Ajutor ,operatie de apendicita!
Raspunsuri - Pagina 2
rall spune:
A, inca un lucru care te poate ajuta.
Eu imi "tratez" durerile apendicului cu ceai de frunze de mur. Am cate o criza (adica vreo saptamana in care ma doare) pe an, dar dupa 3-5 litri din ceaiul asta, imi trece.
Nu iti recomand insa sa bei doar ceaiul si sa nu mai mergi la operatie, pentru ca nu vreau sa fiu raspunzatoare de chestii mai grave Poate te ajuta insa sa iti mai calmezi durerea.
(informatia o am dintr-o carte a Mariei Treban, despre plante medicinale)
Guestus spune:
quote:
Originally posted by MICKYN
Operatia clasica e usoara, poate fi facuta cu anestezie generala sau rahieanestezie.
teoctist ce anestezie a avut?
elyda spune:
guestus...cred ca lui teoctist i-au facut acelasi tip de anestezie cu cea pe care o sa mi-o faca si mie.esti de groaza!!!!!
dana
Guestus spune:
eee....acum o iei prea in serios elyda....dar si la saracu teoctist au spus ca e ceva banal....operatia a fost o reusita totala...dar se pare ca organismul nu a rezistat
elyda spune:
crezi sau nu...m-ai facut sa rad! noroc ca nu sunt prea normala la cap ca ...ma aruncam pe geam! esti cu adevarat omul potrivit sa-curajezi oamenii aflati ...la necaz!si... nu glumesc!da pe tine nu te doare nimic?
dana
Tdi spune:
am facut ambele tipuri de operatie, clasica (apendice) si laparoscopica (colecist). parerea mea e ca nu merita sa faci laparoscopie pentru apendice din mai multe motive: anestezia generala obligatorie, durata operatiei cca 1 ora, 3 taieturi in loc de una, durere postoperatorie mai mare. operatia clasica dureaza mai putin, poti sa faci rahianestezie iar taietura e mica si nu da cine stie ce dureri.
Sanatate si sa scapi de problema!
elyda spune:
problema este ca mie imi este frica de rahi din cauza durerilor de cap ,iar la anestezia totala am facut acum 2 ani la o alta operatie niste complicatii...rele de tot din cauza faptului ca am avut alergie la un medicament administrat de ei .eu am astm si hernie hiatala si de-asta mi-e frica.nu mai stiu ce sa fac si deja am febra si dureri cam puternice.
dana
szivarvany spune:
In `98 am avut si eu rahianestezie pt a "scapa" de apendice. Operatia a fost gata pe la 14,00, a durat vreo 40 de minute, repaos la pat pana a doua zi dimineata la 5 cand a fost musai neaparat sa plec la toaleta, a 3-a zi m-au externat, a 5-a zi umblam prin oras (deh, tineretile), a 7-a zi mi-au scos firele. Atat.
Si`acum povestea mea ...
Dureri de cap nu ai daca stai culcata macar cateva ore, fara sa te agiti si sa o faci pe nebuna, cum am facut eu. Adica ajunsa in salon, m-a mancat undeva sa incerc sa ma ridic, sa vorbesc ... La externare nu-mi puteam tine capul pe umeri, de durere, in drum spre casa m-am intins pe bancheta din spate.
A fost singurul episod de durere de cap.
Daria & GIULIA(2004 08 16)
XIO spune:
Durerile de cap apar doar daca il ridici si te agiti , e mai convenabil sa ai o singura cicatrice in loc de 3 in 3 zone diferite ale abdomenului , implica mai putine riscuri operatia normala decat cea laparoscopica , samd.
Guestus , probabil teoctistul avea risc anestezic crescut
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
elyda spune:
adica cum...risc anestezic crescut ?!ca eu la o alta operatie am bagat medicul anestezist in sperieti ca mi-a fost ffff rau dupa aceea.am vomat pana mi s-au rupt o parte din fire. d-aia mie asa frica acum!
dana