Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (232)
Raspunsuri - Pagina 11
monica70 spune:
CANDA UITE http://www.youtube.com/watch?v=wePMYM4av6Q&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Eepoze%2Ecom%2Fgame%2Fview%2F691%2FMickey%2DMouse%2Ehtm
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA
http://www.dindragoste.ro/despre-prietenie.php
monica70 spune:
Acum ii dau orez cu morcov,a acceptat dupa ce i-am zis ca nu o mai ducem la mieatsa daca nu papa.Intre timp a prins gustul.
N-a mai
dar parca iar ii curge nasul mai mult.Noroc ca-s transparenti.Si mi s-a infundat si mie nasul 
S-a cerut la olitza,a zis ca doale ..butica si a facut dar cam tare.Ma gandesc ca poate si de aia o durea ,ea "normal" facea mai moale...Dar a mai facut de 2 ori azi tot normal-tare.
T_Ioana spune:
Fetelor dragelor va multumesc pentru sfaturi......
Moni poate am facut-o eu sa para asa, mai vrajitoare, ea e fata buna in principiu. Cred ca nici nu-si da seama care-i faza, stiti, exista o categorie de persoane care au impresia ca restul lumii e un pic mai prostuta, asa! In sensul ca ea are impresia ca ceilalti nu prea isi dau seama si nu sesizeaza nuantele din vorbire, gestica, mimica......Poate nu reusesc sa ma fac inteleasa de voi dar ceea ce incerc sa spun e ca ea are o usoara tendinta de a face pe superioara datorita faptului ca e mai mare decat mine si in acelasi timp are impresia ca ma poate domina. V-am spus, eu am incercat sa fiu fata buna, sa o ajut si nu am comentat nici cand m-a deranjat (de ex. a venit cu fata la 22.30 la mine sa o aspir cu Batista Bebelusului pentru ca tatal ei nu-i da voie sa aplice metode barbare copilului deci nu putea duce Batista la ea acasa sau a trimis-o pe fetita cea mare, care acum a trecut in clasa a V-a, sa o ajut la tema la gramatica exact cand stia ca e Cristi acasa si urmeaza sa ne asezam la masa....ea cred ca nici nu si-a imaginat ca ne poate deranja!) pentru ca imi lasa impresia ca nu e constienta ca poate ma raneste /deranjeaza/supara.
Dar am hotarat ce metoda voi aplica: efectiv nu mai intervin in favoarea fetitei cand se cearta piticii pe jucarii iar daca ea o face o sa-i spun asa, mai golaneste "Lasa draga ca si Ana se joaca destul cu jucariile lui Razvan/ ii ia mingea etc" si chiar o sa-l incurajez pe Razvan sa nu mai cedeze in fata ei..........
Poate nu-i cea mai buna metoda si stiu ca pare cam aiurea, asa, de copii mici, dar o sa vedem, ceva trebuie sa se intample...iar daca se supara cu atat mai rau pentru ea!
Uff, m-am cam enervat
!
Moni, imi pare rau de Diana, sper sa nu raceasca.....of, ca o gramada de copilasi sunt bolnaviori!!! Si apropo de Mickey, noi ne-am uitat de vreo 17 ori in seara asta la filmuletul asta: http://www.youtube.com/watch?v=OOlZ6fbpu2k&mode=related&search= am cautat o varianta mai lunga, sa nu tot dau repeat din minut in minut
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
Giova spune:
ai mei fac baie si am venit si noi la raport:
am fost afara, un cuminte nu alta...pana a venit prietenul lui Vlad cu o masina noua
. a inceput marco sa urle, i-a smuls masina din mana si fugea prin parc sa nu-l prinda Vlad. noi dupa ei, prietena mea zice: Vlad da-i masinuta lui Marco, uite mama ce plange!!! (asta apropo de ce zicea Ioana).Prietena mea e exact opusul prietenei tale Ioana. ea il face pe Vlad sa-i dea tot lui marco ca e mai mic si plange. azi i-am spus ce ai patit tu si i-am zis sa-l lase pe Vlad cu jucariile, caci nu moare marco ca face putin scandal si
de se innegreste.
am pus carne de porc la cuptor in punga magic si am facut ciupercute umplute
. mai avem de salivat pana adoarme motanul.
a venit de afara cu o foame...mi-a mancat spanacul si a zis: altul. de unde? ca nu mai aveam, asa ca i-am pus ciorbitza si a mancat saracul si pe aia, dar nu cu asa pofta.
fug ca ma striga. de citit, mai tarziu.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Biancas spune:
quote:
Originally posted by Giova
am pus carne de porc la cuptor in punga magic si am facut ciupercute umplute. mai avem de salivat pana adoarme motanul.

Pofta buna.Eu am mancat ciorba de gulii in seara asta...inainte am terminat-o si nu m-am putut abtine pana maine

Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Dani a dormit azi de amiaza de la 12.45 la 17.15 cand l-am trezit eu
. E rupt de oboseala saracul cum il trezesc zilnic la 7.30.
