Piticlonti de iulie-august 2004 (232)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Citeva pozici:
http://good-times.webshots.com/album/560918823iTFneh
So,Papa,Si La Ricardo se migreaza de la o grupa la alta,si chiar ieri l-am gasit in copac.Cu alti baieti mai mari.oricum madamele stau cu ochii pe ei asa ca.....eu una nu-mi fac probleme.Mai nasol e cu Serban,daca ai cade pap,cul din picior pe gazonul din curtea noastra tipa ca o virgina incoltita de violatori.Fereasca Dumezeu sa calce cu piciorul gol pe iarba.Ca sa nu mai spun ca au sapat in vara asta o groapa prin curte cu Ricardo impreuna,dupa care Ricardo a adus furtunul si a umplut groapa cu apa.Si-a suflecat manecile si tusti in groapa spre disperarea lu frate-sau care urla ca un apucat ca-l stropeste cu namol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Dana esti super , cam asa incerc si eu cu Victor sa procedez, sa-l determin sa-si insuseasca cat mai natural obligatiile si responsabilitatile varstei. Si sa nu-si premediteze actiunile in functie de cadouri. Doar ca la mine tentatia de a-i cumpara orice este foarte mare, pentru ca eu copil fiind n-am avut cine stie ce haine si jucarii, nici sotul meu si acum crede-ma ca parca le cumpar pentru mine cateodata!! Chiar ii spuneam ca eu langa Victor imi traiesc o a doua copilarie, mai ales acum de cand sunt in concediu si am mai mult timp pentru el.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Andries,crezi ca la mine n-a fost mare tentatia?Sa treci dintr-odata de la nimic la totul e chiar culmea tentatie!!!!!!!!!Mario la inceput venea cu tot felul de jjucarii,care mai de care mai scumpe iar copilul.....ne se juca cu ele.Daca el cinci ani s-a jucat cu linguri polonice,capace si nasturi,crezi ca-l tenta pe el nu stiu ce masina de 100 de euro?
se uita la ele,le incerca si pleca la carticele lui jupuite.De asta am zis gata,nu-i mai aduce ca arunci banii pe ele.Toate,absolut toate jucariile lui Serban stateau in cutii......iar acum sunt in camera lui Ricardo.Cind vine Serban se uita cu nostalgie la ele,dar doar el i le-a dat.Si in fiecare vara ai mai aduce cite una.....noh,decit sa stea sa se prafuiasca pe biblioteca...vorba lui Serban.Si imi fac si loc pentru cartile citite,ca deja stau mormane pe jos,un perete intreg i-a faut mario numai rafturi pentru carti.Si tot nu are destul loc pentru toate.
Da i-o zic numai sa incercati....o perioada nu le luati nimic..si pe urma veniti acasa cu ceva.......mare si frumos.Sa vedeti ce reactie au,cit se bucura....e ceva ce nu poate fi descris.
AAAA,nu v-.am spus si cealalta fata a medaliei.De ce mi-am lasat parul sa creasca?cind toata omenirea imi spunea sa m-a tund ca nu-mi sta bine cu parul lung?Eeeee ca asa a vrut Serban.Cind avea 10 ani mi-a spus intr-o seara ca eu sunt ca o zina ,singurul lucru ce-mi lipseste e ca n-am parul lung.....Si mi-a spus ca foarte tare mult i-ar place sa am parul lung.Asa ca ......desi toti m-a apostrofau,mi-am lasat parul lung.Asta vara cind m-a vazut cu el lasat,s-a imbujorat tot:acu esti chiar o zina.Al intreb cu ce s-a m-a imbrac,ai arat cinci toalete si sa-si dea cu parerea si multe bazaconii de astea
noh,si totusi e baiat.V-a dati seama daca era fata....era prietena cea mai buna a mea.serios,de mana cu pletele in vint la cumparaturi,sa gatim amindoua,sa ne facem toalete si sa ne luam pantofi....oau....a stiut Dumnezeu de ce nu mi-a dat si o fata.Da...nu-i timpul pierdut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Tare frumos e Ric, seamana pe mama lui

Sa stiti ca Giulia se bucura de orice . De o coala alba, de un pix, de un Decasept sa devina extraterestra albastra Si daaa, imi place la nebunie sa-i cumpar cate ceva, e toata extazy cand ma vede cu cate o revista sau cartulie

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Nu stiu ce sa spun... dar un suflet de copil totdeauna va pastra in el ceva special pentru mama lui, cat de saraci n-ar fi parintii, daca reusesc sa nu le altereze visele din copilarie ramane o legatura fantastica, vorba ceea... sangele apa nu se face.

