Mamici de noiembrie- decembrie ( 91 )
Raspunsuri - Pagina 5
ancadragoman spune:
Fetelor eu plec la pensat si revin cam intr-o ora.
anca 35+
Maria
poze
AMR MAXIM 5 SAPTAMANI!!!!!!!!!
adinag spune:
Buna dimineata,
ce fac fetele?
Ramo, daca nasti pana atunci, eu zic sa-ti traiasca si nu mai ai nevoie de monitorizare! Sau ar fi asa tragic? Si asta cu nasterea nu se stie niciodata, poti sa treci si peste DNP. Dureri ca la menstruatie am avut si eu, dr. a zzis ca e normal. Daca sunt din alea care deschid/scurteaza colul, la mine n-ar fi ok. Insa la tine ar fi deja normal. Fetelor, bucurat-va pentru toate exercitiile si treaba pe care o face uterul inainte de nastere, ca de altfel o veti face toata treaba abia in timpul travaliului.
Stefi, ma bucur sa te vad optimista! A propos de pisica, pe a noastra n-o mai sufar de cand sunt insarcinata. Pur si implu ma enerveaza la culme!
Lala, Pussi sanatate, aveti grija de voi! Eu nu-s racita, dar fii-mea, insa e deja mai bine. Noaptea asta a si dormit mai bine!
Ana, imi dau seama ca ai emotii si bucurii mari! Va doresc un timp placut si intra si tu macar sa stim ca esti bine, chiar daca nu ne citesti. Ca uite ce griji ne facem de Cami!
Erika, spor la aranjat lucruri!
BB, si ce scuza-i asta? Pai iti iei tastatura langa tine si scrii din pat!
Azi vreau sa ies cu o prietena undeva, dar inca n-am idee unde. Mai vedem!
BB al meu e culmea, sta numai pe partea dreapta a burticii, si ma si doare de multe ori. Jasmina se aranja mai bine in toata burtica, nici n-o simteam...
Revin si va pup
Adina 28+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Roxxy80 spune:
Neata, fetelor. Noi am lenevit mai mult prin pat azi. M-am hotarat sa-mi petrec mai mult timp in patut dat fiind colul meu scurt. Sper ca dr meu ginecolog sa nu ma oblige luni sa stau numai in pat. Nu stiu cum as suporta. Sunt f activa de felul meu. Oare este ingrijorator un col de 1.8 cm?
Diseara plec la Pitesti la socri si nu ne vom mai auzi pana luni (nu ca ar interesa pe cineva de mine). O sa incerc sa ma odihnesc cat pot de mult. Sper sa cumparam si noi carutul weekend-ul asta. Am vazut un carut f frumos acum o luna cand am fost la Pitesti. Sper sa-l mai gasim pt ca atunci nu aveam bani suficienti la noi.
Roxxy 31+Rares Matei
_
AMR 7SAPTAMANI
Roxxy80 spune:
Am vrut sa spun 2.8 cm. Daca era de 1.8 nici nu mai intrebam.
Roxxy 31+Rares Matei
_
AMR 7SAPTAMANI
RGE spune:
NEATA ...SA FIE CU NOROC NOUL CAPITOL!!! SA VENIM NUMAI CU VESTI BUNE!!
...Doamne lipseste omu cateva ore voi mai terminati un capitol...
..noi suntem bine ..de abia ne-am trezit ..ca ieri am bantuit toata ziua..manechiura, pedichiura, pensat, coafat...dupa coafat m-a apucat plimbatul pe Calea Victoriei ..bineanteles ca nu am rezistat am intrat la Z am mai luat una alta..nu ca nu aveam dar ...nu m-am putut abtine..apoi am intrat intr-un magazin italian cu lenjerii de pat si capoade de baie, m-am imbolnavit si am zis ca ori o fac lata si divorteaza sotul ori nu..asa ca am luat o lenjerie superba pt patul nostru lucrata manual(300 euro) dar belea..de abia astept diseara sa facem nani in ea ..si sotului i-am luat un halat de baie foarte pufos ...si am plecat in cautarea unui taxi..ca nu mi-a dat voie al meu sa mai merg cu masina..asa si bineanteles ca nu am gasit taxi, pungile ma rupeau la maini, toata lumea se mira de burtica mea, intr-un final am ajuns la sot la serviciu ..macar sa las pungile la el in masina..bineanteles ca au urmat 3 ore de teoria chibritului ca el de abia tinea pungile mele si cum de le-am carat eu atata drum si am mai si mers..bla, bla, bla,,,trebuia sa-l las sa-si faca meseria..ca apoi sa-i spun de lenjerie....pana la urma mi-a spus ca lasa toata treaba si vine si el dar sa-l astept 20 min..ok...bineanteles ca nu am putut sta in masina ca aveam viermisori mi ser facuse sete, foame asa ca am intrat intr-o cofetarie, am baut un suc si am mancat 3 felii de tort cu mere...belea, apropo pt cine stie sa faca..si am iesit in parc sa ma plimb ..m-a sunat sotul crizat ca nu eram in masina ..a zis ca ma leaga astazi(s-o creada el)....si l-am scos pe tati in oras la restaurant ca sa uite de suparare..
...hai ca m-am lungit rau dar aveam chef de vo0rba cu voi..mi-ati lipsit ieri mult..acum mi-am facut un castron mare cu cartofi prajiti si ma bag la citit din urma...si il astept pe fratele meu sa vina ca l-a apucat dragostea de sor'sa si mi-a facut clatite
ROXANA 37+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 20 ZILE !! pana vine pe lume ursuletul si 16 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
RAMONELLA spune:
Adina nu-i nici un bai,daca nu mai prind monitorizarea.Cred ca a vazut doctorita ca e bine acum,si doar atunci ar fii cazul sa mai merg.De fapt toata monitorizarea asta se face sa sa se vada cat de bine e oxigenat copilul.Asa mi-a zis.Si dupa aceea se face ecograf,in care nu se mai fac masuratori,doar se verifica pozitia,placenta,lichidul.Si daca copilul sta ghemuit inseamna ca e oxigenat bine,si daca sta intins,nu e.
Plec,mai intru de acasa.Ma duc in oras.
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel35+ Beatrice Alessia
AMR 5 saptamani
RGE spune:
..fetelor v-am trimis o poza cu burtihanul meu
...eu nu prea il mai simt pe bebe ca inainte ...nu poate sa se mai miste...
AMR maxim 20 ZILE !! pana vine pe lume ursuletul si 16 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!!
mihuta spune:
Pai nu mai are loc saracutul, unde sa mai miste ?
Eu sunt la capitolul spalat calcat lenjerii de patut si hainute, mi-e asa de drag (pe bune), parca m-as juca cu papusile...
33s + Sophia
RGE spune:
...bine ca a trecut repede si saptamana asta ...si luni la doctor..de abia astept..daca o sa considere ca este prea mare pt nastere naturala si trebuie cezariana saptamana viitoare cel mai tarziu cealalta o sa-l tin pe bebe in brate