Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (39)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Zuzici, acum am revenit.
Am fost la Spital, unde prietena mea e internata. Maine merge acasa.
Are o papusa frumoasa foc, si cu mult par. De saptaman viitoare poate sa-i faca codite, deja. :D
M-a scandalizat oarecum, povestea nasterii ei.
O sa revin cu amanunte un pic mai tarziu...acum merg sa pregatesc masa.
I-am dus un buchet frumos de flori.

Va pupic si vorbim mai pe seara. Vrem azi sa impachetam una din camere, sa facem loc pentru cutiile ce se vor strange.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

mi-am cumparat si eu revista cu DVD-ul "bebe vine acasa" acum vreau sa ma uit la el.

Mari 23+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

off......am intrat si eu abia acum..am stat in pat cum a zis dna dr..pentru durerile de burtica...m-am plictisit de moarte...acu..am facut un dush..si parca e mai bine..adik..nu ma mai simt ca si cand sunt bolnava...

Alina 22 si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Nici eu nu am anticorpi de Toxo, dar bine ca am de Rubeola, caci sunt educatoare... Zilele trecute o fetita a facut varicela si m-am speriat de moarte, dar am aflat ca am avut cand eram mica. Sper sa fiu ok in continuare...

Cat despre par, imi cade si mie, nu fff mult, dar cade destul... Unghiile parca sunt destul de tari, dar nu le suport eu lungi...

Ioana
19+David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Ce liniste s-a lasat pe aici!Pe unde sunteti fetelor?!
Eu cred ca o sterg la babies'r'us sa-i cumpar puisoruluiwww.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2265136" target="_blank">ACESTglider.Imi place foarte mult si am citit numai lucruri bune despre el.Mamicile de aici, il recomanda cu multa caldura.Sper sa se merite.

Poze - Recente & BB#3 28w+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

salutare zuzezlelor!

o zi incarcata la mine, am fost martori la o cununie.

am vazut ca anjelik sa- bosumflat, i-am trimis un PM ca sa dezamorsam conflictul si sa adaptam tonalitatea:) muuuah!, inca unul public:)

honey, asa e cu drepturile copilului, si din cate stiu, in canada e si mai cumplit. dar ais a te obisnuiesti si ai sa gasesti tu calea potrivita.

darene, cu bruno am avut colostru, zdravan, de la 4luni jumate. ma speriasem, dar asta a insemnat ca aveam canalele desfundate si laptele a venit apoi fara nici un fel de problema. a, ba da, din cauza pozitiei sanilor, la unmoment dat am facut un blocaj. aviz celor interesate.. sutienul va poate salva d emuylte belele daca e ales cu grija.

viezurila, nici eu imunizare la toxo. am doi pisici in casa, dar nu ma isterizez pe tema asta. capshunile le spal cu otet intai, nu mananc vita nepregatita calumea, si spal ca o maniaca orice fruct sau leguma:))) si in plus fac analize punctual in fiecare luna. medicul mi-a spus ca dcaa doamne-fereste s eintampla, antunci exista tratament care sa amelioreze eventualele efecte ale vurusukui.

oooooooooooof, revin. vapun si poze d ela cununia X. si completez povestea de aseara. aia picanta:))

miri_mik
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Offf, am terminat de pus muraturile , am obosit .
Ma bag in patut la odihna .
Somn usor zuzici

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Miri, la pupicul de pe privat ti-am raspuns deja, uite aici unul si pentru calea oficiala: Asteptam povestea cea picanta ca ne-ai lasat aseara cu ochii in soare...

Vreau sa va spun ca azi mi-am luat sutien pt alaptat de la Jolidon, foarte ca lumea si foarte ieftin dupa cum mi s-a parut mie, numai 23 RON. Chiar ca nu se merita sa luam de pe internet sutienele, cum spunea cineva, pt ca la magazin le vedem si putem sa le si probam.

Lala, ai fost harnicuta.

In seara asta eu si al meu sotz dormim pt prima data in paturi separate... pt ca nu mai avem cum altfel. Toata casa e de-a valma asa ca eu dorm in sufragerie pe canapeaua care nu se poate intinde din cauza mobilei inghesuite in jur iar el doarme pe canapeaua din camera de oaspeti care de asemenea nu se poate intinde .... din cauza mobilei adunate in jur. Si bineinteles ca acum ca stiu ca nu se poate altfel, din zece in zece minute sunt gramada peste el... sa ne mai giugiulim putin... Cred ca stiau bunicii si strabunicii nostri ce stiau cand aveau dormitoare separate, parca e mai interesant asa...

