MAMICI DE ITALIA (10)
Raspunsuri - Pagina 19
katiapam spune:
Mamii-ii pun ser in nasuc si mai folosesc si pompita sa-i curat nasul
cind pleci in Ro? parca zilele astea daca imi amintesc bine
eu am inceput sa-i pun biscuite in laptic seara si la prinz si sa-i dau papete de fructe si de 2 zile vad ca-i plac tot mai mult
tu pe cind te-ai gindit sa incepi?
eu am facut da me ca pediatru mi-a zis doar sa-i schimb laptele cu mellin 2 cind face 4 luni am fost saptamina trecuta la vizita tutto ok,
acum ma duc la gatit
voi ce pregatiti de cina?
asa cresc eu ![]()
GIULIA-20/06/07
mamii spune:
katia mie nu mi.a zis nimic de papete si diversificare mi.a zis mai demult k dupa 5 luni dak il tin numai pe lapte matern si dupa 4 dak ii dau completare.Nushu ce sa te sfatuiesc cdel mai bine vb cu pediatra ta pupici d la noi
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
cristina85ss spune:
Buna dimineata tuturor,haideti la o cafeluta 

Incet incet am reust cu Giulia,suge iar la san desi in reprize ( suge de vreo 3 ori face pauza cateva secunde timp in care scoate tzitzi din gurita si apoi suge iar de vreo 3 ori..tot asa) Mai bine asa decat nimic,nu?
Ieri am inceput prima zi de scoala,Giulia a ramas acasa cu sotul si soacra.Le-am lasat vreo 100 ml de laptic muls,si 60 ml de camomilla,insa a plans tot timpul
Nu plangea de foame,normal.Ma gendesc ca ii lipsea mamica.Mi s-a rupt sufletul cand m-am intors acasa si am gasit-o uda de lacrimi pana-n gat si rosie rosie in fata.Cum am luat-o in brate a tacut.Adtazi la 15.30 am ora de condus
si imi e tare frica sa o las iar acasa.Ina..asta-i viata! Nu pot renunta la scoala ptr ca o fac si ptr ea,pentru ai oferi un viitor mai bun.Tare as vrea sa am alte solutii.
Cu sotul in schimb suntem in ''tensiune''ma cam neglijeaza si am ajuns la capatul rabdarii,in plus imi ascunde ceva ce nu-mi prea place..hmmmmmmm
Va urez o dimineata placauta si sper sa nu ma lasati singura pe aici
Cristina
+
GIULIA 21.09.2007
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss
slimatei spune:
neata cristina... multumesc de cafeluta ...e buna...![]()
ma bucur ca giulia papitza...imi pare rau ca tb sa o lasi dar daca tb ... cu timpul cred ca se va obisnui...nustiu ce sa-ti zic... daca oricum nu este alta solutie...
cat despre sot ..incearca sa nu fii paranoica... poti da intr-o depresie(ca e f. greu de iesit..)..esti sigura ca nu esti tu cea schimbata...?(mai ales dupa nastere)nu stiu care este relatia voastra ..nu vreau sa ma bag..scuza-ma...dar dupa nasterea unui copilas..suntem predispuse a vedea altfel lucrurile..exact ca intr-o depresie.. ca si cum toti ar avea ceva cu noi...etc... sunt femei care fac depresia si in timpul gravidantei... eu am fost la un pas...dar important e sa stii sa te protejezi...si sa nu cazi prada...
iti doresc tot binele din lume... ai grija in primul rand de sanatatea ta si de psihicul tau ca sa poti sa o ajuti pe giulia..nu cred ca ar putea face fata fara mamica ei... ia lucrurile asa cum sunt si nu te mai gandi la ceea ce nu vezi...
eu mai mult de un sfat nu pot sa-ti zic nimic...
te
+ giulia si iti doresc numai bine!
Stefania X 2
31+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare
cristina85ss spune:
Multumesc Stefania pentru sfat
Se poate sa ai dreptate si sa fie doar impresia mea insa eu si sotul meu in ultima vreme nu mai avem timp deloc ptr noi doi.El ajunge acasa seara la 19,cand el vine eu plec ptr ca la ora aia sunt deja la scoala.Cand ma intorc de la cursuri il gasesc mereu in fata calculatorului si nu poate fi deranjat .Eu o spal pe GIulia ii dau sa manance si apoi iau cina singurica ptr ca sotul a mancat deja la ora aia,apoi ma pun sa dorm odata cu Giulia ca sa fiu oricum cat de cat treaza noaptea daca ea are nevoie de mine.Dimineata sotul se trezeste devreme cand eu si Giulia inca dormim si pleca la lucru,bineinteles tot fara sa ne vorbim.Pe scurt....nu reusim sa stam nici 2 minute de vorba.Daca il sun la servici imi spune ca este ocupat si nu poate vorbi..offf
Nu stiu..poate gresesc insa noi abia sambata si duminica schimbam dou vorbe
Nu sunt depresa ci furioasa
Cristina
+
GIULIA 21.09.2007
MIKUTA4 spune:
Buna dimineata,fetele mele dragii,Cristina multumesc ptr cafea.Ma bucur tare mult sa vad ca incet incet Giulia incepe sa manince si ai sa vezi ca usor,usor toate o sa se regleze.
Ginger ce ma bucur ca acum sinteti bine si tu si puiuti tai stai la patut si ai sa vezi ca o sa ajungeti bn pina la capat un 
In rest feteleeeeeeeeeeeeeee nu va-ti trezit inca?
MIRELA
32+
DOAMNE PROTEJEAZA-NE INCA 8 SAPT SAU 6 SAPT ASA CUM AI FACUT-O PINA ACUM.
SARA-MARIA ingerasul nostru

