Mamici de Martie-Aprilie 2008 (22)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
gbutucica spune:
RalucasS si Clau Sincer va spun ca va invidiez . Eu nu poci dormi nici noaptea daramite ziua. Am fo la o plimbare cu al meu sot si acu duminicim .
Ela ti-ai facut mama de cap (dar numa carne ati mancat), Aproaspe , Sa va fie de bine . Am uitat sa-ti transmit felicitari si pt prietena ta cu coios.
Giani 19+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
RalucasS spune:
gbutucica - imi pare rau ca tu nu poti sa te odihnesti bine, oricum eu inainte nu dormeam deloc dupa-amiaza, iar acum dorm si ziua, si noaptea..17+
poze
Lucas sau Cristina?
gbutucica spune:
Ralucas sa nu =ti para rau de mine , ca eu nici inainte de sarcina nu dormeam, mie imi pare rau ca crek si bb va fi ca mine , dar sa stii ca in primele 3 luni am bagat somn si ma bucuram ca am scapat de insomnii. Stii se spune ca insomniile apar de la o varsta mai inaintata, iar eu cum nu am nici 30 se pare ca-s batrana.
Giani 19+
numeioana spune:
Zozelina, hai ca l-ai indopat pe bebe numai cu bunatati! La nume n-ai inceput sa te gandesti?
Simo, ticker-ul meu e de gravi, dar ce, pot sa inteleg cum socoteste el?! Sper totusi sa nu nasc asa devreme!!
Clabuc, eu nu am niciun conflict cu KYA, ea n-are nicio treaba saracuta!
Pupicesc randunicile somnoroase!
Ioana 19+
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
natynic spune:
BUNA FETELOR!!!M-am intors acasa, din saptaluna de miere
N-am reusit deocamdata sa citesc decat ultimele 2-3 pagini, am mult de recuperat, m-a pocnit insa o migrena crunta si-s turtita rau. A fost minunat la nunta (desi fiind duminica a fost scurta), se pare ca toti s-au simtit bine, am poze dar fiind plecati inca nu le-am recuperat de la fotograf. Apoi am plecat in cuibusorul nostru inegalabil din Apuseni, acolo unde l-am si conceput pe bebe si chiar daca doar am zacut, nu stiu, e ceva benefic in aer, parca Dumnezeu si-ar cobori ochii mai des acolo decat in alte parti...
Cum am spus, promit sa citesc din urma ce ati mai facut. Sper ca sunteti bine toate, mi-ati lipsit...
Continui sa simt uneori "fluturi", nasa mea crede ca sunt intestinele, soacra zice ca sigur e bebe-cert e ca apar numai in zona unde e el si aproape obligatoriu atunci cand tati pune mana pe burtica...
naty 14+ cu f probabil
gbutucica spune:
Aha Ioana, care va sa zica ieu daca nu-s somnoroasa nu ma pupi?
nare nimic te pup eu
Giani 19+
gbutucica spune:
OOOOOOOOO Randunica la orizont
S_-a intors NAty!!! ura, bine ai venit draga mea, ma bucur ca ai dat pe la noi , noi am crezut ca ne-ai uitat, dar se vede ca nu .neaparat sa pui foto .,te pupic si bine ai aterizat
Giani 19+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zozela/zozela.jpg)
zozela spune:
Bine v-am regasit,Clau!
Sarutmana Giani!O sa-i transmit!!Cat despre papica..cel mai tare mi-a placut salata de cruditati(era acrita si..avea de toate:ridichii,castraveti,ceapa verde,salata verde,rosii tocate marunt,varza,maslinute-fara samburi..)
Ralu!
Ioana eu nu reusesc sa gasesc un nume care sa trezeasca ceva in mine si in plus sa mearga si cu nemele de familie..iar sotul ma innebuneste cu Mihai.Imi place numele..dar parca nu pt.bebele meu..Bine ai revenit Natyyy!!
Povesteste-ne mai multe de la nunta..si rpd rpd pooozeee!!
Ela.. in 16+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
clauclau spune:
Bine-ai venit Naty si ma bucur ca v-ati simtit asa bine in luna voastra de miere! Asteptam poze si povesti!
Raluca, asa si eu , as dormi si zi si noapte! Daca stau treaza mai mult de 3-4 ore apoi nu te mai intelegi cu mine pana nu ma odihnesc putin.
Zoze, nici eu nu gasesc nume in caz de baietel. Le-am incercat pe toate si parca nimic nu se potriveste...Asa ca ar trebui sa fie fetita .
CLAU 18+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
gbutucica spune:
Vad ca avetoi probleme cu numele de baieti,pot sa va mai sugerez cateva,sper sa nu fie cu suparare...
eu daca o sa fac baiat se va numi Dragos, dar imi plac si David, Corneliu, Ciprian, Lucian
Giani 19+