Piticlonti de iulie-august 2004 (232)
Raspunsuri - Pagina 13
speel spune:
Olivia,da,Ricardo s-a schimbat foarte tare.....seamana din ce in ce maimult cu taica-sau.De la mine....numa forma ochilor.Si Europa chiar e frumoasa,locurile de pe la noi sunt o oaza de verdeata.Maica-mea a spus ca asta a izbit-o prima oara aici,peste tot e verdeata,flori si copaci.Si curatenie!
Andreea,exact asta incerc sa exprim eu,nu stiu cit imi reuseste,ca noi ca adulti suntem diferiti,copiii iarasi,nu e unul la fel ca celalalt si nu exista reguli de crestere si educare.In principiul de asta m-am inscris pe forum cind Ricardo avea trei luni in burtica,sa vad alte mame cum procedeaza,sa cer pareri,sa m-a consult si de ce nu sa povestesc si din propria mea experienta de mama.Si normal ca n-ar trebui sa se creeze polemici ca doar nu suntem toti programati la fel,suntem oameni la urma urmei iar noi aici suntem si prietene,nu?Am nascut copii impreuna,i-am alaptat impreuna,ne-am bucurat de primul dintisor,de primul MAMA de primul pas tot impreuna.In fapt asta e un lucru mare,mult mai mare decit daca dam sau nu buline copiilor.la unii copii nici nu functioneaza aceste buline,la altii da,important sa fie ei fericiti,ca asta e scopul de fapt.Sa ne crestem copii cu dragoste,sa-i iubim neconditionat si sa-i ajutam sa creasca mari,sanatosi si fericiti.Cu buline sau fara.
Andries spune:
kim tanti bucatareasa vine miercuri si tanti menajera vine vineri, cel putin pana nasc. Dupa ce nasc, bucatareasa o sa vina 3 zile si menajera 2 zile, in week end ma descurc cu husbandul. Ma va costa cca 10 - 11 mil lei vechi pe luna, dar nu am ce sa fac. Si asa...acum am hb cca 6,7g, poate ajunge pe la 7,2g pana nasc, dupa aia iar o sa fie 6g si ceva... si-mi trebuie 2 luni sa ajung iar la 8g in conditiile in care n-o sa alaptez deloc. daca o sa ma incapatanez sa alaptez macar 2 mese, o sa am nevoie de 3 luni (din experienta vorbesc din pacate). Ei si daca ajung iar la 8g stabil eu sunt fericita pentru ca o sa pot sa fac si "treaba". Mi-e frica de cicatricea de la ceza ca o sa se vindece ca dracu cu doar 6g de hemoglobina, dar mi-e mai tare frica sa nasc natural sa nu se sufoce naibii copilul ca era s-o patesc cu Victor (a avut ceva hipoxie, noroc de neonato ca au stiut ce sa-i faca) asa ca prefer sa ma chinui eu mai mult dar sa am o mai mare siguranta ca iese bb ok. In fine... vom vedea.
Ai mei se hlizesc acum in baie de mama focului, e o distractie pe capul lor... mie imi revine sarcina sa il culc pe Victor dupa ce il usuca si imbraca tati.
Si-mi este un somn de cateva zile, as dormi non stop.
Andries
roxanaz spune:
neata neata
a plouat cu caini si cu pisici azi noapte asa ca acum mi-e un somn de mor. a venit toamna, gata.
Olivia sunteti ok? mai tuseste Luca?
vad ca ati avut program sustinut in week end, tare liniste a fost pe aici.
noi sambata am fost la animalute si Patrick a calarit pe ponei, taaare fericit a fost. ieri la un botez....si gata zilele libere. uufff ce zboara timpul asta, ceva de groaza.
o saptamana super sa aveti!
g_ioana spune:
Neatza,neatza la noi este soare cu dinti,brrr..la servici am azi 2 aniversari,colega de birou si sefu'
,tot sa incepi cu drag o noua saptamana(numa ca pe sefu'exact la aniversari il apuca harnicia si morala
)
In week-end am fost la toate mall-urile din Iasi ca sa-i caut rochie mandrei,dar erau la niste preturi f.f.f exagerate si nici nu erau frumoase,in schimb mandra a fost in extaz pentru ca a vizitat toate locurile de joaca cu tati in timp ce eu cautam....la unul din ele s-a luat la cearta cu o fetita,pe motiv ca ea canta mai frumos si mai tare alunelu'
...in rest sanatosi,voinici,pregatiti psihic de mers pe jos vreo 2 saptamani ca a inceput nebuneala cu sarbatorile iasului...
Haii sa avem o saptamana buna,treceti la semnat condicutza
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
Andries spune:
si mie imi este somn de la ploaia de ieri...doar ca eu trebuie sa ma mobilizez sa rezolv niste administrative.
Rasu de pe lume, ieri i-am dat pentru prima data lui Victor helanca (am zis si eu sa aiba ceva pe gat), doamne... parca-l mancau toti purecii de pe lumea asta, cu chiu cu vai a tinut-o pe el si este de bbc 100%, sotul ma intreaba "draga e suta la suta bumbac?" eu: "da bineinteles si inca uite ce calitate are!!" la care Victor "eu nu vreau suta la suta... sa nu-mi mai cumperi din asteaaaaa".
Andries
g_ioana spune:
LA MULTI ANI MISTER ORIGINALITATE:)))SA CRESTI MARE SI SANATOS SI SA NU MAI UITI TEMELE!!!Carmencita sa-ti traiasca minunatia de flacau!!!

Andries tare de tot Victor cu nu vreau suta la suta
...asa patim noi cu ciorapii
cand incepe sa strige ca o mananca,zici ca are raie si noi tot numa' suta la suta cumparam...
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
szivarvany spune:
IONUT 

Sa-ti traiasca flacaul, Carmen !
O saptamana frumoasa tuturor, revin cum pot, poate pun si pozici.

Daria &
GIULIA(2004 08 16)
roxanaz spune:
la multi ani Ionut!!! sa cresti mare si frumos si plin de noroc!!! 

Ioana da' de ce sa mergeti pe jos daca-s sarbatorile iasiului?
edit: cand e vacanta gradinitelor? de pe 22 pe 27 octombrie?
edit 2 ca am gasit: 29.10-4.11: http://www.edu.ro/index.php/pressrel/7536