Gravidute si mamici de Constanta (5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Buna seara fetelor,
Sunt terminata dupa week endul asta la bucuresti,as vrea sa va raspund la toate dar sunt prea obosita , olas pe maiine.
Apropo de intilnire,si eu as veni dar vineri bona mea sta pana la 4,5 si pe urma ii am cei doi pe cap si nu pot veni cu ei ca ar insemna sa va stric si voua intilnirea si eu sa stau numai dupa ei , sa nu pot schimba o vorba.Eu as putea vineri la orice ora doriti intre 11 si 16,poate luam pranzul impreuna?

Ma duc sa ma culc, sper ca ma lasa sotul ca vad ca se tot invarta pe langa mine ,o avea alte ganduri.Va pup , pe maiine fetele mele dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Buna dimineata.Am si eu o intrebare,copii vostri dorm mult? ca Teodora doarme cu orele.Noi am mai crescut 2 cm si am mai luat in greutate 200 grame,asta e un semn ca laptele este bun, dar totusi parca prea doarme.
De cand am venit din spital am o fata iritata de nu stiu cu ce sa ma mai dau,cat am fost gravida nu am avut o buba pe fata, nimic trebuia sa am acum...
Noi de azi incepem sa cautam restaurant pt botez,dar nici nu stim cam unde am vrea.De cand am venit acasa o tinem numai in vizite.
Va pupam , o zi placuta!

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Buna dimineata.

Reintoarsa pe cimpul muncii. O cin draguta, o plimbareala la apus si o seara ... usor romantica. asa s-a incheiat aniversarea noastra.

Saptamina asta nu cred ca reusesc sa particip la o intilnire, am un program infernal. Dar in principiu va urmaresc... daca pot, apar.
O zi buna tuturor.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Pupicei si de la noi !

Suntem sanatosi ,voinici ,crestem mari si frumosi .
Am inceput sa scapam si de colicei ,ne-am facut cat de cat un program , ne plimbam mult pe afara ...si in mare suntem cumintei.

Joi vom pleka la munte ,sunt tare curioasa cum se va comporta !

Am o rugaminte ,cine stie o femeie pentru menaj ? Am nevoie de o femeie ptr curatenie ,calcat rufe ...si cam atat ,sa vina 1 sau de 2 ori /saptamana.Ma puteti ajuta cu ceva recomandari ?

Poate reUsim si noi sa venim la urmaroarea intalnire .

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Fetelor, stati ca m-am trezit si eu... despre ce intalnire, ce dvd-uri vorbiti?

Monica, mi-e greu cu drumurile la Bucuresti dar m-am bucurat ca am gasit un doctor atent. Si colac peste pupaza, acum citesc pe forum despre tot felul de experiente neplacute in ceea ce priveste nasterea la Elias: ba ca exista nu stiu ce microb in spital, ba ca dr. nu-ti face cezariana decat daca are acordul de la seful de sectie, ba ca sectia de nenato nu e bine echipata... Am inceput deja sa-mi fac griji. Nu sunt eu fan cezariana dar daca Doamne-fereste se impune, ce fac?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Yannia intotdeauna vor exista pareri pro si contra... Nu intra in panica. Important e sa ai tu o parere buna (in general bazata pe experienta, sau pe experienta cuiva de incredere) si sa ai incredere.
Intilneala vineri... zic fetele.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Yannia,
treaba cu dvd-urile este un mic trafic informatic, adica prima serie "Grey's anatomy" de care are Angi nevoie pentru a-si putea petrece in tihna concediul prenatal (sau macar o parte din el), deci pretext ideal pentru o intalnire mai extinsa, sa ne mai vedem si sa palavragim.

din pct. meu de vedere sunt sigur ocupata vineri 10-11 si 16-17, in rest imi fac eu programul, deci putem gasi intervale disponibile!

pupici,

Monica 27+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

madaluta, n-am ca sa fac, in continuare ne lupam amandoi ( care pe care) sa suga la sa. Am incercat sa ma mulg si i-am dat din biberon laptele meu dar nici asa n-a vrut. Ramane sa-i dau in continuare sa suga cand e aproape adormit. Asta e, nu renunt ca n-am motiv.
ioanap_76 imi pare tare rau de veste.
va pup, o zi execelenta.

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
botez
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">un dar divin de mai-iunie2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

yannia: cum sa fiu suparata pe tine? da ce mi-ai facut? doamne fereste..departe de mine asemenea ganduri...numai k probabil din cauza starii mele de rau am fost ceva mai expeditiva....si am dat doar raspunsuri strict la subiect....uite k sa vezi k n-am nimic.ma bucur enrm sa aflu k sunteti bine.doamne ajuta in continuare...parca ma vad pe mine la sarcina cu darius cand imi era frica sa spun cuiva k totul e bine k sa nu se intample ceva rau.ramasesem cu teama asta chiar si dupa ce l-am nascut....

jojo: noi am facut botezul la restaurant "Dacia Sud"in mamaia( intre Perla si Park) si am fost tare incantati. Au o sala de conferinte in care organizeaza si botezuri dar este de-o eleganta si-un rafinament deosebit. preturile nu sunt mari si te lasa sa ajustezi meniul cum vrei tu si sa aduci de acasa restul..
pe noi in februarie ne-a costat 65 ron un meniu.
Daca vrei poze sa imi trimiti adresa de mail pe pm dar cel mai bine e sa mergi la fata locului sa vezi, caci sala o gasesti amenajata tot timpul.

lulu: ma bucur k sunteti bine si mai ales k nu ne-ai uitat! imi pare rau k nu iti pot da nicio recomandare...dar si eu abia am gasit.....ii sunt recunoscatoare lui mav k prin intermediul ei am rezolvat-o..poate te vor ajuta si pe tine fetele...

Madalina 8+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna, fetele, si eu pe fuga, mai am azi si maine si pe urma GATA!

Moni, daca esti libera vineri la pranz, hai sa ne intalnim atunci, pentru Bisous sa poata veni si ea? Ce spuneti de ora 12? Eventual la Scoica? Sau propuneti voi alta locatie! Eu sunt de acord oriunde!

Pupici,
Angelique 28+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput