Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (89)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

quote:
Originally posted by Mirona

Azi nu am citit nika - am lucrat numa la lista - am niste nervi - stergi un red - apare un /red altundeva, stergi un blue ... apare un alt blue in alta parte ... e un haos acolo. Tre luata iar de la zero - ultima data Lorym a facut-o brici ... insa nu cred ca are ea timp acum de listoiul asta. O sa mai incerc in limita timpului ..

N-am luat-o de la zero.. incercat doar de reparat bulibaseala. Nu stiu de unde vine.. da am lasat-o asa.
Atentie mare cand mai scrieti in lista.. mai ales in zona Aelitei (la final).. e varza

Edit: ia uitati fratilor, mami_n-d_06 e din Iasi??!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

dbunny - pai tu te plangi ca mananca bucati si eu ma plang ca nu mananca bucati ; vezi intra in pagini la hero, ordesa, nestle dodot si altele de copii inscrie.te si o sa primesti daca vrei o groaza de chestii, eu primesc mereu plicuri cu cereale, cu lapte, reduceri de 2 si 5 euro depinde

dianoncica - felicitari lui david pt maseluta, cred ca tre sa.l doara rau de tot saracutul :(

mirona - ce frumoasa e fetita, acum o vad pentru prima oara, are ochii un pic migdalati

http://community.webshots.com/user/dayannara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

sunt obosita si suparata.
am stat 2 ore jumate sa scriu un raspuns dintr-un capitol intreg aproape cat aveam restanta si dus este nu il mai gasesc neam pt ca mi s-a inchis explorerul.

de suparare nici nu mai stiu lucruri esentiale ce le-am scris. asta este. ma duc sa ma culc langa tati si Adina.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

shoshica una la mana matale de ce nu esti in listuta? a doua: nu cumva tu esti aceeasi sosica cu comentariul la filmuletul lui d pe youtube? ai? spune repede ca te am prins...

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

dbunny - da alea verzi de la telina frunzele si tulpina i le pun in legume, apropo eu nu gasesc marar aici :)

ktrinel - facem schimb patrunjel cu telina :)))

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica

shoshica una la mana matale de ce nu esti in listuta? a doua: nu cumva tu esti aceeasi sosica cu comentariul la filmuletul lui d pe youtube? ai? spune repede ca te am prins...

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

vreau si eu sa vad video cu grasunelu daca mai e :) da si mie link

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by dayanara

dbunny - da alea verzi de la telina frunzele si tulpina i le pun in legume, apropo eu nu gasesc marar aici :)

marar proaspat gasesti la El corte ingles scump ca frasu. intreaba de eneldo.Din cand in cand mai baga si la Carrefour, in standul de alaturilea legumelor proaspete(pe unde-i spanacu la punga, nu alea la manunchi. Sau la standul de comida international...am vazut zacusca de vinete, gris, malai, gogonele, sfecla rosie, ardei umpluti cu varza, etc.

dap, capat mostre de la Ordesa si Hero.(de pe vremea cand primeam revistele alea gratis) Am primit si un cos intreg de produse de la Hipp, fiindca m-am bagat la ei pe web si m-am inregistrat. Nu-i mai valabila oferta, acum trag la sorti un an de cresa gratis pt prunc...arunca o privire.

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

dayanara, gata, punem de-un telina&patrunjelul ltd, export-import!

io plecat in pauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Am descoperit jucaria perfecta! Caruciorul de papusi, plus papusa cuvenita.
Sta in fund si il impinge, il trage, il impinge, il trage. Il ridica si se uita la roti. Invarte rotile cu degetul. Cand termina cu caruciorul umreaza papusa. Si iar caruciorul...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by dianocica
nici prin cap nu mi trece sa dau o doza mai mare decat cea recomandata. chiar daca d e mai maricel. cred ca nu doar kg sunt importante.

Da-mi voie sa te contrazic din surse foarte autorizate: la varsta asta conteaza numarul de kilograme in primul rand, asa se face dozarea mai tuturor medicamentelor.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput