Mamici de septembrie-octombrie 2007 (92)
Raspunsuri - Pagina 4
slippers76 spune:
Valentina, intra pe site la Sensiblu, ca au stocurile actualizate, pentru fiecare magazin. Imposibil sa nu fie vreunul in cate Sensiblu sunt in Bucuresti. Eu tin minte de la Miruna, ca nu prea tineau vaccinuri in farmacii, pentru ca sunt scumpe si perisabile. Dar adunceau pe comanda.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad
Annisia spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Annisia, multumesc de intentia buna cu biserica. Ideea e ca Ghencea e la capatul opus fata de casa mea, as fi vrut ceva sa fie macar aproape de restaurant care e in Cotroceni, daca nu undeva in drumul meu. Cu toalele te inteleg, ca nici eu nu imi iau decat atunci. Eram curioasa cam ce gen vrei, insa eu nu vreau de ocazie. Cum naiba, ca restaurantul e la 2, doar nu apar cu toale de nasa care cununa. Cum ai ghicit ca la Alex am avut toale tip office? Indeed, asa a fost. Cam asa voiam si acum...ochisem o rochie in vitrina la Dika.
Mai este o biserica militara la Academia Militara (Universitatea Nationala de Aparare)... Mie imi place foarte mult si biserica aia de la Eroii Sanitari. Nu stiu cum se numeste, dar e foarte mare si frumoasa.
La botez la Alex ai fost imbracata cu un sarafan si sacou tot de la Dika. Asta nu e stil office? Ai dreptate, la ora 2 nu poti decat o toala din gama asta... Eu am biseica la 18 si apoi direct la restaurant...
Bebe Yannis creste mare
Pozne
slippers76 spune:
La capitolul supozitoare si termometre in fund, subscriu la ce a scris Sabina. Daca sunt alaptati la san, cazurile de constipatie adevarata sunt foarte rare. Iar termometrul si supozitoarele creeaza dependenta si o sa aveti probleme cu iesitul pe termen lung.
Ramonarosca, e bine sa curga din amandoi. Inseamna ca ai canalele bine desfundate si totul functioneaza brici!
La noi e asa cald, ca azi a facut bebe Vlad plaja:
http://family.webshots.com/photo/2330572360100768954XDCMAp
Miruna
Vlad
valentina_22 spune:
quote:
Originally posted by slippers76
Valentina, intra pe site la Sensiblu, ca au stocurile actualizate, pentru fiecare magazin. Imposibil sa nu fie vreunul in cate Sensiblu sunt in Bucuresti. Eu tin minte de la Miruna, ca nu prea tineau vaccinuri in farmacii, pentru ca sunt scumpe si perisabile. Dar adunceau pe comanda.
Miruna
Vlad
Chiar la ei am fost prima data, am mai mare incredere in ei dar nici aici nu am avut noroc. Dadusera chiar ieri ultimile doze si acum asteapta si ei...
38 s +
si Alexandra-Nicloleta (27.02.2004)
kriss79 spune:
Carmenita, mami25_7 Felicitari pentru bebei! Recuperare usoara si mult laptic!
Alehiam, ce dulce e baietelul tau!
Ieri ne-a cam durut burtica si cred ca am incercat si cateva contractii (am condus mult dintr-un capat in celalalt al orasului..gropi, denivelari samd) si am cam intrat in panica ca nu aveam facut nici bagaj si nici nimic spalat pt. BB..asa ca azi am fost harnicuta..
Dupa amiaza mergem din nou la doctor..revenim cu noutati mai pe seara!
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina 37+ cu Alessia Stefana
luy spune:
Buna si de la noi ! Suntem la ora de tzitzi, asa ca pot sa scriu si eu cateva randuri, ca in sfarsit am terminat de citit ce ati scris de aseara ( bine, de citit am citit in 2 reprize )
Am avut iar sesiune de admirat bebei, Mirunica de prisi, Erikuta de devylla si Robert de alehiam.... Sunt niste dulci cu totii, fiecare are ceva deosebit si stau si ma minunez cum frumusetea are atatea forme...
Aha, ca tot veni vorba de frumusete, de mult voiam sa scriu ceva : auzi, Piciuliko, tu existi cu adevarat ? Ca pozele tale sunt asa frumoase ca parca nici nu-mi vine sa cred ca nu-s reclame la cine stie ce produse de mamici Are Michael un ambalaj... moaaaaaaama !!!
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze
Sabina spune:
Alehiam, mi se scurg ochii dupa bebelusul tau!!!! e absolut extraordinar de frumos, sa-ti traiasca!!
bebe al meu mi-a facut o figura azi noapteeeeeeeeee...
era treaz de la 18-30, si pana la 23 nu a fost chip sa doarma.cand sa atipeasca, kk.Dupa aial-am tinut de vorba ca sa facem baita la 20.30 si sa dormim...insa nu adormea deloc! sanii mei ferfenita, of course, mai ales ca eu nu am asa de mult lapte ca la Sofia, rar imi curge din san fara sa alaptez.
asa ca p[e la ora 22.30 bebe urla RAU de tot. L-am luat in brate, a adormit in 2 secunde! dupa 2 min s-a trezut, a supt, l-am pus in patut....a inceput un mic scandal, l-am lasat ca sa mananc(nu mancasem nimic de la ora 14, si muream efectiv de foame)si iar a urlat de parca il ardeai cu fieru rosu.
L-am luat in brate, instant (!!!) a fost adormit.
si uite asa m-a pacalit bb gheporghe si a dormit la mine in brate pana la ora 5 dimineata....
si acuma ceva mai naspa. Mi s-a desfacut un colt de operatie
am dat acuma cu betadina si nu mai supureaza nimica(curgea putintekl sange, s-a desfacut un colt de 5 mm)
ce sa fac? nu prea am cum sa ajung la dr:(((
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Annisia spune:
Sabina balerina, eu zic sa astepti pana ti se desface toata operatia. Ca asa doar 5 mm nu ai ce sa patesti...
Bebe Yannis creste mare
Pozne
isabeluta spune:
Alinush_25 s-ar putea sa raspund cam tarziu, dar totusi... vaccinul anti-hepatita B pe care vrei probabil sa-l cumperi de la farmacie este Engerix B de la GlaxoSmithKline. Stiu de ce intrebi...nici la noi nu l-au avut cand am nascut...noroc ca tati l-a gasit rapid si am facut lui bebe vaccinul la nici trei ore de la nastere.
isabeluta si Vlad Matei
bebita
mihaStroescu spune:
Buna Graviduci si multa sanatate BB-ilor abia nascuti!!!
La 16.30 am echo si tare curioasa sunt sa vad cat a luat bebelina mea in ultima luna. Tot azi sper ca imi va zice si mie doctorul cum nasc (ca pana acum "era prea devreme"). Nu prea sunt multumita de el dar asta e de-acum...
O sa nasc la Cantacuzino, natural si inca mai am de cumparat multe lucruri, inclusiv pt bagaj...
De aceea am o intrebare: care e mai bun: Nivea, Jhonson sau Sanosan? Voi ce v-ati luat?
Astept raspunsurile voastre, va multumesc si mult curaj in continuare la gravidutze si rabdare la prospetele mamici!
Va pup!
37+