Flocea, Buca, Regulatu, Gainat....

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malla spune:

inainte de casatorie ma chema Paun. Acum sunt Chis. Nu ma deranjeaza deloc. Avem si noi in bloc o familie Buda.
Si eu m-am distrat pe cinste cand am citit paginile anterioare.

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RazaDeSoare spune:

Citat:
citat din mesajul lui madau

Am avut si noi o patanie haioasa chiar la noi la nunta, cand am ajuns la faza cu aranjat pe masa cartonasele cu numele invitailor am constatat ca la aceeasi masa stateau asa: familiile POPA, MORTU, LUMANARE si BOTEZ. Va dati seama ca ne-am umflat de ras, mai ales ca n-a fost ceva voit, toti fiind prieteni de-ai socrului meu, pe care habar n-aveam cum ii cheama dupa numele de familie, atunci am aflat. Am imortalizat momentul, si acum cand ne aducem aminte radem

In rest, am avut si eu 2 colegi la primul meu loc de munca pe care ii chema BRANZA (pe el) si UNTU (pe ea). Cel mai haios moment era cand suna tipul de pe unde era (un mosulet foarte haios, contabil sef) si spunea : Alo, doamna UNTU? BRANZA la telefon

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

foarte fain.Am si eu cateva:Mortu,Gaina,Paun,Binisor,Pasarica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Citat:
citat din mesajul lui madau

Am avut si noi o patanie haioasa chiar la noi la nunta, cand am ajuns la faza cu aranjat pe masa cartonasele cu numele invitailor am constatat ca la aceeasi masa stateau asa: familiile POPA, MORTU, LUMANARE si BOTEZ. Va dati seama ca ne-am umflat de ras, mai ales ca n-a fost ceva voit, toti fiind prieteni de-ai socrului meu, pe care habar n-aveam cum ii cheama dupa numele de familie, atunci am aflat. Am imortalizat momentul, si acum cand ne aducem aminte radem

In rest, am avut si eu 2 colegi la primul meu loc de munca pe care ii chema BRANZA (pe el) si UNTU (pe ea). Cel mai haios moment era cand suna tipul de pe unde era (un mosulet foarte haios, contabil sef) si spunea : Alo, doamna UNTU? BRANZA la telefon

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

si
de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

Am avut la facultate o colega care o chema numele de fata Piele dar dupa casatorie era Petrescu, iar o profesoara ne-a povestit ca avea o colega care o chema Cacareaza si si-a schimbat numele in Vasilescu si eu in Romania am lucrat cu publicul, acolo nume cate am intalnit, ca le luam datele de pe buletin si aveam un pacient care il chema Caca(cu "i" din "a")in calculator tot asa era trecut, daca nu aveam diacritice si o data a venit cu bilet de la medic sa i se recolteze niste analize si era trecut exact cum am scris mai sus, iar colega care l-a preluat, in fine era si obosita ca nu era primul caruia ii recolta, se uita pe bilet:"Caca- cine este Caca asta"- iar pacientul era langa ea dar apoi si-a dat seama ca este cu "I" din "a".

AURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

Aveam la serviciu, mi-am adus aminte, o dr care inainte de casatorie se numea Cocioaba- un pacient a zis o data ca vrea sa vb cu dna dr Cocleala- iar dupa casatorie se numeste Camburu, iar in scoala aveam un coleg care se numea Buca, o colega Sarpe iar in liceu o colega care o chema Soparla si tot la serviciu aveam un dr f de treaba il chema Abagiu si unei foste colege ii zice:"Ma cheama dr Abagiu- fara "L" in fatza".
Si dintre pacienti, mi-am amintit: Chiorea, Schiopu si mama avea o prietena care o chema Naiba.

AURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Cineva plin de umor si posesor al numelui de familie Baba si-a botezat copilul Novac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiccutza spune:

in satul bunicilor mei este un nene care se chiama Cacalete.

MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
http://chiccutza.weblog.ro/photoblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abbi spune:

Cracanel, Butoi,Calnegru-colege de clasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puppa spune:

Eu am intalnit asa: Ciuta, Cascaval, Batanoiu, Copaceanu, Ciuciu..

Oricum, nu mai stiam unde sa ma ascund sa pot sa rad :D

http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/

Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

in facultate am avut un prof pe care il chema Surdu...o colega nu prea dadea pe la cursurile lui si la examen, ii face ala observatie ca nu a invatat, la care ea ii zice :" Dl. Schiopu', dar nu am avut timp". Ala ii zice ca nu e Schiopu', ca e Surdu' si ea drege:"Scuze, tot un nume de handica..." . In toamna stia cum il cheama pe prof :)

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput