Nou stil de viatza (152)
Raspunsuri - Pagina 11
Delidana spune:
Gusta, mersi pentru ceai. Azi dimineata am baut unul de sunatoare, cica face bine la intestine...
Tzuni, tu ai ce ai cu daneza asta, daca era danez te mai intelegeam. 
Diana, ti-am admirat pozele, sinteti o familie frumoasa iar tu arati super! 
Mi-e friiiiig...![]()
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
gusta spune:
Hai Tzuni ca si la mine e super greu.
Numai pot nici eu de foame.Nu credeam ca o sa imi fie asa de greu dar nu ma dau batuta.Am zis ca de maine imi caut de treaba ca sa numai stau cu gandul la mancare.
Cum e Cornelia si Carmen?
Marilena si Mara Augusta
doroty spune:
Scuze ca nu am intrat pana acum!
Sotul e racit si ma acapareaza.
Incep de la 74 kg. Astept inca rusii.
Scuze dar nu v-am citit .Recuperez maine.
Meniu:
MD 2 mere, ofelie de paine de secara
Gust. o felie de paine de secara cu salata de vinete
Pranz; Soia cu spanac(fara ulei)
Seara: ridichi, salata verde, conopida cruda
Mult succes tuturor echipelor!
Cu frigul asta e cam greu sa slabim...
mephala30 spune:
nu mi-e foame, am schimbat si eu ceva in meniu: am copt turtitze din faina de secara. Am mancat cateva cu salata, sunt ft. satioase. 
Tzuni, daneza e crunta, nu stiu cate zile rezisti. Reorienteaza-te! 
Mik, ce meniu! 
mephala30 spune:
Mercedes, poate-ti faci putin timp sa-mi spui greutatea la inceput de concurs.
Tzuni, Gusta, mancati ceva usor: un iaurt mic, o felie de paine goala, ceva...ca sa nu cedati ispitelor mai tarziu sau dupa cateva zile.
Delidana spune:
Mi-a fost atit de frig incit m-am hotarit sa alerg pe afara ca sa ma incalzesc. Pina la urma e bun si frigul asta la ceva. ![]()
Asadar, conform pedometrului, am scapat de 122 calorii si am facut 4.516 pasi (2.25 km). Acum imi scirtiie toate suruburile de la picioare.
Am facut si niste exercitii de intindere, sper sa nu ma aleg cu vreo febra musculara...Au trecut 2 luni de cind n-am mai facut sport in mod regulat. 
Doroty, sanatate multa sotului si tie spor la slabit. 
Postez si eu meniul:
MD: ceai de sunatoare, 3 feliute de piine cu unt, miere si brinza nesarata.
Gustare: un sandvis mic cu putin cascaval si un snitel mititel de pui.
P(la ora 3): ciorba de fasole cu putina piine graham, 1 cartof copt la cuptor cu 1/2 piept pui, salata.
C: 1 fruct si restul inca nu stiu, ceva usor...
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
nastad spune:
Meniul de azi:
MD:cafea
P: 1 ou,2 iaurturi
C: nectarine+ mere
:
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
sigrid26 spune:

mai aveti loc pe aici pt o grasana neserioasa?
Va pup fetele, v am citit tot timpul si am fost alaturi de voi , azi parca mi a revenit ambitia si am zis ca daca ma primiti as intra si io in gasca de fete frumoase.
Carmen te pup si pup si baietzii frumosi , bem cafeaua de maine impreuna , ma fac fata serioasa .....promit
.
Dordia felicitari pentru sarcina si sa fie intr un ceas bun , io-s de acord cu ideea de a tine sub control kg , eu am inceput sarcina cu 70-75kg si am terminat la 105, si asta ca aveam pofte de juma de kil de biscuiti cu ciocolata seara .
Tzuni te felicit si pe tine pt decizia luata, esti o femeie puternica si iti urez noroc in demersul tau.
Nastad ce face putulica , Oana?
Delidana esti definitiv in Romania?iti urez bafta la facultate si sa fii o scolaritza exemplara.Si apropo de frig.......sa vezi aici frig
.Dimineatza erau 5 grade, am tremurat la varga , primul lucru mi am cumparat fular si l am pus la gat direct in magazin.
Deci meniul de azi si revin ,
D-cafea si mar
p-ciorba cu perisoare de curcan si struguri
S-salata varza morcov+varza +peste afumat+1 pahar vin
Gustare -ciocolata neagra,
va pup
Mamica de printesa
de 5 anisori
mephala30 spune:
Sigrid, oauuuuu! Bine-ai revenit! 
Sigur, te primim si-n concurs, doar sa spui in ce echipa doresti. Va fi o echipa de patru fete, dar ce conteaza... noi sa slabim!
Ce-ti face printzesa?
Am reusit trei serii de abdomene, plus 5 minute de 
edit: am corectat un cuvant, sunt distrata rau 
justasmallkiss spune:
Buna seara fetelor.In sfarsit am si eu net.A trebuit schimbat un cablu in casa si mergeeeee!!!
Am adormit pitica si ma pun pe facut chestionare nu inainte de a va scrie cateva randuri.![]()
Sunt o grasa,o umflata si o balena.Am 57 de kg...si cand ma gandesc ca ajunsesem la 53,5 de imi curgeau hainele de pe mine.Acum iar imi pocnesc pantalonii si imi ies randurile de sunci pe afara.
De azi cica sunt si eu la dieta.Sa vad cat ma tine,dar sper sa ma tina pt ca nu ma mai suport.
Azi am mancat dimineatza o banana.
La pranz mi-am facut o salata cu cartofi,morcovi,masline,ceapa rosie,castravete,ardei gras si condimente(fara ulei).Apoi am facut greseala sa merg pana la o colega de munca poloneza,care gateste dementzial si de fiecare data cand ma prinde ma indoapa si am mancat acolo ptina tocanitza de legume cu piept de pui si o piftea de cartofi.
Iar acum seara o salata mare de prune,smochine proaspete,nectarine si piersici si gataaaa.Acum beau apa.
Voi?Sper ca sunteti bine toate,va tzuc dulce,va doresc mult mult spor la slabit si ambitie sa nu va lasati pana nu scapati de kg dorite.
http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA