Mamici de noiembrie- decembrie ( 91 )

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creem spune:

MAi Roxana...da nu te poti tu abtine deloc! Cred ca are de lucru mult cu tine sotul! Diseara parca vad ca nu te poti abtine de la in lejeria cea noua!

Eu mi-am facut un sumar de urina si binenteles ca iar au aparut leucocite...nu pot sa scap de ele si pace!
V-am intrebat si eu ceva ieri...dar nu prea m-ati bagat in seama, ce intepaturi la fofo...sunt singura care are? Aseara am luat un nospa ca am avut si contractii si mi-au mai trecut, dar mi-e teama sa nu inceapa iar

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

creem, nu stiu. mai am si eu, dar nu asa puternice!

Roxana, dar de ce crezi ca-i prea mare bb? hai, ai rezistat atat, mai rezisti tu inca vreo 2-3 saptamani!

Adina 28+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna mamici!pentru bebici!
Creem nu esti singura. Si eu am intepaturi, noroc ca sunt destul de rare. Nu vreau sa deschid lista de vaitaturi dar noaptea ma dor niste ligamente pe langa fofo de abia ma intorc pe cealalta parte, mi se infunda nasul, de respir numai pe gura, sforai de ma trezesc eu de sforaiala. Aaaaa, si eu nu stiu cum de mergeti voi cu kilometrii ca eu dupa 200-300 m, trebuie sa ma asez ca mi se intareste burtica sau ma inteapa, sau se agita bb. Mai am de vaitat, dar incerc sa-mi pastrez putin din demnitate
Nu stiu ce sa zic despre aparatorile alea de pat....Am inteles ca in afara nu se prea folosesc, ca se supraincalzeste patutul, aerul nu mai circula, si cica, supraincalzirea ar fi una din cauzele mortii subite le sugar. Pe de alta parte, patutul meu are 3 laturi pline si una cu bare (care se si lasa in jos), si parca nu as lasa lemnul ala asa gol.......
Pe jos noi avem parchet, si cate o bucatica de covr, mai mult de fantezie. Asa e mai usor de intretinut. Cand o sa creasca bebe o sa luam un covor mai mare, dar mai este pana atunci.

adra_bell 33+ si Eva-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

CREEM...nu ar strica niste ..ca de vreo 2 luni tot suntem cuminti si nici asa fara contractii si pregatiri ale uterului nu este prea bine..dar aici ar trebui sa fac eu teoria chibritului cu sotul..nu cred ca am vreo sansa sa-l conving.
ADINA...pei nu stiu..asa il simt eu ..plus ca se chinuie sa-si miste piciorutzele si manutzele si nu poate..imi e asa o mila de el...si toata lumea se mira de burtica mea..inclusiv dr la ultima ecografie ..a ramas tablou cand ecograful i-a aratat 2.900 din masuratori pt ca burtica mea este enorma din pct lor de vedere...bine si pe urma mi-a spus ca ecograful are eroare de plus minus 500 grame...asa ca daca atunci au gresit ...si avea peste 3 kg,..inca doua sapt de atunci ..nici nu vreau sa ma gandesc...plus ca eu am avut 3.500 si sotul 4 asa ca nu ma astept sa fie pitic...

ROXANA 37+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 20 ZILE !! pana vine pe lume ursuletul si 16 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

CREEM nu toate intepaturile in "pasa" sunt contractii si eu am avut multe pana s-a obisnuit pasa si colul cu loviturile lui bebe si acum nu ma mai deranjeaza..eu simt ca si cand bebe ar avea gherute si zgarma in pasa..sa caute iesirea

ROXANA 37+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 20 ZILE !! pana vine pe lume ursuletul si 16 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Pai Roxana, cand ai zis ca-ti legi sotul de pat? N-am uitat!

Si cu greutatea, mie mi se pare normal. Dar depinde, 3,5 kg e greutatea medie, 4 kg tot nu ma sperie. Asta nu-i greutate de cezariana.
Jasmina a avut la nastere 3,8 kg si 51 cm si nu era considerata mare. Eu am avut 4 kg aproape la nastere...

Acum om vedea cum iese al doilea. Parca vad ca de frica mea ca s-ar putea sa fie cam marisor va fi mai mic decat Jasmina

Prietena mea a avut a amandoua sarcinile burti enorme (crede-ma, a ta arata micuta pe langa a ei), iar copii au avut la nastere primul ca. 3.350g si al doilea 3.600g parca, deci exact media. Eu la prima sarcina am avut o burtica relativ mica, toti se mirau cand am ajuns la termen (poate gasesc o poza sa va arat). Si uite ca Jasmina a avut totusi 3.800g. Deci nu arata marimea burticii neaparat marimea copilului... Eu iti tin pumnii sa mai strea BB George inca vreo 2 saptamani in burtica, asa e cel mai bine pentru el! Si tie iti tin pumnii sa rezisti, dar mai lasa si tu caratul!

Si daca tot vorbiti de prestat (de fapt in cap. anterioare), noi am redevenit activi (ca un timp era teroare, nu mai mult de o data pe saptamana), acum am trecut la min. 2/saptamana, insa in medie cam 3/sapt.

Adina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by Roxxy80

Am vrut sa spun 2.8 cm. Daca era de 1.8 nici nu mai intrebam.

Roxxy 31+Rares Matei
_
AMR 7SAPTAMANI

Este bine....mai da si la altii care nu mai au deloc

anca 35+

Maria
poze

AMR MAXIM 5 SAPTAMANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Rox bine iti face ,sa te lege frate de pat sa vezi si tu cum este,,,si zici ca era bun tortul ala
Creem si eu am intepaturi in pasa,dar macar atat daca altceva nu
Adina de trei ori pe saptamana???????????Doamne ce noroc au uniiiiiii.........

anca 35+

Maria
poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancadragoman

Adina de trei ori pe saptamana???????????Doamne ce noroc au uniiiiiii.........

anca 35+

Maria
poze

Ancuta, profit si eu, ca dupa nastere stiu ca nu prea am avut chef. Intai am simtit ruptura mult timp, nu ma simteam asa cu pofta. Am reinceput totusi destul de repede viata sexuala, insa mai mult de frica (cam dupa motto: dupa ce cazi de pe cal sa te urci cat mai repede cu putinta, ca de altfel numai maresti frica si mai rua merge - scuzati comparatia). Si intr-un fel mi-a parut rau, ca am facut-o sa fie facut. De data asta imi voi acorda tot timpul posibil, pana voi fi eu pregatita...
Si astea 3 ori sunt aucm, ca am zis ca am avut si perioade mai cu seceta.

Adina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Bai ma enervati cu , eu ca si pussi pauza de la inceput .
Astept 2008

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput