Mamici de Martie-Aprilie 2008 (22)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Pt. pofticioase

Adela, multumesc!

Toata lumea isi face siesta? Cred ca ma duc si eu in patut...

Oana 11+ si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

O burtica mica

Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Ziua buna , iaca-ta am aparut si ieu. Aseara iar a picat netul , se pare ca cam bea

Tu fetelor eu azi noapte (insomniile) toata noaptea m-am gandit la voi , sper din suflet sa aud numai vesti bune de la voi si sa foiti cu toatele bine si voi si bb-eii vostri.

Delphin , multumesc frumos , si multe felicitari pt campionul tau .
Sovi , sa inteleg ca esti mai bine??, mai lasa eticheta de buna gospodina ca vezi tu ai sa ai vreme sa demonstrezi dupa ce faci o(un ) randunik. pupici (si ti-am spus ca sarmalele mele nu cred ca erau bune ca erau ca la Moldova..)
Simo, sa stii ca chiar ma gandeam ca tu nu ai implinit cele 20 de sapt , fiindca a fo sapt trecuta discutia. Acu iti urez la mai mare cu miscari multe si cu liniste sufleteasca. BAFTA PT MARTI LA ECO
Ioana ma bucur ca ti-a trecut supararea, sau cel putin asa ne arati noua, si sa stii ca noua nu trebuie sa ne demonstrezi ca esti ok noi stim asta , altfel nu te sustineam.

LALY , cu toata scrisoarea mea de ieri seara , sa stii ca te-am uitat, dar nu intentionat, mi-am dat seama azi noapte , cand nu am dormit. Au inceput fetele galeria ma alatur si eu lor safie cu vesti bune . E bine ca e la ora 11., ca nu dureaza mult emotiile tale si ale noastre. aaaaa... era sa uit Bilutza, ce mai scump....nene scump,

Cory, imi place si citesc cu drag mesajele tale colorate. Pupici si Domnul sa fie cu voi.

Ririan , poate ti-ar face mai bine sa mai stai de vorba cu noi . eu ma bucur ca o mai faci din cand in cand. Sa te aibe Domnul in paza.

Ma uit si la pozele trimise de bubu si revin

Giani 19+

Mergi la inceput

Oana (bubu05) de ce tineai lumina in mana ca iti acopera fata, . oricum sa-ti traiasca ce ai ascuns in burtica

Giani 19+

Mergi la inceput

Giani, m-am chinuit sa-mi fac singura poza in oglinda si se vedea blitzul
Multumesc asemenea de urari!
Acum chiar ma duc sa stau putin in pat!

Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Clau , nu are de ce sa te mustre constiinta , Ti-a fo bine , nu? bb a fost agitat ca ...no creste si a fost gelos ca l-ai ignorat un pic.Cat despre visul tau cu baietelul... din batrani se spune ca faci inversul visului , acu ce-o vrea dumnezeu.

se pare ca is cam singura pe creanga , dar astept......

Giani 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Guten Abend meine Damen!!
Mai,mai ce harnicutze sunteti!! Nu v-am mai calcat ieri-pt.ca am fost la nasi si..ne-am intins cu gratarelul-aripioare+copanele de pui,carnita de porc,pastrama de oaie,carnaciori,ciupercute..plus ca nashul a facut un super sos cu ciupercute,ceapa verde si nush ce condimente(moartea lui),iar nasha salata de cruditati si o prajiturica buuuna buna(Regina parca..) Si acum imi zboara gandul la ele..
Ioana sper ca te-ai linistit..Pup io fata sa-i treaca supararea..Pai de-asta imi esti?!Sa nu te mai prind ca te bagi in asa discutii atat timp cat il ai pe BB in burtica!!Ne-am inteles?!Eu am priceput ce-ai vrut tu sa zici..dar..
Multumesc Ada si Bubu pentru urari!Vi le intorc-alaturi de zeci de !!Rotunda burtica-Bubu!!
Felicitari Simooo!!Doamne ce repede trece timpul..Maine-poimaine o sa ne tinem puiutii in brate!!
Laaaly,Laaaly!!
la gagici!!

Ela.. in 16+ cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Giani, am venit si eu...nu te las singura !

Am dormitat pana acum, a fost super. Asa ca acum o sa stau putin pe forum si apoi programul de duminica seara, baita la copil, bagaj de gradinita, baie la mamica, manichiura, masa de seara, etc.

Tu ce faci?

CLAU 18+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Bubu, ai o burtica tare frumoasa!

Zoze, bine ai venit! Ai petrecut, nu gluma!

CLAU 18+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Si eu am aparut, abia m-am trezit din somn,...asa ca sunt un pic buimaca inca

17+
poze
Lucas sau Cristina?

Mergi la inceput