MIKUTA4 spune:
quote:
Originally posted by cristina85ss
Multumesc Stefania pentru sfatSe poate sa ai dreptate si sa fie doar impresia mea insa eu si sotul meu in ultima vreme nu mai avem timp deloc ptr noi doi.El ajunge acasa seara la 19,cand el vine eu plec ptr ca la ora aia sunt deja la scoala.Cand ma intorc de la cursuri il gasesc mereu in fata calculatorului si nu poate fi deranjat .Eu o spal pe GIulia ii dau sa manance si apoi iau cina singurica ptr ca sotul a mancat deja la ora aia,apoi ma pun sa dorm odata cu Giulia ca sa fiu oricum cat de cat treaza noaptea daca ea are nevoie de mine.Dimineata sotul se trezeste devreme cand eu si Giulia inca dormim si pleca la lucru,bineinteles tot fara sa ne vorbim.Pe scurt....nu reusim sa stam nici 2 minute de vorba.Daca il sun la servici imi spune ca este ocupat si nu poate vorbi..offf
Nu stiu..poate gresesc insa noi abia sambata si duminica schimbam dou vorbeNu sunt depresa ci furioasa
Cristina+
GIULIA 21.09.2007
Cristina dar daca ai incerca sa ai o discutie serioasa cu el si sa ii spui tot ceea ce simti si cum te simti,asa el cind va fi singurel va reflecta,si incearca sa il implici si pe el in treburile tale de ex cind ii faci baita Giuliei,chiar daca nu ai nevoie de ajutor cere-il,daca este un pic gelos ca in general barbatii cu nasterea unui copil se simt inlaturati.

Bafta si ai sa vezi ca totul o sa se rezolve.MIRELA
32+
DOAMNE PROTEJEAZA-NE INCA 8 SAPT SAU 6 SAPT ASA CUM AI FACUT-O PINA ACUM.
SARA-MARIA ingerasul nostru

mamii spune:
buna dimineata fetelor :)
cristina cand bebeloiul meu suge de 3 ori lasa tata si suge iar are gaze la stomacel poate asha e si a ta...( nushu ce sa iti zic altcva).Cat despre barbat...analizeaza daca asha erati si cand erai gravi..si in principiu ar trebui sa ai o discutie cu el.Cand stati acasa in weekend el c face?e tot asa distant??
Sper k sunteti cu toatele bine :)
Alex 13.07.07
Roxali spune:
Nimic nu prea fac si nici de dormit nu-mi arde nici ziua, nici seara...in concluzie sant la ora sexuala....cu o mareee leneeeee.Ma duc sa-mi colorez un parul ...poate de asta nu vine printesa
.
Cristina cam asa era si cu al meu sot...au fost inutile la inceput discutiile...pana nu s-a lovit dansul de vreo problema nu si-a dat seama ca exist
.Motive isi gasea imediat mai ales ca ii era frica sa ia in brate un copil asa mic...ma rog am inghit ptr ca lucreaza nonstop, chiar daca eram invatata(am avut)un regim acasa in sensul ca tatal putea avea mai multe calitati(de mama, gospodina etc).
Am noroc cu mama ca atfel...trebuie sa te impui si sa nu inghit nimic de la inceput...cu frumosul...sa aiba si el ceva de facut ptr casa , ca daca vei face tu totul se invata asa.
Problema este ca tu cam depinzi de el si probabil aprofita...de barbatii.
Ali
38
si Enrico 7ani
poze
mamii spune:
www.flickr.com/photos/11788157@N02/1598284610/" target="_blank">poze noi
Alex 13.07.07