimitris, eu va spuneam ca am rezolvat problema asta (oricum am probleme sa fac curat dupa prea multi altii care nu respecta curatenia) cu o tanti, vine o data pe saptamana si presteaza, curat si calcat camasi, merita banii ca in we sa stau linistita, cel mult cumparaturi sau eforturi de sezon! Poate ca e cazul sa te gandesti si tu asa, mai ales ca vei avea 2 prichindei!!
Angi, am vazut si eu la jolidon sutiene de alaptat, evident nu aveau marimea mea , plus ca mi-e frica sa nu mai creasca nefericitii pana nasc am fost prevenita ca e fosrte probabil), asa ca lucrez cu sutiene marime mare si bustiere pe masura, deja cu tampoane cosmetice puse la protectie, ca m-am trezit ca intr-o zi mi-am patat tricoul de 4 ori la un san, bine ca eram acasa...
Irinouka, gandind la viitorul cupilului nici pe mine nu ma incanta scenariul cu televizor si calculator, si cred ca pana ajung la scoala mai avem sanse, dup-aia incep comparatiile si presiunea gastii, atunci sa vedem cum il tinem departe! plus ca ce exemplu ii da ma-sa, care mai are un pic si isi imprima definitiv pe coapse urma de la laptop de stat cu el in brate pe forum!! DAr om rezolva problema asta cand o sa apara, pana atunci facem scenarii, vorba sora-mii, bine ca esti hotarata, dar s-ar putea sa nu aiba nici o legatura cu ce o sa faci!!
va pupez de sambata seara
Monica 26+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'