Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (189)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

La multi ani,Alex!Sa fii sanatoasa,sa ramai la fel de frumoasa!Kid,sa va traiasca minunata si sa vina baiarul cat mai repede!Poate ne arati ceva poze cu Alex si tortul de 2ani.

La multi ani,Gabriel,Darius si Brianna!

La multi ani,Mihai,Cristian si Mikki!
Anka,pe unde esti?Hai si mai zi-ne de Mikki.Sa va traiasca!

Diana,Petrut e un scump.Ce fain ca aveti oceanul aproape.Am vazut si eu de cateva ori desene cu Thomas si chiar imi plac,asa ca nu ma mir ca Petrut e fan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

La Multi Ani pentru Alexandra, Gabriel, Darius Alexe, Brianna-Cristiana, Mihai, Cristian si Miki!

Eu am avut treaba zilele astea! De vineri Vlad mi-a facut constant temperatura, la 6 ore avea febra peste 39 de grade, cel mai mult mi-a facut intr-o noapte 39 cu 6. Am fost si la alt doctor, deocamdata ii dau antitermice in caz de febra, picaturi de nas si vitamina C. Nu are nimic la plamani si nici rosu in gat dar se pare ca are asa zisi polipi dar vom vedea asta la un orelist dupa ce ii trece viroza asta! Partea mai nasoala e ca si Dodo e bolnav, se pare ca desi e vesel si voios, e captusit cu o bronsiolita dar e la debut, asteptam sa vedem cum evolueaza daca nu il pandeste niste aerosoli cu adrenalina! Deci cum am zis, am la treaba!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor de weekend:
Alexandra de Kid
Gabriel de Diafera
Darius de Natydea
Brianna de Dandy
Mihai si Cristian de Laura
Miki de Ank
Petrecere frumoasa tuturor!

Mary si Andrei(29.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Diana, am admirat Petrut la ocean, e un scump
Jadi , sanatate baietilor tai!
Noi suntem un pic mai bine, Andrei nu a vrut sa mai ia nici un medicament, si daca il fortez vomita, asa ca ne-am limitat la un supozitor cu paracetamol pentru febra noaptea, dar inca il ustura gatul si nu mananca mai nimic...cu febra e mai bine, adica pana in 38.
Multa sanatate tuturor !

Mary si Andrei(29.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna seara si la multi ani sarbatoritilor din weekend, Alexandra, Gabriel, Darius Alexe, Brianna-Cristiana, Mihai, Cristian si Miki!

kid, sa va traiasca Alex! I-au trecut mucii?
Ank, cum ati petrecut?
Raluca, te rog sa-mi spui si mie cum a fost la control. Eu merg la pediatra abia la sfirsitul lui noiembrie, ca sa-i fac rapelul la Havrix.
Diana, te-am recunoscut in poze.

La noi au fost socrii in vizita. Am trecut-o pe soacra pe lista alba, mi-a dat bani si a stat ieri de dimineata pina seara cu Miru cit am fost sa-mi cumpar cadourile. S-a oferit sa se pensioneze la iarna si sa vina sa ne ajute cu Sma, dar nu i-am zis nici ba nici da, e prea riscant.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Multumesc fetelor pentru urari. Natydea sa iti traiasca flacaul, da si tu mai des pe aici sa ne mai zici de el. Diafera, la fel!!! La multi ani, Gabriel.

Noi ieri de ziua ei nu am serbat, am fost pe drumuri, o prietena draga a nascut pe 3 si am fost la Giulesti sa scoatem bebelusul din spital (noi suntem nasii). Au o fetita de 4 ani acasa si acum a venit printisorul. Deci am fost la cumparaturi de hainute, maternitate, petrecere la ei etc. Noroc ca azi s-a sarbatorit si fetita nasilor nostri si ai lui Alex. Ea a facut 9 ani si ne-a tolerat si pe noi la petrecere. A primit si Alex niscaiva cadouri si un tort la petrecerea aceasta "conjugata". O sa va pun poze.
Noi am vrut sa ii luam o casuta de joaca, dar ta-su vroia doar una cu ferestre si usa sa se inchida, sa nu intre pisicile. Am gasit doar la Little Tikes si la niste preturi...de peste 1500 de RON. Asa ca deocamdata ne-am lasat pagubasi si fata a ramas doar cu ce i-am cumparat eu la BE. Noroc ca nu isi da seama, ea!

Ioana, da, mai are ceva muci, dar parca mai putini, oricum par inofensivi, sunt ca apa asa...sper sa ii mai treaca sa nu mai am reclamatii de la parinti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Neata

La multi ani copilasilor care s-au sarbatorit peste weekend sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!

La multi ani Victor, Monica si Casian pentru cei doi anishori pe care ii sarbatoriti astazi!

Eu mai rar pe aici ca m-au ingramadit treburile, in we asta nici nu am respirat a fost ziua sotului sambata si i-am sarbatorit pe amandoi si pe Vlad si pe sot, Sotului i-am luat cadou o masina (hehehe ce fel suna) pe care o conduk mai mult eu siduminika am fost la plimbare la Iasi si uite ca e luni si sunt foarte obosita.
La petrecere a fost o nebunie, 4 copilasi cu parintii aferenti, copii s-au distrat, o sa pun si poze cand o sa am timp.

Norina ce face Teo? vreun virus ceva?

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata si la multi ani sarbatoritilor zilei, Victor, Monica si Casian!

Anto, bine ati venit in Romanica si petrecere frumoasa.
kid, sa-ti traiasca finul!
alina, la multi ani sotului si sa conduci masina fara incidente.

Miruna deseneaza din ce in ce mai bine; zilele trecute a desenat o masina (pina acum desena oameni si case - destul de reusite). Maica-mea zice ca are talent, dar eu cred ca exagereaza, ca bunicii.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Hihihi Ioana.....cred ca asta e mersul desenelor la copii. Petra desena o fetita cu cercei si caciula si de sambata deseneaza masini

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

La Multi Ani Victor, Monica si Casian!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput