Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (232)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

N-am sonor!
Noi putem sta liniste..nu avem niciuna genii!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IOANA ia incearca o vreme sa nu mai duci nici o jucarie de-a lui Razvan afara,sa nu te mai muti de langa scara etc. Se poate si altfel,nu e musai sa te certi.N-am timp acum,dar iti mai dau idei diseara

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA

http://www.dindragoste.ro/despre-prietenie.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Pai Ioana, eu i-as spune in fatza mamei ca nu-mi convine. Si Diana se joaca cu alti copii din vecini, dar fiecare lasam de la noi, daca Diana vrea un carucior, baiatul ia jucaria ei, in general isi ia fiecare ce-i al altuia, ca-i mai atractiv. Dar nu exista ca numai unul sa se joace cu toate....oricat de rea ar fi Diana nu i-as permite.
Ce-i Cata, te miri? Tot acolo este un bebe care spune conducatorii SUA pe nume dupa pozele lor din carte...ala este un mic geniu, dar la fetitza eu cred ca e vorba doar de toceala insistenta din partea parintilor.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Ingrid si eu cred la fel despre fetita aia.Ai dreptate cu parinti aberanti.
Ioana , cred ca Ana o sa fie o egoista in viitor.Si asta tot datorita mamei ei.E f nasol sa vezi astfel de reactii la prieteni sau apropiati, te supara pe de o parte dar si isi e jena sa-i zici ceva ca sa nu stricati relatia.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Asa cred si eu, ca o sa-i spun pana la urma, cu frumosul! Desi eu am observat ca tendinta fireasca a mamelor e ca atunci cand intervin intr-un conflict sa ia partea copilului strain. La modul "Vai mami nu-i frumos sa-l lovesti pe X?!" sau "Te roaga mama sa-l lasi si pe baietel sa se joace cu tricicleta ta!" asta bineinteles in limita bunului simt si fara a-ti nedreptatii evident copilul (cum am facut eu). Eu sunt sigura ca 99% dintre noi facem asta si de aceea ma cam uimeste atitudinea amicei mele de "a mea e cea mai desteapta, frumoasa, zambitoare" etc.
Poate si pentru ca eu sunt obiectiva si nu-mi laud copilul doar de dragul de a-l lauda si ii recunosc atat plusurile cat si minusurile.

Ingrid, am pus eu in mesajul trecut link-ul ce bebe ala ce stia numeloe presedintilor!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

In juma de ora plec acasa si ...diseara la 20.00 mergem la o rata cu pui la chinezesc( prietenii stiu de ce)...siam sa o savurez cu placere si am sa ma gandesc cu placere la cineva.
Pupici dc nu mai intru.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by loren@

N-am sonor!
Noi putem sta liniste..nu avem niciuna genii!

Bia

Eu una sigur nu am!

Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza si de la noi,
O astept pe Emma sa se trezeasca sa o duc la Geta ca avem zi plina azi,de umblat dupa cadouri-luni mergem sa papam curcan si in vizita- e Thanksgiving day,ghetutze si haine pt ei ca sunt la reduceri-am vreo 4 magazien pe lista(ieri cautam pt ei si mi-am gasit mie un costum fain-sacou si fusta si material bun si vine perfect si pretz bun si un tricou pt tati ca mai e fix 1 luna pina la ziua lui),vreau sa ii fac lui Alex poze de pasaport,si la nasa Emmei sa ii ducem un cadou pt ziua ei si un cadou pt o alta prietena la care nu putem ajunge simbata ca plecam la Kingston- 1000 de insule unde e o mare intalnire de romani pt betziveala canadeza:))
Ieri am fost cu Alexla spital, unde nu s-au edificat complet, are reflux, pt care vom merge la pediatru sapt viitoare ca el va primi raportul de ieir, nu e grav, dar eu nu vad ce tratament i-ar da si peste 1 luna ne vor chema aici la spitalul de copii sa il monitorizeze o noapte , desi eu vad ca parca e un pic mai bine si ieri cand fornaia un pic i l-am dat repede doctoritzei in bratze si ea a zis ca e normal,dar asistenta care ne vazuse in prealabil spune clar ca e ok ALex si ca e reflex.Din ce vad eu la el si din gandirea si instintul meu de mama ii dau dreptate asistentei.Vommerge la monitorizare ca sa nu zic ca nu am facut tot ce se putea si ca sa imi confirme sa fim linistitzi. A si in cateva ziel duap c eterminam cutia de soia,vomreveni a lapteel normal,enfamil A+ pt ca nu se vad imbunatatziri si nu are sens sa il tzin pe soia, luna asta a luat 900gr,are 6,3kg si zic ei doar 57 cm,o sa il masor si eu ca mi se pare putzin, doar 7 cm in 3 luni.

Legat de violentza- sunt de acprd ca preiau de la noi orice, ton ridicat, temeprament,etc. Emmei nu ii place dc insistam la ea cu ceva pe ton ridicat, dc e doar o fraza sau NU, mai asculta dar in general la interdictzii noi ii dam explicatzii ca merge mai bine pt ea si mi se pare mai normal, chiar dc ea stie deja ca nu e voie si de ce,e bine sa ii repetzi acelasi lucru mereu.
AM fugit, sper sa mai intru azi,o zi buna si sanatate tuturor.
Pupici!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

quote:
Originally posted by d_melli

In juma de ora plec acasa si ...diseara la 20.00 mergem la o rata cu pui la chinezesc( prietenii stiu de ce)...siam sa o savurez cu placere si am sa ma gandesc cu placere la cineva.
Pupici dc nu mai intru.

fata, gandeste-te si la mine pe langa CINEVA chiar daca n-am ajuns la chinezii aia impreuna, stii tu ca mi-am dorit

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Ioana, am vazut prea tarziu ca ai pus linkul.
Sa stii ca si eu iau partea copilasilor straini...nu stiu de ce. Dar pana la un punct.
Moni, se poate si cu binele, dar vezi tu, unele mame nu apreciaza. Cat despre jucarii uitate acasa, pai Diana sa nu se joace cu nimik? Ia mai vino tu cu idei...ca sunt curioasa.

Ingrid S si Diana

Mergi la inceput