Piticlonti de iulie-august 2004 (232)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

quote:
Originally posted by carmenp

pe cap;))

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

'aide breeee...e chiar asa naspa husbandul,de trebuie sa-i pun ciorapii pe fatza? sau ai fantezii cu cagulistii de la SRI?

Nora

Comorile Norei Noutati 2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

bre nu va e rusine sa vorbiti d-astea de fata cu o gravida pusa la respect de barba-su???

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

nu, brei, da`mi plac aia negri, cu muschi si cagula pe fata, adeka dupe ce se inkeie momentu` cu striptizu` sa ramina numa`n cagula

Mergi la inceput

auuu, andries, deskide capitol nou si posteaza acolo ca venim si noi dupe ce terminam subectu`;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Nu imi pot infrina adjectivul:NESATULELOR!!!!!!!!!!!!!Cit v-ar da si cit a-ti avea....tot v-a mai trebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

e hai, ca ma duc la carrefour sa-mi umplu frigiderul, macar placeri din astea sa am si eu las' ca-mi scot eu parleala...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Ups, uitasem de Andries ! Da' ma provocara fetele aiestea !
Apoi io am luat aiconu ala din lista,ca scrie striptiiiz, si la mine se vede fromos, nu cu "stereoul" in vint !! Si pe bune, Noroooo, la ce numar port io la sutien, chiar ca o sa fie numa accidente pe autostrada ! Deci, le tin cuminte sub bluzon si las berbatii sa isi faca numaru, ca eu sint corijenta la sportu asta !?
Carmen, heheee, de cind plecara febeistii aia in blec de la voi, numa negru vedeti si visati !
Si Nora, daca vrea, poa sa se "decoreze" si cu niscaiva dresuri, nu ma supar ! Ca-s fata buna (da parca am mai zis asta, nu ? imi murira laudatoriiiii ).

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Asa Andries,in drum spre sau de la magazin treci si pe la un sexyshop si trage-ti un vibrator de dimensiuni xxl si flutura-l diseara sotului prin fata ochilor.Zi-i ca daca nu rezolva problema......el pierde.

Mergi la inceput

andries, baga nijte ciucalata si pentru mine;))
madam spiil, stai oleak ca nu`i chiar asa, ai inteles gresit, te pripesti:D:D

Mergi la inceput

Carmen ce e aia D:D?

Mergi la inceput