MAMICI DE ITALIA (10)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

azi am fost la gine.sa ne luam tampon vaginal..si ni s-a spus ca sunt tare imflamata... o fi de rau..da rezult. mi le la abia peste zece zile...mama..ce mult..si trat.(daca e sa fac tratament) cand il fac.. cand nasc..?presupun ca o fi o raceala..ce altceva..de asta eu nu mai puteam presta nimic(stiti voi la ce ma refer)....nu era din cauza lui bb...? si ca fraiera ca ma temeam sa nu-i fac rau....am luat teapa...am luat...

Stefania X 2 30+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Buna dimi,fetele!

Stefi, imi pare rau sa aud ca ai probleme. Probabil ca te vei trata inainte de nastere,parca in ultima luna se pot face tratamente.

Cristina, am vazut noile poze,se vede ca incet-incet se aseaza lucrurile Si ce senzatie ai singurica cu fata??

Oana,ca tot ai intrebat,weekendul meu a fost ceva mai vesel,pentru ca ma simt mai bine.Am ajuns chiar si in parc!!Ceea ce e o mare realizare dupa ce am trecut prin atatea chinuri..Si a fost asa frumos,o lumina aurie de toamna,frunzele care se risipeau pe alei..

Raluca

in asteptarea lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Buna fetelor. Scuze ca dau buzna peste voi, dar poate stiti voi ceva de Ginger ? Poate tineti legatura cu ea si ne puteti spune si noua cum se simte? Va multumesc anticipat si sarcini usoare in continuare si binenteles bebici sanatosi .
Meda 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

raluca iti dai seama ce fel de probleme am ca nici nu mi-am dat seama... daca nu mi-ar fi spus..dr. ca nu e bine..eu as fi zis ca e bine asa..ce stiu eu...habar n-am..ca eu nu am prob... nici cand merg la baie.cu pp.. nici nu ma ustura..nici nu ma mananca..habar n-am ce poate fi... o fi vreo vaginita din-aia care oricum e normal...cred.. 9 donne su dieci o au... eu cum sa scap..?

Stefania X 2 30+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

slimatei eu in sarcina am suferit de candida si cam asa se manifesta,oricum scapi tu de infectia aia sigur insa cu tratament
Raluka eu si Giulia suntem bine chiar daca suntm singure azi..a dormit toata dimineata aproape spre norocul meu

Cristina + GIULIA 21.09.2007
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss

Mergi la inceput

Meda,multumim pentru urari,sanatate si sarcina usoara si tie!Imi pare rau,nu te pot ajuta in privinta lui Ginger,sper sa nu aiba probleme.

Raluca

in asteptarea lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

ciao mamicutelor!

am trecut si eu in graba sa va salut ... in weekend am fost ocupati, ba cu treburi administrative, ba cu plimbatul (am fost la festa castanelor) ..... Ale a dansat pe ringul de dans alaturi de cei de varsta a 3-a , muzica lenta .... se invartea si el pe acolo, incurca babele.

in rest sunt inca la vechiul loc de munca, seful nu mi-a luat in calcul demisia .... o vrea in scris ...

va pup si va doresc o seara placuta! merg sa-mi iau puiutul de la camin :-)

Mergi la inceput

Gagici,am citit un subiect socant despre un spital din Bucuresti si ma intrebam cam cum stau lucrurile in Italia..sunt mai preocupati ca in tara?Conditiile sunt bune?Cristina,ti-au aratat dupa nastere cum sa te ocupi de fetita?

Dana,ce dragut,ai un mic dansator in familie! ..Parca la Iasi se mai tine un festival al castanelor,nu??

Raluca

in asteptarea lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Ralukmie nu mi-a aratat nimeni nimic si am mai si avut fetita in camera cu mine toata ziua,o luau la azil doar noaptea.norocul a fost ca intre mine si sora mea sunt 14 ani diferenta si ceva-ceva stiu eu legat de copii caci altfel...nici macar nu m-au invatat cum se alapteaza

Cristina + GIULIA 21.09.2007
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

Raluca, nu stiu de nici un festival al castanelor la Iasi ... sau cel putin nu se facea cand eram eu pe acolo. Eu castane am mancat pt. prima data in Italia ... in Romania castane comestibile se gasesc mai prin nord-vest. Prin Moldova (Iasi) stiu de festivalul berii, a toamnei ... mai sunt si sarbatorile iasilor ... targuri de oale ...

Mergi la inceput