Flocea, Buca, Regulatu, Gainat....

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

mi-am mai adus aminte:
in anii 80 la mare am cunoscut o fam. Bere cu 3 copii:
Decebal, Asdrubal si Vanona
pe Asdrubal il alintau Zdruby
Bere Zdruby

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Tare....

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celmaimic spune:

erau romani? sau rromani?
in general la ei intalnesti nume celebre de "personalitati" gen Sarmisegetuza si arcul de triumf

To good to be light

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

erau romani din Timisoara.
Iar parintii, cu studii superioare

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celmaimic spune:

atunci.. la mai multi ! :)

To good to be light

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea

Sa nu va mai spun de o "doamna patroana" pe care initial o chema Flamanzeanu si abia stepta sa se marite si sa isi schimbe numele. Si s-a maritat....Prajisteanu! ..Ce ti-e scris ..in frunte ti-e pus

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
BUBURUZU MEU BOTEZAT

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Saraca, se aseamana foarte bine cu povestea unei colege de-a mamei, o chema Vaca si dupa ce s-a maritat, Balega, saraca era un ras printre colegi, ca mereu zicea ca abia asteapta sa se marite ca sa-si schimbe numele.

si
de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Mi-am adus aminte ca la noi in liceu era un profesor de fizica pe care il chema Ianuarie Teleguta. Ianuarie era prenumele.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Cunosc si eu o doamna pe nume Ghena .

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Nume rromanesti din comuna Mereni de Jos (unde mama a fost profesoara fo 15 anisori): Stampila, Continent, Bistrita, Europa, Pardailan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Am avut si noi o patanie haioasa chiar la noi la nunta, cand am ajuns la faza cu aranjat pe masa cartonasele cu numele invitailor am constatat ca la aceeasi masa stateau asa: familiile POPA, MORTU, LUMANARE si BOTEZ. Va dati seama ca ne-am umflat de ras, mai ales ca n-a fost ceva voit, toti fiind prieteni de-ai socrului meu, pe care habar n-aveam cum ii cheama dupa numele de familie, atunci am aflat. Am imortalizat momentul, si acum cand ne aducem aminte radem

In rest, am avut si eu 2 colegi la primul meu loc de munca pe care ii chema BRANZA (pe el) si UNTU (pe ea). Cel mai haios moment era cand suna tipul de pe unde era (un mosulet foarte haios, contabil sef) si spunea : Alo, doamna UNTU? BRANZA la telefon

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput