Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (232)
Raspunsuri - Pagina 6
loren@ spune:
Bia nu face crize de isterie..cind a avut demult le-am tratat cu ignore!
Afara e cel mai cuminte copil...atunci pot sa ma laud si eu cu ea
, dar in casa incepe cu ciupitul, pleznitul si muscatul
...pe bunici i-a executat simplu la plecare cu 2 perechi de palme peste fata, dupa care le-a trimis bezele!![]()
Eu cind eram mica plingeam pina ma invineteam daca nu mi se facea pe plac si dadeam spre lesin..se numea atunci "spasmul hohotului de plins"
hots.com/utocatalina" target="_blank"> Bia
Giova spune:
Cata ce vrea sa fie link-ul de la semnatura? nu se deschide nimic.
poate sti tu...copro trebuie repetat de mai multe ori...ca sa fiu 100% sigura de rezultat?
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
loren@ spune:
Nu stiu..cind am editat am atins eu ceva!
Eu copro nu am facut decit o data Biei...eu il repetam daca iesea ceva, ca sa fiu sigura, dar daca nu iesea, nu-l repetam!
Eu cred ca e bine la voi si Marco nu are nimik..nu l-as repeta!
Bia
Ingrid S spune:
Giova, de cel putin 3 ori se repeta copro, la interval de 2 zile, ca sa se poata prinde etapele de dezvoltare ale viemisorilor.
Despre educatie: eu am crezut, pana la un an, ca voi avea un inger in casa la cat de cuminte era...dupa 1 an m-a luat prin surprindere cu trantit pe jos, plansete exagerate, miorlaieli, tacamul complet.
Nu o bag in seama. Daca sta pe jos, din partea mea o ora sa o petreaca acolo. Si atunci se ridica si se calmeaza.
Uitati ce am primit pe mess de vecinica mea:
http://www.youtube.com/watch?v=r43yCiKlbCo
Sper sa mearga. De abia aici pot spune ca e absurd ce au facut parintii...
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
T_Ioana spune:
Mai fetelor vreau si eu sa.........ma plang, sa zicem!
Prietena noastra de plimbare, Ana, locuieste in scara din fata noastra. Suntem zilnic la plimbare, impreuna, ne vizitam etc. Mamica ei este mai mare cu 10 ani decat mine si suntem destul de diferite ca mod de gandire, modalitati de educare a copilului dar difera mult si situatia materiala si familiala, cu toate astea suntem amice bune.
Ei, si fiind noi toata ziua impreuna firesc ca apar mici/mari conflicte intre copii. Eu sunt buna la suflet si nu as putea sa fac un copil sa sufere pentru nimik in lume. Asa ca daca iesim impreuna prin oras si-i cumpar lui Razvan suc ii iau si Anei, ii cumpar fornetti ii dau si Anei, ii iau pufueti lui Razvan, evident, ii iau si Anei. Au fost faze cand i-am luat sa zicem un tricou la un pret bun lui Razvan i-am luat si Anei. Nu vreau sa bravez sau sa ma dau mare
ca vai cate fac eu pt Ana. Mi-e draga si o fac cu placere mai ales ca stiu ca mamica ei nu poate sa-i cumpere aceleasi lucruri si ma bucur ca pot sa-i fac o bucurie marunta. DAr ma deranjeaza uneori foarte tare comportamentul mamei ei. De ex daca iesim la joaca si Razvan ia caruciorul de papausi al Anei, fetita imediat incepe sa se smiorcaie si sa urle "Cauciu meu!" iar maica-sa il smulge de la Razvan si-l prezinta fetei. Daca in schimb Ana vrea o masinuta/minge sau mai stiu eu ce de la Razvan, ii ia jucaria din mana si asta riposteaza mama fetitei imediat il ia "Lasa Razvane, sa se joace si Ana!" Adica un fel de ce-i al tau e si al meu ce-i al meu e numai al meu!
Eu la fazele astea efectiv nu intervin, in sensul ca ii las sa se descurce singuri si unul dintre ei cedeaza (nu e vorba de cel mai slab neaparat
) si se orienteaza spre alta jucarie. Si in general eu ii spun lui Razvan sa-i lase Anei ca e fetita, e mai mica, etc.
