Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (232)
Raspunsuri - Pagina 12

Biancas spune:
Biancas spune:
 Azi am cumparat ulei de peste si farmacista mi-a spus ca rechinul e singurul animal care nu se imbolnaveste. Oare chiar asha o fi? . Avea vreo 5 feluri de ulei de peste...si am ales pana la urma o cutie care e recomandata si pt copii. restul erau pt adulti. Era o cutie mare...nu mai retin cate capsule avea dar costa peste 50 lei. Am vrut sa o cumpar si aveam 20 lei la mine
. Avea vreo 5 feluri de ulei de peste...si am ales pana la urma o cutie care e recomandata si pt copii. restul erau pt adulti. Era o cutie mare...nu mai retin cate capsule avea dar costa peste 50 lei. Am vrut sa o cumpar si aveam 20 lei la mine .
.
Am fost si la cabinet...aparent sanatoasa, tensiunea 110 cu 80 , puls bun, masurat, cantarit si maine dimineata la analize.
Bianca 
  , mami de Sandra( 8.07.1997)
 , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
  si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

asteryaro spune:
asteryaro spune:
 Irina, bravos mami, ratza??? Vaaai,c epofta de chinezarii mi-ai facut.
Si noi ne gandim la voi. Sa-mi dai pe mess noul tau mobil, ca maine vine Alina la C-ta.
Cristina, mami de  Razvan (31.01.2006)
 Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro

anymony spune:
anymony spune:
 Sallutare fetele!
Eu mi-s la Chisinau, m-a killerit doc azi-2 reprize...una dim cu devitalizare la 4 dinti si dupa ammiaza cu operatia. de la 5 pina acu citeva min mi-a curs singe din nas. nasol moment

mi-a pus 6 bucati de os artificial, a ajuns pina aproape de mucoasa nazala...greu de tot. ma doare un pik dar e suportabil. intrebarea care mi-a pus-o a fost"cum am ajuns aici", si sa mor de stiu. ideea e ca de la o carie intre incisivii centrali mi se trage!am vazut dupa radiografia...osul arata ca un crater de vulcan frate
iar toata minunea a costat 230 euro. ce ziceti? scump???eu zic ca nu
Ioana e cu mama la Iasi, eu mai stau si miine si simbata la amiaz plec. Asta daca nu-s complicatii dar pina acu vad ca e OK
nu am cum sa citesc chiar tot ce ati scris...asa ma printre rinduri- ca stau la cumatra mea, si are o fetita de 3 ani. in seara asta a vb non-stop 2 ore...oare si ai nostri or sa fie la fel???
miine merg la cumparaturi-am vazut pt fii-mea ghete de iarna imblanite cu 70 ron si cred ca o sa ii iau.
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina 
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

monica70 spune:
monica70 spune:
 ASTERY trebuie sa mai asculti inca vreo 2 pareri cel putin.Hiperkinetik? Miram-as! Si autismul se diagnosticheaza de pe la 4 ani incolo! Vezi ca neuropsihiatrele astea-s cam prapastioase,nu uita ce mi-a facut aia mie,ca vezi doamne Diana nu va dormi noptile pentru ca m-am intors eu la serviciu de cand avea ea 3 luni etc.
ANY  sa te faci bine repede!
 sa te faci bine repede!
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007 
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME 
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA 
http://www.dindragoste.ro/despre-prietenie.php

Biancas spune:
Biancas spune:
 Astery imi pare tare rau de puiul tau. Stiu ca nu te incalzeste cu nimic consolarea mea dar trebuie sa fi puternica si sa luptati.  sa se faca bine.
 sa se faca bine.
Ma bucur ca te-ai hotarat sa mergi la medic cu el chiar daca nu ai aflat vesti bune. Asta era sfatul meu..sa mergi la medic macar sa stii o treaba daca are ceva sau nu. Cand am vazut pozele de la cresa in care isi ducea mana la caput mi-am pus si eu un semn de intrebare dar nu am spus nimic. Ai facut f bine ca l-ai dus la medic. sa incepeti un tratament cat mai curand si sa speram ca in curand o sa vezi si rezultatele.
Imi pare rau daca am fost sincera dar asha sunt eu.
Bianca 
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

maraki spune:
maraki spune:
 Astery curaj, fa tot ce-ti spune medicul  Nu ma asteptam la asa diagnostic
 Nu ma asteptam la asa diagnostic  Nu stiu ce inseamna hiperkinetic dar o sa caut pe net. Speranta ca va fi bine
 Nu stiu ce inseamna hiperkinetic dar o sa caut pe net. Speranta ca va fi bine 
Monica 
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
  mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

anymony spune:
anymony spune:
 ASTERY, cum o cheama pe doc la care ai fost? e pediatra sau are si pacienti adulti? vreau pt o cunostinta cu mari probl si am auzit ca la buzau ar fi una ff buna.
Tu ma pui pe ginduri...dar totusi eu sper ca se rezolva in timp problemele...COMUNICARE  e cuvintul cheie.
pupam spiridusul
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina 
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

monica70 spune:
monica70 spune:
 MARAKI HIPERKINETIC e cel care se misca prea mult ,nu sta o clipa locului.Pentru asta am mers noi la neuroloaga atunci!Da' Diana chiar e mai asa !!! 
http://www.topsanatate.ro/articol/sindromul-hiperkinetic-22862.html
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007 
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME 
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA 
http://www.dindragoste.ro/despre-prietenie.php

Biancas spune:
Biancas spune:
 Hiperkinetic:
-se misca mereu; nu poate sta linistit cateva minute; 
-nu e atent la ce se intampla in jurul lui, nu asculta ce i se spune; 
-nu priveste interlocutorul, da senzatia ca nu aude sau nu-l intereseaza desi uneori retine ce i s-a spus sau executa comenzile primite; 
-nu reuseste sa stea asezat mai mult de cateva minute; 
-intrerupe orice activitate chiar daca la inceput i se pare placuta sau accepta sa o desfasoare (colorat, privit desene animate, modelat plastilina, jocuri de constructie etc); 
-impulsivitate - copilul nu pare sa anticipeze efectele miscarilor sale, lovindu-se adesea de obiectele din jur; 
-comportamentul nu este afectat de pedepse sau recompense. 
Maraki, ai aici descrierea completa. Nu e doar chestie de miscare multa
Bianca 

asteryaro spune:
asteryaro spune:
 Multumesc, fetelor.
Hiperkinetic = in miscare continua, fara astampar.
Anymony, pe doctorita o cheama Cravcevschi (nu stiu cum se crie corect...). Este batrana, peste 70, si urata frateeeeeee  , si cu ochelari....... Insanatosire grabnica!!!!! Alta dr. nu-mi vine acum in minte. Asta este cica numai de copii, dar eu stiu?
, si cu ochelari....... Insanatosire grabnica!!!!! Alta dr. nu-mi vine acum in minte. Asta este cica numai de copii, dar eu stiu?
Bineinteles, ca tot Bucurestiul este baza. Uneori e bine sa ai mai multe pareri, asa, ca sa devii mai destept  .
.
Ranjesc... dar nu-i rasul meu, va imaginati.
Cristina, mami de  Razvan (31.01.2006)
 Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro