Impresii din timpul ... si de dupa SUPERDIETA *8*
Raspunsuri - Pagina 18
Brigit spune:
Buna dimineata fetelor!
Bine ai venit in grupul nostru Noki-Lara! La cat mai multe kilograme pierdute si floricele primite in tabel! Prima saptamana e mai grea, dar daca iti faci un mic stoc de permise din care sa te poti infrupta cand te apuca foamea (sau poftele) trece repede si fara abateri!
Fetelor , nici nu stiti cat ma bucur cu ziua de raport! de ieri m-am pus pe treaba la modul cel mai serios!
Va doresc o zi cu soare, fara pofte culinare!
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE
Noki_Lara spune:
Mneatza! Gata, sunt in gasca de doritoare de slabit. Sa vedem ce mare scofala fac.
Datele tehnice revizuite sunt: 69 kile, 1.70 m, target: 60 kile. Nu am mai avut atatea denici nu mai stiu cand, din liceu cred...
De-aia mi se pare absolut nefezabil....Dar poate am noroc si cura asta e chiar "the one" for me.
Azi merg la Kaufland sa cumpar departamentul de fructe-legume.
Intrebare - cum putea manca legumele???? Doar crude, sau e voie sa le papam calite, stil mancarici??? De exemplu, e voie varza calita??? Adica mancaruri in toata regula, ar cu legume...
Poze cu Sarah si mami 
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
doroti_5 spune:
Buna dimineata.
Laura bine ai venit la noi, eu iti propun sa incepi de miine cura ca sa fii cu raportul in aceeasi zi cu noi.
Cu raportul eram asa: aida, anda si eu - miercuri, april era marti, dar daca vreai treci si tu miercuri, dar sa nu incepi martea saptamina urmatoare, deja s-o incepi miercuri, cristabv si diana77 nu stiu cind au inceput dieta si nici nu zic nimicuta ele, ce faceti fetelor?
Deci miine e zi de raport.
Laura tu trebuie sa te stradui sa te tii in ritm, daca vreai intr-adevar sa faci treaba, tine prima saptamina de legume si fructe si dupa o sa vezi pe ce schema mergi, A sau B, si sa stii ca primele saptamini se duc mai repede kg, dupa mai incet, sa nu te sperii cumva si sa lasi pe drum dieta.Spor la slabit.
Aida da eu vreau sa-mi dai bataita pentru pieptul de pui, poate n-oi mai intra in exceptionale.
Mai eu asa stiu ca daca ai un stimul mergi pina la capat, doar ca saptamina asta nu stiu daca o sa raportez multe kile, da ce zic eu ar fi bine daca ar fi macar unu, pina acum ma cintaream la doua zile acum mie teama sa ma urc pe cintar ca ma intristez si am zis sa ma urc doar in ziua cu raportu.Si am mai esit la servici si miscare nimic.
Si aseara da sa pap ceva si desfac o conserva de ton, pai sa fi stiut ca-i asa de acra mai faceam ceva la ea da asa am mincat-o si mi s-o intors de la ton, nu stiu daca oi mai minca.Si lumea minca la mine mincare aleasa, da eu zic daca m-am apucat sa o tin.
Eu sa va zic care e cel mai mare stimul pentru mine.Ceea ca sotul m-a urcat pe cintar sunt floricele.Sor-mea mai mare dupa nastere tot asa grasa si frumoasa, doar ca ea avea mult mai multe kile ca mine.Deja de 10ani se chinuia cu kilogramele si nu i se primea sa se mobilizeze, pina idiotu cela de sot o parasot-o... si ce credeti ea de scirba minca doar sfecla rosie fiarta, cafea si ceai special de slabit, plus ceai verde in capsule.Pai s-o facut sor-mea in jumate de an fata mare, are 60kg(avea peste 90).Dar asta nu e un mod sanatos de a slabi, de aceea eu nu vreau sa ajung ca ea, in primul rind se imbolnaveste stomagul.Si cind ma uit la ceva ce nu se poate de mincat ma gindesc cum a suferit sor-mea ca o parasit-o boul cela dupa 11 ani de casnicie, si acum vrea sa se intoarca, ca i s-o facut femeea frumoasa.
Asa ca ginditiva si voi la asa ceva, sau gasiti alte motivatii, si sa va apara in ochi ca un beculet rosu cind iti pune mina pe ceva ce nu se poate.Hai ca primele saptamini au fost mai grele, dar astea patru sunt mai usurele, deja se poate peste, oua, eu laptele nu-l iubesc, si sincer nici nu stiti ce mindra de mine ma simt cind ajung acasa si ma laud la sot ca nu am mincat nimic din nepermise(el doar sta linga mine si vede ce pap eu).
Sa va zic ce placere primeam eu la ziua socrului cind sotul recunostea mincarea facuta de mine si imi spunea uite ce gustos e, si cei din jur se apucau sa guste, pai la masa noastra se papase cam tot, si facusem trei zile mincare mai, era o groaza de mincare, nu stiu unde mai incapea in ei.Dar nu m-am dat ispitita, nu am papat nimic nepermis.
O zi frumoasa si fara ispite.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Noki_Lara spune:
Doroti, esti datoare cu un miel, ca m-ai botezat!
Spune-mi simplu, Noki. Asa-mi zic toate fetele din colectia mea de mamici.
Deci raportarea se face o singura data pe saptamana???? Pai raportez si io cu joi, miercurea viitoare, atunci!Merge asa?