Chiar o sa incerc un cadou surpriza

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Dragelor, eu o iau spre casa asa ca va urez weekend placut!

Andries in special - sa fii cuminte - luni sa vii la raport tot 2 in 1!!!

Va pup pe toate!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

WE placut tuturor, sa ne auzim cu bine luni !
Pupici tuturor !
Speciali pt Andries

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Merci, merci, ma voi stradui sa fiu tot 2 in 1!!

Un week end frumos va doresc!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

salutare!!
Patratele..superhero John :)))..citit tot...
noi...hang in there...Luca zici este Vader din Razboiul Stelelor ,ieri am stat acasa..am vrut sa mergem la dr..dar ne-a convins...el dr..ca nu este cazul..ca noi stim ce sa facem si Luca este rezistent, si ca nu crede ca o sa fie cazul de steroizi...Acum ma astept sa se declaseze tusea..mucisorii..etc..Dar azi l-am dus la gradi...
Adela imi pare rau ca ati luat-o de la capat..poate a fost doar o intimplare...
Andrea Stefi este oricum o cumintica..eu zic ca doar trebuie sa ai rabdare sa treaca faza de adaptare..
La discutiile cu bilutele..nu am vrut sa ma bag..am eu o senzatie ca de cite ori imi dau cu pararea (aceeasi parere si cu a altor mamici dealtfel..deranjez si creez "crize" :)))) La fel si eu..consider ca bilutele ..sint bune la gradi ...si cind vrei sa iesi dintr-o situatie de criza...cum a fost cea a Ioanei versus tanti Geta ..
..si eu ma inteleg cu Luca mereu sa joaca cu toate jucariile pe timpul sederii in magazin..apoi le lasam pe toate ..nu cumparam nimic inutil..se buucura si el de orice fleac..pina si de un pix..si-ti vine SA-L papi cind il auzi..for me????? thank you mom!
Dana super la voi acolo...am respirat aer de Europa!Ricu parca s-a mai schimbat...a mai crescut normal..
Robi da ..cam a inceput numaratoarea inversa...Astept pozele..

Andries...si tantiile astea vin zilnic?
Gabi daca sit greturi ..si nu le-ai mai avut..eu zic ca-i ..tare de ...bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

andrea, intra pe www.apha.shutterfly.com si acolo-s albumele, evident, ultimul e cel din europa.
copilul meu gasi un aparat de ras ascuns intr-un fund de sertar si si-a taiat degetelul destul de adanc. eram de coma aseara, eu incercand sa aplic presiune si sa opresc sangerarea, copilul plangea si facea pipi pe mine (era pe wc cand s-a intamplat si i-a tasnit pipiul peste tot), tati care incerca sa-i puna un plasture...ca la nebuni. dimineata imi zicea sa-i scot platurele nu m-am riscat ca nu's pe unde-si baga mainile la gradi.
luni a plans la greu, apoi a fost ok 2 zile, joi si azi a plans iar. e un plans asa alintat, fortat dar tot mi se rupe inima. educatoarea il privilegiaza, adica restul copiilor sunt in cerc, citeasc carti iar al meu o ajuta pe ea cu una alta, hranesc pestii, pregatesc materiale pt diferite activitati...ea zice ca o sa-i fie mai bine dar taman acum au un we de 3 zile...
eu-s plina de treaba la munci, va citesc dar nu prea am avut timp de scris, azi ne-a pregatit compania lunch (sefii ne servesc), am avut lunch american cu burgeri si hot dogs, free e mereu binevenit.
dana, m-a impresionat povestirea ta iar parerea mea e ca noi ca mame vom face mereu ce credem ca e bine si in interesul copiilor nostri. nu cred ca exista bine si rau cand e vorba de parenting styles, e doar vorba de diferite abordari. si nu cred ca se supara nimeni daca zicem cum facem noi, atat timp cat nu judecam pe altii
cristal, tot nu mi-ai zis cum sta treaba cu banii...sau e secret?
pupici

philip&andreea

Mergi la inceput