Pupici,
Angelique 28+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Of, imi vine sa zic si eu ca Lala, "am terminat... am obosit" Numai ca eu am terminat in sensul ca s-a facut noapte... ca altminteri.. treaba de la mine din casa nu se sfarseste niciodata...Maine o iau de la capat. Pe cuvant de nu sunt mai obosita duminica seara decat vinerea pentru ca in cursul saptamanii nu fac nimic acasa si daca am norocul sa am o saptamana linistita la serviciu este chiar minunat. Asa,... sambata si duminica robotesc zi lumina.

Gina mi se pare minunat glider-ul pe care l-ai ales !!! La greci se spune rilax (nu se scrie asa insa...). La Dimitris nu am avut asa ca vreau ceva de acest gen pentru eleni deoarece mi se pare extrem de util!! Am vazut ce fericita era bebelusa cumnata-mi in astfel de relax si m-am hotarat sa-mi iau. Dar cred ca o sa mi-l trimita ea pe al ei ca fetita ei va implini un an cand se va naste eleni... Cam pana la ce varsta se foloseste?

Angi, super pret la sutien ai gasit... Este de bumbac? Alb? O sa merg si eu maine pe la cumparaturi! Sper!
Imi venea sa rad cand imi imaginam cum "alergi " tu, o cursa cu obstacole printre mobila adunata in mijlocul camerelor, pana la sot sa-i dai un pupic....

Alinatudor, bine ca te simti mai bine! Ai grija totusi si odihnestete in continuare!!

Laura 22+ beba Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

salut!

pup si eu fetele da' mai de departe, de pe la focsani, unde ne-au invitat niste prieteni la un uichend cu pastrama de berbecutz si must. tocmai m-am trezit, ca am reusit sa dorm doua ore (evident, dupa o tura de pastrama si must) si mi-am spus ca frumos ar fi sa va citesc si sa va pupez.

felicitari, gatta, "la aniversara", ca sa zic asa! sa fie-ntr-un ceas bun! nu fi suparata pt ca petreceti la campulung cu familionul, aveti o multime de ani in fata in care sa va bucurati su unul de celalalt si de aniversarile voastre. iar dupa ce vine bebelina, cu atat mai mult o sa puteti dicta voi unde, cu cine, cand si cum.

monica, sper ca maine cand o sa te urci pe cantar sa nu mai ai motive de ingrijorare. cred ca scaderea in greutate a fost mai ales si mai ales pe eliminare de apa, mi se mai intampla si mie cand "evacuam" (bine, asta inainte de sarcina, din motive carora aproape ca le-am uitat gustul...) sa ma trezesc ca am pierdut un kil. bine, ma mai bucuram, ca tampita, da' greutatea se refacea mintenas. oricum, ai grija de tine!

nemary, probleme cu parul cam am si eu. cade ceva mai mult. da' mi-e greu sa spun daca putin mai mult, semnificativ mai mult, insemnat mai mult, blablabla. cade si asta e. sunt multumita de unghii si de piele, in schimb. de copil imi rodeam unghiile si de cand cu am zis ca trebuie sa trag de mine si sa scap de obiceiul asta (nu ca nu mai facusem tenative in trecut, dar esuam cu gratie, dupa o luna de abstinenta eram iar cu gherale in gura si rontaiam de zor). si, cu teama de ce i-as transmite piticaniei din bunatatile de sub unghiile mele, am reusit sa le las sa creasca. iar ele cresc ca niciodata, nu se mai rup, nu se exfoliaza, totul e asa, un poem! cred ca am scapat!!! iar pielea mea uscata a devenit frumoasa si moale, inclusiv in zona cotelor, unde arata in ultimul hal, am si crezut ca am psoriazis la un moment dat. evident, n-aveam psoriazis decat pe creier.

angeliquedes si miri

hai ca ma bag la citit din urma.

pupam!

irina 25+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

http://bd.lilypie.com/APump3.png

Mergi la inceput