In seara asta scandal mare la culcare
. Vroia sa se culce cu sticla de apa, el care bea eventual putina apa inainte de culcare si cu asta basta. A trebuit sa merg sa ii pun un deget de apa in cealalta sticla sa nu o verse cealalta care era plina prin pat. Am o banuiala de unde i se trage asta si am sa intreb maine. Dimineata mananca, apoi stau pe la olita si de pe la 9-10 cand vine desertul ii pune in patuturi pe fiecare. Cred ca i-au dat lui Dani sticla ca altfel nu imi explic de unde obiceiul asta
. Am sa ma conving maine daca am dreptate sau nu. Daca e asha...am sa le spun sa nu ii mai dea sticla in pat sau in cel mai rau caz il trimit fara sticla la cresa...cu ocazia asta il fortez sa bea din pahar. El bea din pahar dar de multe ori se uda pt ca da paharul prea repede peste cap.
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Frumos filmul cu fetita si harta. E inteligenta si au reptat pana a invatat sau poate ca prinde repede si nu trebuie multa repetitie. Oricum nu e singurul copil care face lucruri neobisnuite pt varsta asta . Si altii iti arata obiecte prin carti si e exact acelasi lucru. Ori il inveti obiecte ori tari tot aia e. Probabil parintii au vrut sa socheze cu filmul asta si au invatat-o tarile. La fel de bine puteau sa o invete altceva tot din carti.
Bianca
monica70 spune:
IOANA stii vorba aia :fata buna da' cu lipsuri ![]()
Mersi de noul filmuletz!
Eu sunt franta efectiv
Diana numai dupa
meu ,abia am rasuflat vreo ora cand a dus-o mami la frate-meu in apartament,ca n-a vrut sa o scoata afara dupaamiaza.
Mami a fost cu frate-meu in Ungaria la cumparaturi si cica ea s-a uitat sa ii cumpere Dianei alta tricilceta ,dar n-a gasit.Alta tricicleta???
Cica i-a zis ei ca o sa ii ia alta si ea acum tot repeta ca ii ia alta.Nu poti zice nimic,ca tot retine
I-am zis sa o lase balta ca vine iarna.
Diana a inceput in timp ce am umblat la un sertar sa zica iar male Mamaia ... si mi-a scos sutienul de la dresul de baie zicand tzitze mami,apoi slipul lui taica-su zicand ata tati . Oricat o cunosc nu incetez sa ma mir,cum naiba ne tine minte si hainele de la mare
?
Asa-s de zombie ca nici nu mai stiu ce si cui voiam sa zic.
monica70 spune:
Mi-am amintit ceva: nu i-am mai dat lapte acum seara,doar ceai,Am facut de sunatoare + galbenele + sirop de afine indulcit cu zahar invertit + un pic de lamaie si doua pliculetze de saruri de rehidratare. Ceai simplu n-ar fi baut nici din greseala,asa l-am deghizat in suc ![]()
Si poanta serii,i-am ridicat asa la vrajeala bretonul in varful capului,am zis "hai sa iti aranjez parul" si ea mi-a zis ... DIA DOANA
Pai daca m-am pus si eu sa-i explic ca tantile care au parul aranjat frumos sunt doamne? ![]()
asteryaro spune:
Buna seara, fete dragi.
Noi, colac peste pupaza
... cu febra 39,5, asta dupa ce-am venit acasa. I-am pus supozitor cu novocalmin si 5 ml de nurofen.
A avut loc si intalnirea cu doctorita neuropsihiatra... la ea acasa, intr-o camaruta..., cam nasol, ce sa zic.
Concluziile nu sunt deloc dragute, dar nici dezastruoase. Hiperkinetic (va vine sa credeti de grasunul meu
???), tulburari de dezvoltare, intarziere cognitiva, cu aspecte AUTISTE
. Si a mai zis si altele, dar acum sunt cam "ciobita", nu mai retin...
Regret sa spun "am avut dreptate", tare mult mi-am dorit sa ma insel... atunci cand mai bateam campii pe aici........
Duminica, daca reusim, ii facem EEG, si apoi vedem ce tratament se impune.
Pe langa tratamentul medicamentos (tonice si altele) eu voi fi principalul curator, ca sa zic asa. Mediul familial este deosebit de important, muuuulta socializare, cu orice pret, copii, jucarii...
O sa mergem si la Bucuresti, cu siguranta, eu vreau neaparat sa aud mai multe pareri.
Recunosc, sunt daramata, efectiv. Stiu ca nu-i un capat de tara, insa... stiti cum este: de ce tocmai puiul meu?!
Noi pupam cu aceeasi dragoste pe toti puiutii si mamicile si iertare ca nu raspund, trebuie sa ma adun si mai vedem apoi.
Ioana, cunosc atat de bine acest tip de "mamici"... am avut si noi din pacate o experienta putin asemanatoare, nu cu jucarii, dar... Parerea mea este sa renunti la compania ei. O sa incerce sa te jigneasca... Pune punct, este cel mai bine si simplu.
Cristina, mami de
Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro