Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (189)
Raspunsuri - Pagina 11
kid2003 spune:
Natydea, sunt f f frumosi piticii tai, iar tu esti o mamica extrem de sexy! Frumoase poze!
Diana, ce vreme ciudata aveti si voi acolo, nici aici nu ma pot lauda...a fost si cald si f frig, nu stii ce sa mai crezi, d-aia e si toata lumea bolnava...
Ioana, eu cred ca o dai incet-incet pe brazda pe Mirunici. O sa vada ea ca acasa nu-i ca la mamaie!
Jadi si Ruxi, eu nu fac vaccinul ala anti-rubeola...nu mai am rabdare sa astept 3 luni pentru bebe, vreau sa il fac pana in decembrie sa am si eu unul nascut vara, poate prind odiseea de iulie-august si o trag si pe Ruxi dupa mine (sau ea ma trage pe mine ca la cum merg lucrurile...)
Ioana75 spune:
kid, mult succes, mai sint 3 luni pina se termina anul, trebuie sa reusesti
.
catush, mersic
.
Ieri n-am gasit gris la gima si am intrat intr-un supermarket de cartier; miruna s-a lipit de vitrina cu prajituri ca un aurolac si a inceput sa se tinguie: 'pajitui, pajitui'. Asa ca azi am cumparat niste prajituri-sandvisuri cu lapte care se tin la frigider, cred ca o sa aiba mare succes.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
anya spune:
Vai, Ioana, si ai rezistat sa nu-i iei si ei o praji mica mica ?
Kid, te inteleg cu vaccinul. Nici eu nu l-am facut pe cel de varicela inainte de a ramane insarcinata cu bb-ii si nici boala n-o facusem. Am facut vaccinul acum cateva luni, cand i l-am facut si lui Calin. Ieri copilul meu a refuzat dovlecei umpluti cu carne de curcan, in schimb a mancat carnaciori cu paine si cu ketchup - foarte sanatos, ce-i drept
.
Tonnia spune:
Buna, scumpelor! N-am mai intrat de ceva vreme ca n-am prea avut vlaga.
Urez "La multi ani!" tuturor prichindeilor nascuti in perioada in care n-am scris. sa cresteti mari, sanatosi, frumosi!
Noi suntem bine, in continuare Sa ma solicita fizic la maxim iar Dinu intelectual, haha. el e in plina avalansa de "de ce?" si nu e multumit cu una cu doua. Sa e atomic cum v-am spus, imi darama casa pe aici.
Dinu nu deseneaza, ci doar coloreaza, haha. Face puzzle, lego, canta muuulte, vorbeste cu pronume, cu trecut, cu diverse. Nu folosim olita. Si numai stiu ce sa zic.
cam atat de pe aici.
Multa sanatate! Va pup!
Ioana75 spune:
Anya, nici macar eu, dependenta de dulciuri, n-as minca prajituri din supermarket. Cred ca au o origine dubioasa
.
Antonia, zi-mi te rog cam ce cintece presteaza Dinu
. Felicitari pentru progrese!
Miruna are un fel de fixatii; seara, dupa ce pleaca bona si pina vine sotul de la serviciu ii pun un film cu desene, la alegere
. Si intotdeauna imi zice de minim 2 ori sa oprim filmul si sa mergem sa faca pipi; desi doar prima oara face ceva, iar apoi e doar asa, sa ne jucam de-a statul pe colac la initiativa ei
.
Tonnia spune:
Stie gramezi de cantece pe care eu nu le stiu: Alunelu', Podul de piatra, ala din Ciuleandra ca a fost o reclama, aproape toate din Veronica si Maria Mirabela, La multi ani, si in general orice cantec aude de 2 ori il stie macar in parte. Si de pe Cutiute muzicale, unul cu cucul, cu degetele, cu broastele care sar in lac, o hora mai e pe-acolo.
haha, ce haioasa e Miruna cu mersul la wc. In plus, mi se pare super sa vrea ea sa faca. Pe mine ma depaseste sincer problema, am amanat-o.
mary ilie spune:
Buna ziua mamici!
La multi ani sarbatoritilor de azi
Mario Gabriel si Raisa !
De azi suntem mult mai bine, gata, am scapat de virusi dupa fix o saptamana de chin
Andrei a mancat azi asa ca in sfarsit m-am mai linistit si eu
Sanatate tuturor bolnaviorilor si sa va faceti bine cat mai repede!
mary ilie spune:
Dana asteptam poze cu proaspatul sarbatorit!Moama, da ce de bunatati ati avut
Kid, succes cu BB2!Sa fie pana in decembrie- da sa stii ca si eu tot cu 2 fetite te vad, nu stiu de ce
sper ca nu te superi
Tonnia, ma bucur ca sunteti bine- nu te ingrijora, nici noi n-am scapat de pampi si momentan am abandonat "operatiunea olita"Andrei spune ca vrea la wc numai cand are el chef, de ex. cand vreau sa-l culc si el nu vrea, fuge repede la baie ca face kk, dar de cele mai multe ori e alarma falsa, doar asa sa mai amane culcatul ![]()
Iar de cantat, al meu nu canta deloc, de pictat ii place si e super haios ca imi spune mandru ce a desenat, de obicei o barca sau un avion si eu il laud - dar daca nu mi-ar spune ce-a desenat zau ca nu as intelege nimic![]()
Ioana75 spune:
Antonia, oau, ce repertoriu bogat! Eu nu inteleg de ce nu cinta Miruna, ca doar taica-miu a facut Conservatorul
. Cu olita sa nu crezi ca stam mai bine - in timpul filmului e singurul moment al zilei cind cere/face.
Simona de la Suceava, cum merge sarcina?![]()
Edit sa va zic ca miine sint din nou singura cu copchiii, sper sa supravietuiesc din nou
.