Mamici de Martie-Aprilie 2008 (22)
Raspunsuri - Pagina 3
clauclau spune:
Ioana, daca totul merge bine cu tine si cu bebe, eu zic sa nu mai bagi in tine atatea medicamente...Nu stiu, zic si eu pentru ca nu sunt deloc adepta medicamentelor. Noroc ca mie nu mi-au dat sa iau nici ginecologul nici medicul de familie, au fost pe placul meu amandoi ( adica amandoua ca sunt ele )
Nici-o veste????
CLAU 18+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
Roxana Claudia spune:
Ioana - si eu sunt cam "dili": mi-a dat sa iau Elevit in fiecare zi incepand cu sapt 16...dar eu iau tot 1 la 2 zile de teama sa nu ma mai ingras ca in prima sarcina. Si pana acum vad ca intr-adevar am pus mai putin pe mine. In cazul tau am vazut si medicamente de sustinere a sarcini...ma gandesc ca nu-s prescrise degeaba...
Eu ma simt azi...frumoasa! Suna aiurea, mai ales ca sunt gravi, si numai frumoasa nu sunt cu burta din dotare. Dar asa ma simt! Ieri mi-am facut o schimbare radicala de look si ma simt...alta femeie!
Roxana 19 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)
numeioana spune:
Clau, ma bucur ca esti de acord cu mine! Roxana, dr mi-a prescris Utrogestan in primul trimestru pt ca aveam chisturi pe ovare si zicea ca nu permit embrionului sa se hraneasca asa cum trebuie... Dar apoi mi-a zis sa iau in continuare, dar nu stiu de ce... Oricum 4 pe zi mi se par prea multe, asa ca am luat vreo luna doar 2 si acum de vreo luna nu mai iau deloc.
No-spa-ul stiam ca se da in caz de nevoie (contractii), asa ca 3/zi mi s-au parut de prisos, mai ales ca nu ma doare burta...
In fine...
Zozelina, hai cu vestile!
Simo, esti bine???????
Ioana
19+David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Raluk31 spune:
Salut,fetele
Am venit si eu,o viitoare mamica de Pestisor(DPN 14.03.2008).Inca nu stiu ce creste in burtica,dar urmeaza eco morfologica si voi afla chiar in cursul acestei luni!
Vad ca sunteti multe pe lista si pana acum s-au scris o multime de capitole,deci o sa-mi ia ceva vreme sa va cunosc.
Totul merge bine in ceea ce va priveste?Eu am avut noroc de foarte putine greturi la inceput,insa acum ma simt ca un fulg,bb e tare cuminte
Raluca
in asteptarea lui bb
numeioana spune:
Raluk, bine ai venit! Sa ne dai datele tale, ca sa fii trecuta in listuta. Daca le zici acum te trec chiar eu! Data nasterii tale, data primei zile a ultimei menstruatii si data probabila a nasterii ne trebuie. Daca vrei trec si numele spitalului si al doctorului care te urmareste pe perioada sarcinii.
Sarcina usoara in continuare si zbor placut alaturi de noi, randunicile!
Ioana
19+David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
clauclau spune:
Simo, care-i treaba cu contractiile alea pe care le-ai avut? Cum te simti acum, ce faci? Hai ca ma sperii, tu trebuia sa fii aici cu vesti noi...Ce se intampla?
Raluk, bine-ai venit printre randunici! Sarcina usoara si un bebe sanatos iti doresc!
Rox, felicitari pentru schimbarea de look! Cred ca esti super! Nu ne arati niste poze?
CLAU 18+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
kitzy spune:
Ma treceti si pe mine pe listutza?
DN: 30.09.1979
UM: 23.07.2007
Gine 1, Dr. Bartok Ildiko
11
numeioana spune:
Hai ca sunt aici si mor de inima!! Simo, Zoze, ziceti mai fetelor, ceva!!! E aproape 18 ceasul!
Rox, chiar, baga si tu niste poze!
Ioana
19+David