Gravidute si mamici de Constanta (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

mav:da esti ocupata, nu gluma....baietii tai ce zic de prgramul tau infernal? nu comenteaza? nu vor mai multa atentie?
cat despre sinechie , nu stiu ce sa zic...eu stiam k se vede mai bine histeroscopic, dar mai cunosc pe cineva care merge la bucuresti si in urma unei echografii i-a zis de sinechie. de fapt ea avea sept uterin si pt asta a facut histero, dar odata cu rezecarea septului a rezolvat si sinechia.Poate k exista o cale mai simpla de a vedea si a rezolva, ce sa zic...totusi cat vrei sa mai amani? stii k ce poti face azi nu lasa pe maine...

Madalina 9+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Darius la 9-10 luni

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

salut!!
am intrat si eu pe link-ul dat de madaluta, si nu era mamacita o fi fost alta mamica Balcan, intr-adevar, baietelul era mai mare, si ea nu era blonda...

madaluta, ma bucur sa aud ca esti mai bine, macar poti manca... Si eu in primul trimestru mancam mai degraba mancarica decat uscaturi (gustari). Numai bine, din ce in ce mai bine!

mav, ma bucur ca, desi esti ocupata, mai gasesti timp de o vorba buna si aici.. Ce zici, mai fac o programare la dr. pentru morfo trim 3 si ti-o cedez?? Asa poate o sa-ti fie mai usor sa iei hotararea sa ajungi la medic.

eu, desi am avut incidente nasoale cu caldura, tot mi-e dor de vara deja, abia astept sa fie caldut macar, au zis ca se mai indreapta sapt. asta. Am fost cica la storsul strugurilor pentru vin, m-am invartit 15 minute pe loc pana am inghetat si am dat bir cu fugitii, acuma stau bine pe canapea la caldurica. unele dintre avantajele sarcinii...

va pupic,

Monica 28+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Pe ce site pot da si eu un anunt pt constanta? stie careva?

Madalina 9+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Darius la 9-10 luni

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Salut fetelor,
am cam disparut de pe forum in ultima vreme, dar nu mai stiu ce sa fac, am un program extrem de incarcat si de-abia mai reusesc sa intru pe net. Abia am apucat sa citesc putin din urma.

Felicitari Miha pentru fetita, este o scumpa. M-a impresionat povestea ta...

Din pacate eu nu am vesti prea bune. Am fost ieri dupa amiaza la ginecolog si i-am spus ca am avut dureri de burta, m-a consultat si se pare ca mi s-a deschis colul uterin la exterior (la interior este inca inchis) si acum trebuie sa stau f.f.f. linistita, sa nu fac nici un fel de efort. Tot ieri dimineata am fost si la eco morfologica la dr. Ciufu si mi-am vazut baietelul, este sanatos si are aproape 500g. De cand am aflat faza cu colul imi vine sa plang in continuu cand ma gandesc ca ar putea sa pateasca ceva. E adevarat ca m-am agitat in ultima perioada f. tare, am si carat sacosi grele, am carat si ghiozdanul lui Andrei (mama ce ghiozdan greu are in clasa I ), m-am obosit si cu treaba prin casa, ce mai, n-am fost cuminte deloc.
Acum trebuie sa nu mai fac nici un efort, ca sa nu se deschida colul si mai tare (ca de inchis la loc nu mai are cum sa se inchida).

