comportament urat al educatoarelor

comportament urat al educatoarelor | Autor: ruscus

Link direct la acest mesaj

o colega in timp ce isi schimba copilul sa il lase la cresa a auzit din baie o doamna educatoare care vorbea foarte urat cu o fetita, vaca imputita, moscosa, proasta si multe alte cuvinte foatre urate, cand a intervenit spunandui femeii respectiva sa nu mai vorbeasca asa urat cu copilul ea a zis ca mai are putin pana la pensie...si nu mai poate sa suporte copii....
si fetita mea merge tot la cea cresa dar in alta grupa si eu sunt multumita de doamne
ce facem in aceste cazuri, nu vreau sa va speriu, dar situatile astea sunt destul de frecvente, nici nu stim pe mana cui ne lasam copii

"viata este un dar pe care il meritam numai atunci cand il daruim."
"daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." R. TAGORE
florina, mamica lui thierry si dara

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Doamne! Ar trebui reclamata undeva, la inspectorat, caci la conducearea gradinitei degeaba o faci. Asa ceva nu se poate. Noi la gradinita la care merge fetita noastra am semnat un regulament in care, printre altele, ne obligam sa ne purtam si sa vorbim civilizat in incinta gradinitei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

Educatoarele contribuie la formarea caracterului copiilor pe care-i au in grija. Nu-mi vine sa cred ce-am citit. No comment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinsonia spune:

Aceeasi situatie am intampinat-o si eu la gradinita: m-am dus sa-mi iau baiatul si era usa deschisa :"tampitule, nu mai arunca jucaria, ca se rupe si ce ce te mai joci?" . Asa ii spunea educatoarea copilului meu.

Am ramas fara replica, nu am putut reactiona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by sorinsonia

Aceeasi situatie am intampinat-o si eu la gradinita: m-am dus sa-mi iau baiatul si era usa deschisa :"tampitule, nu mai arunca jucaria, ca se rupe si ce ce te mai joci?" . Asa ii spunea educatoarea copilului meu.

Am ramas fara replica, nu am putut reactiona.

Mama mia!
Si ai continuat sa-l mai duci acolo?

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Un prim pas ar fi sa stie toata lumea despre ce educatoare este vorba. Daca as auzi o educatoare vorbind asa, n-as ezita sa-i spun si numele. Si, categoric, nu numai ca mi-as retrage copilul de acolo, dar as sfatui si alti parinti sa faca la fel.

Mergi la inceput

Din pacate am continuat sa-l duc tot acolo, pentru ca educatoarea din schimbul II era deosebita ca pedagog si ca om. Era gradinita cu program prelungit si au mama singura fara ajutor.
Anul urmator a avut educator .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Vai, nu pot sa cred!! Sunt si eu educatoare, dar niciodata nu am jignit un copilas. Si cand ii cert sunt atenta sa nu se sperie si cand ii pun sa stranga jucariile sau sa faca ceva le spun "va rog"... Acest comportament al educatoarei este de neconceput! Trebuie sa faceti ceva voi, parintii, daca altcineva nu face! Sunt de acord cu Cristina! Spuneti-i numele ca sa afle toata lumea ce-i poate pielea!

Ioana
19+David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

sorinsonia, trebuia sa reactionezi. Sa stai putin de vorba cu respectiva, asa, frumos... sa stie ca acel copil are un parinte care-l apara, ca nu e singur pe lume.
Ce sa mai spun? Nu toate suntem facute pentru asa o meserie. Suntem testate psiho anual, dar vad ca testele acelea sunt mai mult de forma.

Mergi la inceput

Din fericire acea "educatoare" nu a mai profesat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Nu pot sa cred ce aud...cum sa le spuna asa copilasilor?? A innebunit lumea de tot... asemenea cuvinte pot influenta copilul pe toata viata. Ar trebui date afara fara dreptul de a mai profesa vreodata.
Imi pare rau ca cele care au semnalat astfel de aspecte nu iau nici o masura, faci exact plangere la inspectorat si ceri sa fie data afara. Si intre timp muti copilul de acolo, ptr. ca dureaza ceva pana se iau masuri, asta in cazul fericit in care se iau ..

http://www.copaculdehartie.ro

Mergi la inceput