Mamici de Martie-Aprilie 2008 (22)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Simo nu te ingrijora, tre' sa fie bine bebe! sa treaca sperietura! te asteptam cu vesti de la Zoze!

Mihaela 15+
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Simo ai ordin sa stai la orizontala! Poate ai muncit azi putin mai mult ca de obicei sau poate ai stat in curent.

Nr. inversa pt. zuzu-zuzu a inceput!

Edit ca sa-i raspund la Sovi, marti maica, marti la 8h30. 4 ore de examen scris si joi cu juriul.

Raluca, esti draguta, dar eu tot am impresia ca nu fac nimic si stau doar la calc. toata ziua!

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

buna,fetelor!
harnice mamici astaz.eu am ramas in urma la capitolul tecut.dar mi-am facut temele si am citit tot.
va doresc si eu o zi buna si cum zice SIMO sa avem parte numai de vesti bune.
particip si eu la galerie(chiar daca e cam tarziu).sa speram ca alegem caruciorul pentru ELA.
ELENA-felicitari pentru baiat si fetita.e tare dragalasa
DANA-nu te iongrijora pentru tatal tau.ai putina rabdare sa vezi cum isi va schimba atitudinea fata de tine cand va realiza ca o sa devina bunic.e doar surprins.nu te necaji ca nu face bine pentru bebe.
am facut si eu testul ELEI si mi-a iesit fetita,in ambele cazuri.dar eu stiu ca e baiat.
pupici la mamici si bebei

diana_g 19+
url/http://community.webshots.com/user/diana_gardus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

frumoase poze,SERRY!dar cu burtica nu ai?
SIMO-ar fi bine sa te odihnesti putin.stai linistita,sunt sigura ca nu a fost nimic serios.
ANCA-sa-ti ajute Dumnezeu sa fie totul bine.sa ai parte de o nastere usoara si rapida si de un bebe sanatos si mancacios

diana_g 19+
url/http://community.webshots.com/user/diana_gardus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

E si 37, n'a sunat zuzu-zuzu?

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Hai Simo, cu vesti de la zozelina! Ai luat No-spa? Stai in patulet si odihneste-te!
Eu am fost la dr de familie si m-a masurat, cantarit, mi-a luat tensiunea... mi-a dat reteta pt Elevit si Utrogestan... Ma mir ca nu m-am ingrasat niciun kg. De fapt in primele 3 luni am slabit 4 si de 2 luni mi-am revenit la normal. Ma asteptam sa am cel putin 2 kg in plus la cat mananc in ultima perioada...

Ioana
19+David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Mihutza, felicitari pt miscacios!
Pidana, ce sa zic, eu in locul tau le-as sublinia probabil despre cat sunt de fericita si implinita si as astepta cu rabdarica sa iasa din shocul vestii si sa isi dea seama ce minunatie e pe drum. Tot pt binele tau sperau ei sa te iei cu un barbat instarit. Incearca sa te gandesti la viitorul apropiat cand vei naste si la faptul ca foarte rar bunici care sa nu isi adore nepotii. Tot e fain ca te-ai ales cu asa socri inimosi. Ca parintii isi vor reveni ei. Nu le purta pica, sigur te iubesc.
In alta ordine de idei, stii ca inca esti moderata, nu? da si tu inca 6 mesaje apropiate, gasesti tu ce sa zici :), ca sa stam pe aceeasi creanga, ca rar te gasim din urma.
Simonette, pofta la ciorba! Eu am trudit la sarmalute, le-am aranjat in oala de lut, bagat la cuptor, si apoi am lesinat!! noroc ca am apucat sa ma asez. Acu vasele sa le spele cine vrea, ca eu nu ma mai duc in bucatarie decat sa opresc focul la cuptor
Serry, fata frumoasa, incantata de cunostinta! Si eu am auzit ca pe acolo pe la voi sunt fete bunoace tare
Delfinutz, o sa iti tin pumnii marti si joi! Ai fo tare cu "e si 37" :))

sovi 11+ saptamani
pozici

Mergi la inceput

E si 45!!

Ce vroiam eu sa va intreb... Voi luati toate medicamentele pe care vi le-a prescris ginecologul? Mie mi-a dat 3 no-spa pe zi, 4 utrogestane, Elevit, 1 si 1/2 ginipral... dar de vreo luna nu mai iau decat Elevit. Mi se pare ciudat sa bag in mine atatea medicamente daca ma simt bine si bebe e ok.

Ioana
19+David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Mai reusesc sa intru si eu pe aici. Inca o saptamana si ma prezint la control, deja ma iau emotiile
Ioana eu as zice sa le iei ca nu degeaba ti le-a dat, eu una n-as risca.

11

Mergi la inceput

Pai, kitzy mi le-a dat, dar eu zic ca mi le-a dat asa, ca sa fie sigura ca merge bine sarcina, dar eu cred ca nu e nevoie de ele... Le-am luat pana acum, dar nu cred ca trebuie sa le mai iau...

Mamaaaa, ce ne fierbe zozelina!! O fi coada la medic. Stiti cumva daca face 3D? Ca daca se duce la un ecograf normal nu cred ca vede bine ce e bebe...

Ioana
19+David

Mergi la inceput