Va pup,

Tina 22+ cu si mami de Andrei (6 ani si 9 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Buna fetele!.Nu mai sunt la curent cu ce se mai intampla cu voi!Eu am fost tare necajita si inca mai sunt un pic...aproape o saptamana am fost cu Ana internata din cauza unui gat foarte infectat de care nu am stiut pentru ca ea manca tot timpul si e drept ca mai facea unoeri f putina temperatura dar am zis ca o fi de la dinti pana cand intr-o noapte mi s-a parut cam fierbinte si apatica...i-am luat temperatura si avea 39 cu 6 si mi-a facut si un scaun mai diareic cu sange ceea ce m-a speriat f tare si am fugit cu ea direct la uregnta unde m-au si internat.Din spital nu va mai povestesc ca ma apuca plansul iar cand ma gandesc cum urla cand i-a pus branula si cautari un gat si raze la plamani etc etc....
Ca sa nu mai spun de atitudinea asistentelor care se credeau mai mari decat doctorii pana cand m-am certat cu ele rau de tot de le-au sarit fulgii si ma stia toata sectia...de la liftiera pana la medic insa se pare ca mi-a prins bine.
In fine am avut norocul de o doctorita f draguta(SIROMASCENCO) care ne-a tratat f. frumos si ne-a lasat toata saptamana singure in salon cu 4 paturi.Cand am intrebat-o de ce nu mai aduce pe cineva mia spus:Sa nu crezi ca nu am vazut ca este un copil f bine ingrijit si curat!cum era sa iti aduc aici pe altcineva cu o boala mult mai grava si sa o imbolnavesc pe ea si mai tare!'' Contesina o alinta pe Ana.in fine a trecut acum suntem bine papam in continuare mucilagiu de orez cu lape fara lactoza..scaunele deja i s-au normalizat, multumesc lui Dumnezeu suntem pe drumul cel bun!!!!Tusea i se rupe si ii curg mucii, muci pe care ii mai extrag eu cu batista bebelusului.
Azi sunt in trecere pe la mine pe acasa ca sa ii fac sotului o mancare dar ma intorc la mama unde e si fata si o sa mai stau acolo pana o pun pe picioare un pic mai bine ca in caz de ceva Doamne fereste sunt mai aproape de Spital.
Si cand ma gandesc ca in noaptea cand am internat-o eram pregatite sa ne intoarcem acasa...ironia sortii!!
Miha o sa trec eu odata sa va vad ,,,sper sa ma intelegi !
m-am cam intins....
Va pupic pe toate , aveti grija de voi si viitoare mamici de puiuti din burtici!
Aveti grija cu bebelusii ca taote aceste infectii cica se fac de la atingerile pe care unii oamneni nu se pot abtine sa le faca pe manute sau pe obrajori...rezumati-va la cei ai casei!

Varsta Ana-Maria
http://b1.lilypie.com/uFCEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Buna seara,sunt Mihaela noua pe forum si as vrea sa fac o scurta prezentare.Am 37 de ani, o fetita de 13 ani si sunt insarcinata in 19 sapt.cu cel de-al doilea copil ce va fi baietel.

Jojo m-a impresionat mult povestirea ta si m-a intors in timp in urma cu 13 ani cand am nascut mult dorita fetita.Si acum vad fetisoara mica si dulce a copilului dar si a sotului caruia i se citea fericirea pe chip.Sa fiti sanatoase va doresc caci frumoase am vazut ca sunteti.

Doresc sanatate tuturor mamicilor si gravidutelor iar la sa mergem doar preventiv sa nu avem alte probleme.Cu drag,Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Tinna, stai cumintica, cat de cumintica poti tu, ca sa fie bebe bine si sa stea cat trebuie la caldurica si apica!!
Si eu ma gandeam, la ce carti au saracii copii, fac spondoliza sau cifoza numai de la mersul pana la scoala!!

Florin-a, multa sanatate tie si micutei!! e bine ca ati iesit cu bine, am retinut, ferim copii de bagaciosi (eu oricum cred ca o sa fiu cam leoaica...) E bine ca ati dat de o doctorita buna, care a avut grija de voi mai mult decat un tratament adecvat! -i-am retinut si ei numele

maia37, bine ai venit, sarcina usoara in continuare, cred ca din gasca noastra ai fetita cea mai mare!!

Fetele, ce liniste in rest, cum mai stam cu moralul??
si ne intalnim si saptamana asta??