Acum vreo 2 seri a vazut Cristi o faza de genul asta si m-a luat la 11 m ca de ce nu-i tin partea copilului meu, ca ce daca e fetita si-i mai mica (la kg si inaltime, ca de varsta e mai mare decat Razvan)ca doar sunt copii si trebuie lasati sa se "lupte" pentru ce-si doresc. E drept ca Ana din cauza asta s-a obisnuit ca ea sa aiba tot sa se joace cu toate iar daca RAzvan pune mana pe o jucarie imediat o vrea ea (chiar daca e jucaria lui) iar eu si mama ei trebuie sa facem totul sa obtina ea lucrul respectiv cu riscul de a-l face pe Razvan sa planga.......si mi-e mila de lacrimile lui pentru ca vad ca ii fac o nedreptate dar incerc sa-l invat sa fie generos, sa respecte fetitele etc!
Pe mine incepe sa ma deranjeze situatia asta destul de tare, adica copilul meu e mai fraier sau ce?! Si am incercat sa-i "bag pastile" Anei de fata cu maica-sa de genul :" Lasa-l si pe el cu mingea ca si tu te joci cu masinuta lui!" dar vine maica-sa cu explicatia " Decat sa urle mai bine da-i Razvane ei mingea!". Sa nu va inchipuiti ca daca se apuca Ana de plans cine stie ce se intampla, ca mai mult miauna dar vezi doamne maica-sa nu suporta sa o vada plangand. Sau alta faza, azi la pranz. ii spune lui fi-miu "Razvane nu te tot urca pe scari ca ii trebuie si Anei si ea poate sa cada!" Si a trebuit sa ne mutam cu totul de langa scari ca sa nu se urce Ana si sa cada! Pai daca fi-miu vrea sa se urce in pom si io n-am nimik impotriva ca ce chestie sa-l opresc, in ideea ca poate vrea si Ana?!!!
Simt ca se apropie o "criza"
si o sa-i cam spun tipei verde in fata ca ma deranjeaza tare atitudinea ei, ca se comporta de parca Razvan ar fi sclavul Anei.......
Mie mi se pare ca asta e putina rautate combinata cu un gram de nesimtire si datorita faptului ca am tot lasat eu de la mine!!!
Sper ca nu v-am zapacit complet cu ghiveciul asta
dar eram curioasa voi cum ati proceda in locul meu, daca aluziile nu au nici un efect?!!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
d_melli spune:
Ioana nasoala situatia...nici mie nu imi plac lucrurile astea...de cele mai multe ori am preferat sa ii zic mamicii de langa mine sa ii lase in pace , sa se descurce singuri...insa e delicat...eu zic sa ii spui...dc nu ii convine basta...schimbati compania...
loren@ spune:
Ioana am citit...mie nu mi se pare ok sa lasi de la tine si sa il pui mereu pe Razvan sa faca cum vrea prietena ta, doar ca are fetita
..si ce? Eu o pun pe Bia sa dea din jucariile ei, chiar daca nu-i convine, daca si ea se joaca cu ale altora si nu mi-ar fi trecut niciodata prin cap sa am pretentii de la alte mamici sa lase de la ele ca au baieti...mi se pare aiurea
..Bravos tie ca te-ai putut abtine atit, dar totul are o limita, daca iti e prietena va intelege ca nu poate fi favorizat/ ori ba unul din ei..Dar, daca s-a obisnuit prost, sigur se va supara...dar spune-i oricum!![]()
Bia
T_Ioana spune:
Mie asta mi s-a parut si mai si..........m-a lasat masca, nu cred ca are 1 an!
http://www.youtube.com/watch?v=NKZiXmy9jTs&mode=related&search=
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
Giova spune:
Cata, Ingrid mersi.
Daca face cumva kk acasa il duc si maine, ca ieri a facut la gradi.
parca asa citisem si eu la mamicile mai mari ca se repeta de 3 ori. uite ce-mi face obsedata de maica-mea
.
Ioana ar cam trebui sa-i spui prietenei tale, inainte de toate e copilul tau, da el cat da, dar nici chiar asa.
gata ...am plecat la gradi si pe urma in parc.
pe diseara.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)