Poze cu Sarah si mami 
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
doroti_5 spune:
Lura eu numai ciupercile leam mai prajit asa cu putintel ulei, dar e mai bine la cuptor, la streamer, daca ai, sau fierte, si evident vii, eu mai mult vii le-am mincat.
doroti_5
cu
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
doroti_5 spune:
Gata am de dat doi miei.
Da sa ma astepti ca eu acasa nu am, da cu finantele stau prost ca fac casa.Cum termin te invit la casa noua si imi onorez si datoria.
doroti_5
cu
BOTEZ
aidaciolac spune:
Noki eu am calit legumele fara pic de ulei , dar daca totusi pui un pic sa pui fara colesterol.
Vezi in cap.7 pe prima pagina sunt retete pt primele saptamani
doroti draga esti tare tare fata mea.
Pai poate sotul tau se uita ce mananci , dar al meu comenteaza ca nu are rost sa tin ...
Inca ceva , raportul va fi miercuri dimineata , nu conteaza ca se incepe dieta marti sau luni ... raport miercuri ... sa apucam sa ne revenim dupa weekend
anda draga , stiu ce inseamna stresul si cum am ajuns eu asa , dar o sa vezi ca azi o sa vii cu vesti bune si o sa te destresezi cu un mar.
si sa stii de la mine ca nu merita sa mananci la stres.
Va
pe toate si va doresc SPOR LA SLABIT!
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Brigit spune:
Doroti, hai ca ai fost super tare cu povestirea de la paranghelia socrului, la care toata lumea se indopa!
Si io sunt perfect de acord cu tine, ca motivatzia e cea mai importanta, si ca pe asta tre sa o gasesti inainte de a te apuca de treaba.
Cat despre povestea cu surioara ta -asta cam asa e . Cand deodata se prabuseste totul in jurul tau si omul care ti-a stat alaturi atata timp "paraseste corabia" una din urmari poate fi asta- o slabire nesanatoasa. Ca evident ca numai de haleala nu iti mai arde....
Si daca tot vorbim de motivatie, sa v-o povestesc si eu pe a mea.
Pe 28 fac doua luni de cand nu mai fumez. M-am lasat asa, brusc si irevocabil, ma simteam foarte rau si in primul rand ne pregatim de proiectul bebe (speram ca la anu sa ne iasa). Cum in urma cu vreo 2 ani m-am lasat de fumat pt vreo 4 luni de zile (m-am reapucat dupa ce sarcina s-a oprit din evolutzie-dar asta e chiar off-topic si o poveste cam nasoala), am constata ca lipsa tzigarilor s-a lasat la mine si cu vreo 5 kg extra. Fara mancat suplimentar, fara nimik. pur si simplu organismul meu a reactionat ca nu il mai "otraveam".
Asa ca acuma, preventiv, am zis ca vreau nu doar sa ma mentzin-ca nu eram multumita de cele 60 de kile la purtator- ca vreau sa slabesc astfel incat proiectul bebe sa ma gaseasca la o greutate "ideala" cum si recomanda tot astia.
Iar regimul asta promite nu doar pierderea de kilograe, ci si formarea unor deprinderi alimentare sanatoase. Asa ca eu continui, si nu ma dau batuta, chiar daca nu o sa imi arate cantarul ce vreau foarte repede.
Ah! ce logoree am azi! Si e abia pranzul. Daca o tzin asa pana diseara epuizez niste pagini!
APRIL
aidaciolac spune:
april epuizeaza , ca o sa deschizi tu cap. 9 . Vrei?
Este adevarat ca daca nu ai o motivatie puternica , nu faci fata.
Pai pe mine daca m-ar parasi husbantu (Doamne fereste) eu as ajunge la 150 kg , nu la 50kg si asta nu e o gluma.
Nu stiu motivatia mea care e
mie sotul imi spune ca si ce daca sunt asa ca si mama lui a fost mai grasa ca taica-su. Ca sa nu mai spun ca noi avem aceeasi greutate (eu cu husbantu).
Probabil ca si din cauza asta nu am spor , inainte la diete faceam si miscare ... acum sa nu ma misti din fotoliu ca musc 
Asa ca ...
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Brigit spune:
aida, vreau, da nu stiu
, asa ca io epuizez si altzii ...
Noki, pai daca te duci la cumparaturi neaparat fa-ti listutza cu permisele, si baga in sacosa numai ce ai voie. Eventual evita rafturile cu bunatati, mai ales daca iti fac pofta. Pe mine foarte mult ma ajuta sa fac piata, da nu in supermarketuri, ci la tarabe. Arata asa fain fructele si legumele-si sunt superproaspete!Si nu vad rafturi pline cu nepermise
E bine sa mananci si legume preparate, ca prea multe crude pot sa faca rau la stomac, pe mine ma baloneaza uite-asa
daca exagerez cu mere sau cu salata de varza.
Salvarea mea in prima saptamana au fost ciupercutzele fripte sau calite.Au multe proteine si sunt satioase.
Nu incep iar cu vasu roman ca ma bat fetele (i have an obsession), am scris cu cateva pagini in urma; eu asa imi gatesc telina cu morcovi si pastai verzi si halesc.
Si cum zicea aida, baga un ochi la capitolul 7, sunt acolo niste retzetutze....
Anda, pentru cand esti stresata si simtzi nevoia sa rontzai baga niste morcovi-pe mine ma ajuta. Ma gandesc ca oricum sunt mai sanatosi decat chipsurile
Eu calc stramb nu de stres, ci de pofta. Sunt ca un copil la capitolul asta si chiar imi pun la incercare mare vointa sa nu gust una alta.
Gata, ma opresc ca ma fugareste aida cu ciomagu ala si nu stiu sa deschid capitol nou.
APRIL