Monica 28+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Buna seara fetele,
Sunt suparata ca am 2 mucosi acasa , Cristina a inceput de azi sa faca febra.E sezonul racelilor dar tare e greu cand amandoi nu dorm naoptea din cauza nasului infundat , la fiecare jumate de ora se trezezte unul dintre ei ba se sufla nasul , ba se tuseasca , ba se bea apa ca are gatul uscat ...Sunt franta
In rest sambata face Victor un an si ar trebui sa ma gandesc la un meniu pentru prietenii care ne vin de la bucuresti dar sunt in pana de idei.Maiine ma duc sa ii comand tortul,apropo in afara de silvian imi recomanda cineva vreo cofetarie buna.
Doamne cum doar cand ne uitam in urma ne dam seama cum trece timpul , parca ier ma pregatam de intalnirea cu baiatul meu si acum am in golan care misuna prin toata casa
Florina, imi pare rau pentru voi ca a trebuit sa treceti prin asa ceva,nimic nu e mai rau decat sa iti fie copilul bolnav,o stiu din experienta.Despre spital totul imi suna atat de cunoscut incat nu are rost sa comentam,bine ca maria se reface.Pupici tie si printesei tale
Tinna,nu te speria din cauza colului,stresul tau nu ajuta la nimic.Eu am stat jumate de sarcina stresata din cauza colului scurtat si a fost bine pana la urma dar de acum ai grija la efort cum a spus medicul,lasa i pe cei dragi sa te alinte si sa te rasfate.
Madaluta, ce bine ca poti sa mananci de toate,lasa ca de acum ar trebui sa dispara greturiile ,nu asa a fost si la prima sarcina?
Tot astept sa ne cunoastem ,dar daca te simti relativ mai bine poate la urmatoarea intilnire.
Maia , bun venit in grupul nostru , sper sa te simti bine intre noi.
Docdecap,ce imi place de tine cit de plina de viata esti ,te iau drept model pentru revenirea mea la cum eram inaintea copiilor.Cred ca saptamana asta spun pas pentru intilnire ca am copii bolnavi si trebuie sa pregatesc ziua lui Victor dar raman datoare saptamana viitoare sigur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Bisous, o cofetarie buna mai ales pt tortuei este A la fracaise, cel mai usor o gasesti on Carrefour, chiar in centru si sunt suuuper bune si prajiturile si torturile de acolo.

Maia, bine ai venit printre noi, scrie repede primele 10 mesaje ca sa scapi de moderare, intre timp am sa te trec pe listuta la mamici si gravidute

Eu nu ma simt bine, ma apasa bebe tare, e chiar sus de tot, intre sani, nu pot respira si nu pot manca, hai, mancatul ca mancatul dar faptul ca nu pot respira ma sperie tare ca nu mai stiu daca e de la bebe sau de la astm. dar dupa cum se vede e de la bebe sigur. Puitzul meu drag, ce mult il iubesc, pe 23 merg la eco si abia astept sa vad ce face si cat cantareste. Maine implinim 30 de saptamani.

Pupici,
Angelique 29+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

va pup dragele mele,n-am mai apucat sa intru in ultimul timp,cu programul asta incarcat...
Vad ca ati vorbit de pasiuni pentru PRISON BREAK......am fost plecata 2 zile la Timiosara in interes de servici,si cand m-am intors,sotul imi zice:am luat ceva fain de pe net,sa ne uitam...si cand colo..PRISON BREAK era...s-ar putea sa se mai adauge un fan pe lista...momentan a luat seria 1 si 2,nu stiu daca complet dar macar stiu unde sa intreb in caz de nevoie
Mai departe,sa va zic....am facut un drum CONSTANTA_TIMISORA dus-intors cu masina,am zis ca innebunesc pe scaun,de zdruncinaturi...il simteam pe bebe atat de jos,de parca vroia sa iasa....ooo...doamne,ce m-am speriat.
voi ce mai faceti?sper din suflet ca sunteti bine,si sa aveti grija cu frigul care a venit,sa nu raciti,ca numai de asta nu avem noi nevoie acuma...va pup,sper sa pot intra maine de la servici,sa mai vorbim..
Acum ma duc la somnic,ca si-asa sunt rupta de oboseala,si tre sa mai stau si intinsa,sa-si revina bebe

Adriana S.

-23sapt- BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1463655291/in/photostream/" target="_blank">burtica de 22 saptamani
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput