Gravidute si mamici de Constanta (5)
Raspunsuri - Pagina 4
creem spune:
Ina...eu cred ca te vei revansa cu varf si indesat la ce cadou ai tu in burtica!
Imi pare rau de greturi...stiu ca sunt rele, dar macar poate nu te tin toata ziua!
34+
ina78 spune:
Creem ai dreptate cu darul meu... dar as vrea si ceva... o surpriza. bebele nu mai e surpriza de .... citeva saptamini.
Greturile cred ca sint de la utrogestan si alimentatie en-gross. Dar sper sa ma linistesc intr-un viitor apropiata- la incheierea primului trimestru.
O idee ai pentru o surpriza placuta? Tu ce ai face?
eu - Ina
- puiutul meu
creem spune:
Ina..nu stiu ce sa iti spun, ca nu se potriveste...de ex. o supriza placuta pentru sotul meu ar fi o partida de
Iar cu greturile...tu nu iei utrogestanul intravaginal? Eu asa l-am luat, da oricum greturi si varsaturi am avut...fara numar dar acum au trecut .
34+
Yannia spune:
Madaluta, suntem bine, multumim de intrebare. Saptamana trecuta, la ultimul control, totul era bine, bebe in limite normale si foarte tonic. Nu vreau sa cobesc, sa atrag raul, dar mi-e frica sa gandesc pe termen lung. Daca ne ajuta Doamne-Doamne sa trecem cu bine trim I (atunci e hopul la noi), mi se ia un mare bolovan de pe suflet. Deja avem mai multe perechi de nasi, toti prietenii ne intreaba daca nu vrem sa ne boteze bebele...
La dr merg din nou la Bucuresti, pe 24 la dl.dr.POP si pe 26 la dr. ginecolog.( la ambii merg pentru morfologia de trim I).
Voi ce mai faceti? Am crezut ca esti suparici pe mine, voiam sa stiu cum te mai simti, dar daca nu ai raspuns, n-am insistat.
creem spune:
Yannia..ma bucur ca sunteti bine! Pana la urma tot cu dr. de la bucuresti ai ramas, sau mai mergi si in cta?...cate sapt o sa ai cand mergi la morfofetala de trim I?
Pupici si sarcina usoara in continuare!
34+
Yannia spune:
Pana acum am mers numai la Bucuresti, cate un drum pe saptamana. M-am gandit ca trebuie sa-mi gasesc si aici un dr, in caz de vreo urgenta. Si totusi, chiar daca aveam nevoie de vreo urgenta, doctorii au program bine-stabilit la cabinet si m-ar fi primit numai in zilele de consultatii. Asa, dr la care merg, mi-a raspuns la orice ora si ma putea primi in orice zi fiindca, colaboreaza cu 3 clinici private si cu Sp. Elias. Deci, oriunde, oricand, putea fi usor de gasit. Ma urc in masina si in 2 ore sunt la Bucuresti.
La morfologie voi avea 12 saptamani implinite.
Mokika spune:
Dragele mele, lapticul a revenit de ieri. Nu pot sa va spun cat m-am chinuit cu bb ca il puneam la san si el plangea ca nu-i venea lapticul. I-am facut lapte praf pana la urma de vineri seara ca nu puteam sa-l las flamand. Bine ca a trecut!
Madaluta - mersi pentru informatie, voi cauta ceaiul de care mi-ai scris. Sa-l am in casa pentru orice eventualitate.
Ioana - imi pare rau ca trebuie sa treci prin atatea probleme. Daca imi permiti, un mic sfat: lasa sa treaca o perioada sa-ti refaci echilibrul psihic.
Ce ma enerveaza net-ul asta, ma chinui de o jumatate de ora sa trimit mesajul si mi se blocheaza!
Mokika - mama Crinei (11 ani) si a lui Theodor (1 luna si 1 saptamana)
www.flickr.com/photos/12207142@N08/" target="_blank"> poze cu bebe si cu noi 3
docdecap spune:
Mokikka, e bine ca ai din nou laptic!!
Ioana, imi pare rau pentru tine, acorda-ti un timp sa-ti revii si apoi loveste cu optimismul in viata, e arma cea mai buna!
Yannia, dar nu ti-e totusi greu cu un drum pe sapt la bucuresti? poate incerci un medic aici, ti-ar fi mai la indemana pentru controalele de rutina, mai mult de 2 ore nu astepti chiar daca nu ai programare. Ma gandesc si eu, tu stii cum ai mai mare incredere.
Ina, stiu ca cadoul tau din burtica nu mai e surpriza, dar e frumos tare si tati sigur il apreciaza!! poate un masaj mai pe seara, un pic de rasfat, barbatul meu e inmuiat de tot la atentii tactile din partea mea (ca o fi masaj pe spate, talpi, palme, pielea capului, tample, orice e bun!!)
Madaluta, eu ma folosesc de pretextul dvd-urilor ca sa fac o intalnire mai mare, iti dai seama ca traficul cu Angi se intampla in 30 secunde, restul timpului e ca sa stam de vorba!! Eu tare mult as vrea sa va cunosc pe mai multe!!!
reinnoiesc invitatia, daca exista doritoare/doritori!!
si o seara frumoasa,
Monica 27+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
AngeliquedeS spune:
Buna seara, am venit si eu la voi!
Moni, am o rugaminte, sa ramana intalnirea pt vineri, loa orice ora vrei, pt ca joi am gasit in sfarsit femeie pt curatenie si la ora 13 imi vine acasa. Am avut atata ghinion la femei pt curatenie, gaseam si pe urma ramaneam fara: una a plecat in strainatate, una s-a mutat la Valu, alta era neserioasa si o alta... a murit, Dumnezeu s-o ierte. Acum parca parca ma astept sa imi traga tzeapa si asta!
Fetelor, chiar nu mai vreti nici una sa veniti la intalnire? Ne lasati numai pe noi sa ne facem de cap?
Maine merg la medicul de familie sa imi dea concediul prenatal, mai am doua zile si de joi... gata.
Ioana, abia acum am citit de tine Cuvintele sunt de prisos...
Pupici,
Angelique 28+ bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
docdecap spune:
Angi, evident o putem lasa pe vineri, eu maine imi fac programul si pentru vineri si o sa fiu mai sigura cu orele, cand si cum. termin sigur la 17.00, pana atunci nu sunt sigura d eprogram, trebuie sa mai am o intalnire, dar inca n-am batut-o in cuie, astept sa vad ce zic celelate fete, mamici sau nu.
si felicitari pentru concediul ce va sa vie, sa iti priasca!!
Monica 27+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'